Saint Germain ~ “Vertrouw het Plan – de waarheid zal je bevrijden” / via James McConnell – 4 oktober 2020

Saint Germain ~ 
“Vertrouw het Plan – de waarheid zal je bevrijden”

via James McConnell – 4 oktober 2020 

Ik ben Saint Germain. Zoals altijd is het een genoegen om bij jullie te zijn. Om te kunnen delen. Om nieuwe vergezichten te kunnen openen, nieuwe inzichten voor jullie om op te doen. Want terwijl jullie veel nadenken over wat er nu op jullie planeet gebeurt, terwijl jullie naar de scène die voor jullie ligt kijken en je verbazen, vraagt jullie derde dimensionale bewustzijn zich af wat er aan de hand is?

Waarom gebeurt dit? Waarom kunnen we niet gewoon doorgaan? Velen van jullie stellen die vraag – waarom kan het niet gewoon voorbij zijn? Waarom kunnen we dit spel nu niet beëindigen?

En het antwoord dat op die momenten naar jullie terugkomt is misschien niet het antwoord waar jullie naar op zoek waren, maar jullie weten dat het de waarheid is. Jullie weten dat jullie het spel nog wat langer moeten blijven spelen. En om, zoals jullie al eerder zeiden in jullie discussie, het plan te vertrouwen.

Het PLAN is alles. Het plan is al duizenden en duizenden jaren in beweging, en dat is alleen maar voor deze planeet hier. Dat is alleen voor deze planeet. Maar er is het GROTERE PLAN, het UNIVERSELE PLAN, dat al miljoenen, en zelfs miljarden en miljarden jaren bestaat.

En het is allemaal gefocust nu, op dit moment, nu dat jullie erin zitten. Alles komt precies samen zoals het moet. Zoals jullie al vele malen hebben gehoord, wordt alles georkestreerd. Dus VERTROUW HET, nu. Vertrouw daar op.

En kijk uit naar alles wat er gebeurt, maar kijk er gewoon naar – raak er niet bij betrokken. Raak er niet emotioneel bij betrokken. Zie het gewoon voor wat het is. Maar weet dat zoveel wat er achter de schermen gebeurt, ook vandaag nog, deel uitmaakt van dit plan.

En op dit moment is er een geheime operatie gaande, die plaatsvindt. En het ligt zelfs buiten het bereik van wat je op dit moment mogelijk zou kunnen begrijpen, omdat het zo groots is. Het is meer een onderdeel van een GROTER PLAN, dat zich hier voordoet.

En alles wat jullie hoeven te doen is gewoon vertrouwen hebben. Vertrouw op jezelf. Vertrouw op het weten in ieder van jullie dat jullie gepland en gewerkt hebben om tot dit moment in jullie leven te komen, en dit moment in jullie collectieve levens.

Dit is wat jullie hier kwamen doen. En jullie staan nu op het punt om dat te doen, op dit moment, wat er aan komt. We kunnen nog niet zeggen Het Event, maar het komt eraan. We kunnen jullie geen datums geven. We kunnen jullie geen tijdsbestek geven. Maar we kunnen wel zeggen dat alles nu in aantocht is, zelfs de aankondiging die jullie net van de President hebben gehad. Zelfs dat maakt deel uit van dit alles.

Maar nogmaals, jullie moeten vertrouwen hebben. Jullie moeten weten dat er een grotere reden is voor alles, hier, wat het ook is. Maar we kunnen jullie vertellen, ik kan jullie vertellen, dat wat er nu met jullie President gebeurt, hij komt hier doorheen. Het is niet eens een kleine kans dat hij het niet haalt, want het is een geplande operatie, dat moeten jullie begrijpen. Het is allemaal gepland. En het is allemaal onderdeel van het grotere plan, de grotere operatie die nu in gang is gezet. Geheim tot nu toe, maar het wordt binnenkort onthuld.

Zou dit de grote aankondiging kunnen zijn waarover gesproken is? Heel goed mogelijk. Maar er komt een reeks aankondigingen. De ene na de andere. En dit is het einde van de ene fase, en het naderen van het begin van de volgende fase.
volgende fase brengt zelfs nog snellere aankondigingen, snellere ontwikkelingen dan jullie gewend zijn. Het ene na het andere is wat er gaat gebeuren, hier.

Dus als we zeggen dat jullie ‘je veiligheidsgordels moeten vastmaken, want het gaat allemaal een beetje ‘Rocky’ worden, we hebben hier geen grapjes over gemaakt, zoals jullie al hebben gezien in dit jaar waarin jullie nu zitten, in jullie 2020-jaar. Dit is een behoorlijk rotsachtig jaar geweest, en het kan nog steeds rotsachtiger worden.

Maar als dat eenmaal gebeurd is, zal het allemaal gladjes verlopen en kunnen jullie die veiligheidsgordels losmaken en kunnen jullie opgelucht ademhalen en echt tot rust komen. Want jullie zullen het verdiend hebben.

Jullie zitten nu allemaal in dat deel waar jullie bij wijze van spreken je deel verdienen. Jullie komen op het punt waar jullie het niveau bereiken, het ontwaken, waarop jullie je hebben voorbereid en plannen hebben gemaakt als een geheel, als een collectief geheel.

Het is waar dat niet iedereen zal ontwaken. En zeker niet allemaal tegelijk. Maar velen, velen meer zijn in dat ontwakingsproces op dit moment. Het enige wat nodig is, is hier en daar een klein duwtje in de rug voor de volgende fase.

En dat is waar jullie in beeld komen: jullie, de Lichtwerkende Gemeenschap, de Lichtstrijders – dat is waar jullie binnenkomen. Om dat kleine duwtje te geven als het nodig is. Ook al is het alleen maar om het masker af te doen en anderen te laten zien dat je ze niet hoeft te dragen, of je geen zorgen hoeft te maken over dit virus. Want jullie weten dat het niet is wat het lijkt te zijn.

Alles wat er nu gebeurt is niet wat het lijkt te zijn. Als je probeert te analyseren, als je probeert je derde-dimensionale geest te gebruiken om dit deel van het plan te begrijpen, zul je niet in staat zijn om dat te doen.

Maar, als je er bovenuit stijgt, als je je trillingen verhoogt en er bovenuit stijgt, en je komt eraan vanuit een 5-D ervaring, vanuit een 5-D perspectief zoals wij dat doen, dan zul je in staat zijn om terug te kijken naar die lagere trillingsdimensie en er betekenis aan te geven.

Het zal begrijpelijk worden, want jullie zullen er naar kijken vanuit dat neutrale punt, vanaf dat punt in het moment. Als jullie dat doen, dan heeft alles, en ik bedoel alles, zin voor jullie.

Ik ben Sint Germain, en ik geef dit kanaal nu vrij aan jullie Ene Die Dient.

Ga gewoon verder in de richting die jullie gaan. En geef niet op! Wat het ook is, geef niet op! Zeg niet, “Ik kan dit niet meer aan,” omdat jij dat wel kunt! Je kunt verder gaan. Je kunt doorgaan met vooruit te gaan. Want, mijn vrienden, jullie zijn de Weg-Wijzers! Wijs de weg, nu!

Saint Germain

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.com

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan 
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie. 
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden. 
In Liefde en Licht, Ine & Martien