Saint Germain: Dit Is Niet De Tijd Om Passief Te Zijn

Saint Germain: Dit Is Niet De Tijd Om Passief Te Zijn

Gechanneld door James McConnell 26 September 2022

Ik ben Saint Germain. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn, omdat jullie allemaal niet meer opereren, in de derde-dimensionale illusie.

Ja, soms bevinden jullie je daar, wanneer die tijden aanbreken, wanneer je je verloren voelt. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet verder kunt. Die momenten die zich voordoen. Dan sijpelt de oude programmering weer binnen. Maar ik zeg ’terugsijpelen’, omdat jullie er voorbij zijn. Jullie zijn nu allemaal in de vierde dimensie. Jullie moeten dat begrijpen.

In zekere zin zijn jullie afgestudeerd. Jullie hebben die derde-dimensionale illusie verlaten. De sluier is weggevallen. Maar alleen als je het gelooft, alleen als je weet dat het zo is. En als je het gelooft, en als je weet dat het zo is, ben je nu stevig genesteld in de vierde dimensie, en ga je verder naar de vijfde.

En er zijn momenten dat jullie je in de vijfde dimensie bevinden, in die vijfde dimensie van hoger bewustzijn. Wanneer jullie de gelukzaligheid voelen. Wanneer jullie de verbinding met de natuur voelen. Als je water aanraakt en je voelt het bewustzijn in het water. Wanneer je een boom aanraakt en het bewustzijn en de levendigheid in die boom voelt – verbaasd bent dat hij zelfs met je wil praten, zijn wijsheid met je wil delen! Het is er allemaal voor je, als je je maar openstelt.

Open je ogen. Open je derde oog, dat vervolgens ook je fysieke ogen opent voor het voorbije hier voorbij. En het staat allemaal voor je open als je het toelaat.

Maar het is aan ieder van jullie om je te herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Dit zijn de tijden, mijn vrienden, waarvoor jullie hier gekomen zijn. Jullie zijn hier gekomen om de missie van jullie Vader te volgen, de missie van jullie Hogere God-Zelf. Je Vader/Moeder. Het ligt allemaal voor je klaar. Alles ligt voor het grijpen als je het toelaat. Laat jezelf gewoon gaan en wees jezelf, waar je je ook bevindt in welke situatie dan ook. Laat jezelf zijn wie je bent als de situatie daarom vraagt.

En deins niet terug. Word niet passief. Je bent hier niet gekomen om passief te zijn. Je bent hier niet gekomen om een van de vele volgelingen te zijn. Je kwam hier om een leider te zijn. Een leider van mannen, een leider van vrouwen. Je kwam hier om het licht te verspreiden, het licht te delen, het licht te zijn. Om het stralende licht te zijn waar anderen naar opkijken voor hulp.

En wanneer zij naar jou kijken voor hulp, zul je hen helpen naar hun Hogere God-Zelf te leiden, ook al doe je het niet bewust, of gaan zij niet bewust. Maar het zal die uitdrukkingsweg openen die hen hun Hogere God-Zelf geeft en zich met hen begint te verbinden. En ze beginnen die vragen te stellen die jullie allemaal al eerder hebben gesteld. “Wat doe ik hier? Waar gaat dit allemaal over? Wie ben ik?” En als ze die vragen beginnen te stellen, net als jullie allemaal enige tijd geleden, dan begint het volledige ontwaken binnenin…

En zodra dat volledige ontwaken begint, is er geen weg meer terug! Zou je zelf teruggaan? Zou je teruggaan naar die onwetende staat? Naar die staat waarin je de waarheid niet kent. Wanneer je onzeker bent over wie je bent. Zou je teruggaan als je kon? Nee! Dat zou je niet. Er is niemand van jullie die daar naar terug zou gaan. Omdat jullie allemaal het licht hebben gezien. Jullie hebben allemaal het licht gevoeld. Jullie hebben allemaal beseft dat jullie het licht zijn.

Dus laat jezelf gaan. Laat jezelf zijn, en blijf genieten van de reis onderweg. Want het is een lange reis. Het is een lange tijd geweest om tot dit punt te komen, en het zal een lange tijd duren hierna. Want er is geen einde. Net zoals er nooit een begin was. Je bent altijd geweest, zal altijd zijn, en bent nu zeker in dit moment.

Dus waardeer dit moment. Waardeer het voor wat het is. En zie zeker de schoonheid in alles. Zie de waarheid in alles. Zie het licht. Voel het licht in alles. En als je dat doet, opent het de expressie naar anderen om je heen. En jouw vibratie trekt hen naar je toe. Net zoals hun hogere vibratie jou naar hen aantrekt. Soort zoekt soort. Het is allemaal een aantrekkingsproces.

En het hele ascensieproces draait om aantrekking. Het gaat allemaal om aantrekking door hoger bewustzijn. En daarom voel je je niet op je gemak in situaties met een lage vibratie. Net zoals degenen met een lage vibratie zich niet op hun gemak voelen in gebieden met een hoge vibratie. Dus dat is de scheiding die plaatsvindt. Het kaf van het koren scheiden. En dat zal nog wel even doorgaan.

Maar er zal nu een explosie van waarheid naar voren komen. En het zal het licht openen voor velen op de planeet die nog steeds worden tegengehouden in de duisternis. In de duisternis in zichzelf. Het onbegrip. Het wantrouwen. Dat zal allemaal verdwijnen als meer en meer mensen ontwaken en zich realiseren wie ze zijn en waarvoor ze hier zijn, net als jullie allemaal.

Het Grote Ontwaken is op dit moment aan de gang! Dus maak je klaar. Bereid je voor op de Grote Verandering die zich nu sterk ontwikkelt, op de achtergrond, maar die nu meer en meer naar voren komt in het licht.

Ik ben Saint Germain,

en ik laat jullie nu achter in vrede en liefde. En dat de Violette Vlam en het Grote Witte Licht in jullie zich blijven uitbreiden en groeien tot immense proporties buiten jullie. Zodat wanneer iemand je ooit ziet, dat zelfs voordat ze je zien, ze je licht zullen voelen. Ze zullen je hogere vibratie voelen, en het zal hen tot je aantrekken, en jou tot hen.

Kanaal: James McConnell

Bron 1 2

Vertaling: wakkeremensen.org