Sananda: Alleen Als Je Het Toelaat

 

Sananda: Alleen Als Je Het Toelaat

Gechanneld door: James McConnell – 11 Maart 2023

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment slechts kort bij jullie om jullie te helpen meer te begrijpen van de veranderingen om jullie heen.

De veranderingen waar jullie doorheen bewegen. De veranderingen die jullie buiten jezelf zien of nog meer dan dat, de veranderingen die binnenin jullie plaatsvinden terwijl jullie je verbinden met de buitenwereld, maar steeds vaster in jullie innerlijke wereld zitten.

Dus ja, jullie maken deel uit van die buitenwereld. Jullie maken deel uit van de derde-dimensionale expressie, maar staat er ook los van, als jullie jezelf toestaan er los van te staan. Want het kan je niet langer beheersen, tenzij je het je laat beheersen. De programmering kan je niet langer beheersen, tenzij je het je laat beheersen. Alles opent zich voor je, als je het maar toelaat. Alles is de uitdrukking van de Ene Bron die altijd door je heen beweegt.

Want jij bent de Ene Bron. Jij bent de ene, bent altijd de ene geweest. Je herinnert je dat nu gewoon. Je herinnert je steeds vollediger wie je bent, en omarmt de veranderingen zoals ze nu plaatsvinden, terwijl je ernaar kijkt.

Zeker naarmate je er meer en meer naar kijkt als een film, gebeurt het allemaal dat je er volledig in tot uitdrukking komt, zoveel als je jezelf toestaat te zijn. Maar je kunt je op elk moment terugtrekken. En velen van jullie, de meesten van jullie zo niet allen, hebben dat meer en meer gedaan, en zich niet opnieuw in de derde-dimensionale illusie laten verankeren. Want jullie weten dat het slechts dat is: een illusie. Het wordt pas werkelijkheid als je het werkelijkheid geeft. De matrix is alleen echt als je hem toestaat echt te zijn.

Dus vertrouw meer en meer op jezelf. Vertrouw op wie je bent. En weet dat alles naar voren komt. Alle waarheid komt steeds meer naar voren. En de uitdrukking van de waarheid is overal om je heen en in je, als je het toelaat. Jullie kennen allemaal de waarheid diep van binnen, ook al luister je naar het nieuws, kijk je naar video’s, ook al doe je dat, je kent de waarheid in jezelf. Het resoneert in jullie. Dus je weet wanneer je iets hoort dat niet helemaal overeenkomt met wat je diep van binnen al weet. Het resoneert niet met je. Vertrouw op die resonantie. Vertrouw erop. Vertrouw erop dat je diep van binnen weet wat waar is en wat niet. Je hoeft het aan niemand anders te vragen, want zij vertellen je vanuit hun waarheid. Jouw waarheid is niet noodzakelijk hun waarheid, net zoals die van hen niet noodzakelijk de jouwe is.

Dus sta toe. Sta de verschillen toe. En nogmaals, sta toe dat de veranderingen in deze wereld blijven komen, want zij zullen de komende weken en maanden enorm toenemen, tot het punt waarop jullie misschien niet eens meer de oude manieren herkennen, want jullie zullen volledig uit de oude derde-dimensionale illusie zijn gestapt en in de nieuwe werkelijkheid zijn beland die jullie creëren in de hogere-dimensionale frequenties.

Dit alles is aan jullie, en aan het collectieve jullie, om vooruit te blijven gaan. Altijd vooruit gaan, en jezelf niet toestaan een stap terug te doen. Als je dat doet, weet dan dat het maar voor even is, en dat je altijd weer de volgende stap voorwaarts kunt zetten. En weer voorwaarts.

Ik ben Sananda, en ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie altijd voorwaarts zullen gaan.

Kanaal: James McConnell

Bron 1 2

Vertaling: wakkeremensen.org

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien