Saint Germain: Tijd om het spel te beëindigen

Saint Germain:
Tijd om het spel te beëindigen

08.12.2020 / Via James McConnell

St. Germain: 

Ik ben jullie Saint Germain. Ik ben op dit moment opnieuw gekomen vanwege een roep, een roep die naar velen uitreikt. De velen, niet alleen hier in dit land, maar over de hele planeet. Een roep die de stemmen verheft, en de kracht die naar jullie allemaal terugkomt terwijl jullie volledig ontwaken in wie je bent.

Want dit zijn die tijden, die tijden waarvoor je hebt gewerkt. Niet alleen in dit leven, maar gedurende vele levens, tot aan deze tijd toe. Deze momenten die nog in het verschiet liggen, maar snel afkomen.

Jullie hebben allemaal lang geleden beloften gedaan, je hebt je vrijwillig voor deze missie aangemeld. En deze missie komt nu dichter en dichter bij het uiteindelijke hoogtepunt. Maar om dat te hebben, om dit ‘spel’ te voltooien, zo je wilt, moet je eerst als collectief alle duisternis hier op deze planeet loslaten. En om dat te doen, moet je die duisternis, die schaduwen, in het licht brengen. En dat is wat er nu gebeurt in het verkiezingsproces in dit land, en in alle daaropvolgende omschakelingen die als gevolg hiervan over de hele planeet plaatsvinden.

Mensen kijken nu overal op deze planeet naar wat er hier in deze Verenigde Staten van Amerika gebeurt. Iedereen kijkt toe: kijkt hoe de corruptie in dit land wordt overwonnen door een paar groten die naar voren zijn gekomen en hun stem verheffen en hun macht naar voren brengen, zodat ze kunnen helpen om niet alleen degenen hier in dit land te bevrijden, maar de hele planeet.

Het is niet alleen de wereld die toekijkt, maar ook al diegenen boven in hun schepen en op andere planeten. En zelfs doorheen de hele melkweg, kijkend wat er hier en nu gebeurt.

En jullie zitten allemaal op de eerste rij. Jullie kijken hier allemaal naar dit stuk, of deze film, die zich overal ontvouwt. En het ontvouwt zich recht voor je neus. Sommigen van jullie kijken. Sommigen van jullie doen mee alsof je op het podium kunt stappen en deel kunt nemen aan het stuk. En soms stap je weer van het podium af en ga je weer zitten en kijk je opnieuw toe. Maar er zijn er die altijd gefocust zijn op deel uitmaken van het spelen, doorgaan in het spel, en dat zijn de meesten van jullie. De meesten van jullie zijn hier nu op deze momenten om dit allemaal naar voren te brengen om door te gaan met het onthullen van de waarheid waar je maar kunt.

Er zijn van die uitingen afkomstig van jullie massamedia die nu steeds dichterbij komen. Je ziet het misschien nog niet, maar ze komen dichter bij de noodzaak om de waarheid te onthullen. En er zijn er die naar voren stappen en de waarheid delen, de waarheid delen met veel, veel meer mensen die ervoor ontwaken.

Dat is hoe dit hele ontwakingsproces nu plaatsvindt. De waarheid zal overal worden onthuld. Geen steen zal ongekeerd blijven. Want alles zal doordringen zoals het moet.

En jullie zijn allemaal, zoals je al een tijdje hoort, de katalysator hiervoor. Jullie zijn degenen op wie jullie hebben gewacht. Het zijn niet wij, die van de Opgevarenen, het zijn niet de Galactics, het zijn niet de Agarthanen. Het is jullie allemaal. Omdat jullie het allemaal zijn, jullie zijn degenen die het verschil maken. Jullie zijn degenen die achter de President van dit land stappen, achter hem stappen en hem volgen. En geef hem steun en jullie gebeden, en allen die met hem werken.

Omdat; nogmaals, het is niet alleen dit land dat op het spel staat, en de Republiek hier, maar het is de hele planeet die op dit moment in de greep is van de Grote Opstand binnenin. Jullie maken allemaal deel uit van die Grote Opstand, of revolutie, zo je wilt.

Maar het is geen revolutie met wapens. Het is geen revolutie buiten jezelf. Het is een revolutie binnenin jezelf. En aangezien je in staat bent om de verschillen in jezelf te overwinnen en die schaduwen in jezelf naar het licht te brengen, zal dat het licht naar de wereld brengen.

Ik ben Saint Germain. En ik laat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat je er alles aan blijft doen om deze Omschakeling tot stand te brengen. Om het naar voren te brengen. Om het naar je toe te trekken.

** Kanaal: James McConnell

http://www.meetup.com/ancient-awakenings
http://www.ancientawakenings.org

Vertaald door Agnes