Saint Germain: Welkom bij het Grote Ontwaken

Saint Germain: Welkom bij het Grote Ontwaken

Gechanneld door: James McConnell – 31 Mei 2023

Ik ben Saint Germain. Ik kom om bij jullie te zijn op dit moment in deze grote tijden van verandering, in deze tijd van het Grote Ontwaken waarover eerder in onze discussies werd gesproken. Het Grote Ontwaken dat inderdaad nu voor jullie is, voor jullie allemaal nu.

Maar het is niet alleen de aarde. Het is niet alleen Gaia die in dit grote ontwaken zit, maar het hele zonnestelsel, en zelfs daarbuiten in de Melkweg, is in dit ontwakingsproces, dit ascensieproces.

Jullie gaan er allemaal doorheen in jullie eigen tempo, sommigen sneller, sommigen langzamer. Maar jullie komen allemaal in een stroomversnelling terwijl jullie verder gaan, verder gaan en de driedimensionale illusionaire expressie achter je laten. En dat is waar deze tijd over gaat, deze tijd van grote verandering en de omschakeling die plaatsvindt terwijl je steeds verder door deze overgang gaat.

En ja, inderdaad, het kan lijken alsof er moeilijke tijden aankomen. En als je het zo ziet, creëer je het ook zo. Maar als je de schoonheid voor je ziet, als je Gaia in al haar ongerepte glorie ziet verhuizen naar het vijfdimensionale rijk, en alle mensen die klaar zijn om met haar mee te gaan. Als jij het zo ziet, dan is dat de manier waarop het voor jou zal zijn. En als het zo is voor jou en voor velen, veel meer van jullie, dan wordt het ook zo voor het collectieve bewustzijn. Dus meer en meer zullen deel gaan uitmaken van dit grote ontwaken. Als ze dat nog niet hebben gedaan, zijn ze voorbestemd om er deel van uit te maken.

En ja, inderdaad, er zullen er zijn die dit zullen weigeren, of die het licht niet zullen accepteren. En zoals jullie vaak hebben gehoord, zullen degenen die het licht niet accepteren, door het licht worden verteerd. En dat is hun keuze. En het is niet aan jou om je zorgen over te maken. Je maakt je zorgen over jezelf in je eigen grote ontwaken en je eigen persoonlijke ascensie. En nogmaals, jij maakt je zorgen over je eigen persoonlijke ascensie. Dan wordt het collectieve bewustzijn daar een onderdeel van. Maar de een leidt naar de ander, en naar de ander, en naar de ander, enzovoort, enzovoort, totdat het hogere bewustzijn zich volledig over de planeet heeft verspreid. De oude programmering, de oude herinneringen die niet meer nodig zijn of vergeten, en je kunt verder gaan voorbij de sluier, de sluier van vergetelheid, maar om niet langer te vergeten.

Want je zult het je herinneren. Je zult je volledig herinneren wie je bent en waarom je hier bent, en waar dit allemaal over gaat.

Je vragen zullen worden beantwoord, aangezien je klaar bent om die antwoorden te ontvangen. Dus stel de vraag altijd wanneer je bezig bent met de vraag. Houd je niet in, vraag en je zult ontvangen. Dat is de manier waarop het werkt. Als je niet vraagt, ontvang je niet. Als je niet vraagt om onze aanwezigheid, dan ontvang je onze aanwezigheid niet. Maar als je vraagt om onze aanwezigheid te ontvangen, dan zijn we hier bij je, net zoals jouw IK BEN Aanwezigheid altijd bij je is als je je ervan bewust bent. Oefen dat dus. Oefen dat elke dag, elk moment dat je erover nadenkt, over de Ik Ben Aanwezigheid in jou. Dat het het ontwaken is dat in jou plaatsvindt, terwijl het bewustzijn zich blijft verspreiden in jezelf en door anderen heen. En het bewustzijn dat verbindt, niet alleen jij met andere mensen, maar jij met de dieren en de planten, en de valleien, en de rivieren, en de oceanen die alle bergen verbinden, alles als één verbinden. Want het is inderdaad, alles is één, en één is alles. Onthoud dat altijd terwijl het ascensieproces nu in een hogere versnelling komt terwijl jullie vooruitgaan. En vrijheid, vrijheid ligt weer binnen handbereik, individueel en als collectief.

Dus reik uit, mijn broeders, mijn zusters, reik uit naar die vrijheid, die soevereiniteit die deel uitmaakt van je expressie, een deel van je leven, als je het toestaat. Je wordt vrij geboren. Het is de bedoeling dat je vrij leeft. Dus wees die vrijheid in jou. En vertrouw, vertrouw op het plan terwijl het zich een weg baant door de vele verschillende omwegen die het onderweg tegenkomt. Vrijheid ligt inderdaad voor je. En jullie zullen allemaal vrij zijn.

Ik ben Saint Germain. Ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En, zoals altijd, dat de Violette Vlam doorgaat met het zuiveren van de oude programmering. En onthoud:

“vergeef, vergeet en ga verder”.

Kanaal: James McConnell

Bron 1 2

Vertaling: wakkeremensen.org