Saint Germain: Het Momentum van Waarheid Komt Naar Voren

Saint Germain: Het Momentum van Waarheid Komt Naar Voren

Gechanneld door: James McConnell 14 Juni 2022

Ik ben Saint Germain. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn in deze veranderende momenten waarin alles om jullie heen gebeurt, ook al zijn jullie je nog niet volledig bewust van alles wat er gebeurt, en dat is met opzet.

Want degenen over de hele planeet, allen die nog slapen, zouden niet in staat zijn om de grote toevloed van waarheid, van licht, die in één keer naar voren komt, aan te kunnen. Dus moet het worden verdeeld over een periode van tijd. Een klein beetje hier, een klein beetje daar. En dan in een stroomversnelling komen, zoals nu gebeurt. Het momentum is nu aan het gebeuren.

Alles gaat vooruit in een tempo dat veel hoger ligt dan wij ooit voor mogelijk hielden hier op deze planeet. Voor jullie lijkt het langzaam te gaan. Maar voor ons gaat het heel snel. Want alles komt nu samen.

En jullie merken dat de waarheid op veel verschillende manieren vanuit veel verschillende bronnen naar voren wordt gebracht. Want het is tijd om het licht te delen en te verspreiden over de hele planeet. Het licht van de waarheid. Het licht van eenheid. Het licht en de liefde die in ieder van jullie is geïncarneerd. En als een collectief zijn jullie als één: één liefde, één licht.

Dus denk er elke dag aan om jezelf in de hogere vibratie te vinden, wat dat ook voor je mag betekenen. Als je merkt dat je in een lagere trilling bent, een lagere frequentie, doe dan gewoon wat je geleerd hebt te doen om die trilling te verhogen, wat het ook voor je mag betekenen. Iedereen is anders. Vraag om hulp. Ga naar buiten in de natuur. Zoek jezelf omringd door kristallen. Wat voor jou ook werkt, doe het. Haal diep adem. Gebruik affirmaties en mantra’s die je geleerd hebt. Wat er ook nodig is, gebruik het.

Want als je elk moment je vibratie verhoogt, als je de vreugde in dat moment vindt, verhoog je de vibratie overal om je heen. En terwijl je de vibratie en het licht rondom je verhoogt, worden degenen die zich in je nabijheid bevinden ook in vibratie verhoogd, ook al zijn ze zich daar misschien niet bewust van. Het is aan het gebeuren.

En dit is hoe jullie, ‘jullie’ zijn de collectieve ‘jullie’ – de hele Lichtwerkende Gemeenschap over de hele planeet – de vibratie over de hele planeet aan het verhogen zijn. Er is er maar één nodig om het proces te beginnen. Maar binnenin jullie, zijn er nu miljoenen van jullie. Miljarden van jullie die de vibratie verhogen en het licht verspreiden. Weet dit. Weet dit, dat het allemaal deel uitmaakt van het Grote Plan. En jij bent een deel van dit Grote Plan. Het kan niet gedaan worden zonder jullie. Maar het kan alleen gedaan worden met jou.

Dus vertrouw. Vertrouw erop dat alles gebeurt zoals het moet gebeuren, ook al lijkt het soms niet zo te zijn. Ook al vallen jullie zelf in de val, de val van angst, de val van lagere trillingsangst en onrust, ook al vallen jullie soms, jullie zijn er snel bij om jezelf weer op te richten. En dat, mijn vrienden, is waar deze tijd van Groot Ontwaken allemaal om draait. Het gaat allemaal om jullie. Om jullie en de verandering die jullie allemaal teweegbrengen.

Ik ben Saint Germain. En ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Om door te gaan met het verspreiden van het licht wanneer, waar en hoe jullie de kans krijgen om dat te doen.

Jullie zijn op dit moment belangrijker dan jullie je kunnen voorstellen. Dus vertrouw. Vertrouw op jezelf dat je op het juiste moment bent waar je moet zijn.

Kanaal: James McConnell

Bron 1 2

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org