Saint Germain: De Ontwaakten

 

Saint Germain: De Ontwaakten

Gechanneld door: James McConnell – 25 Maart 2023

Ik ben Saint Germain. Ik kom bij jullie op dit moment in, zoals altijd, deze tijden van grote veranderingen. En hoe jullie nu op de rand staan van nog meer grote veranderingen, nu alles steeds meer samenkomt.

Al die dingen waarover jullie al enige tijd horen, beginnen zich nu samen te voegen. En die dominostenen waarvan jullie gehoord hebben dat ze zullen gaan vallen? Daar zijn ze nu inderdaad mee bezig. En zelfs die krachten van de duisternis blijven proberen de evolutie van de mens tegen te houden: dat kunnen ze niet langer. Ze zullen het proberen. Maar het is allemaal voor niets voor hen, ook al lijkt het nog zo.

Als je naar jouw wereld kijkt, en jouw veranderende wereld nu, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt, kun je de duisternis vinden, of je kunt het licht vinden. Het ligt allemaal aan jou, en aan jouw manier van kijken. Verander de manier waarop je naar de dingen kijkt, en de dingen waar je naar kijkt veranderen. Dat is inderdaad een mantrum dat je zoveel mogelijk wilt gebruiken in je dagelijks leven. Want inderdaad ben je nu alles voor je aan het veranderen.

Jullie, als het collectieve jullie, brengen grote en wonderbaarlijke veranderingen teweeg, en jullie doen dat met jullie wil, met jullie vrije wil. En dat is belangrijk in deze tijden. Maar jullie hebben een vrije wil. Niemand kan jullie beheersen, tenzij jullie hen toestaan jullie te beheersen. En ook al blijven de duistere machten proberen de bevolking te beheersen, de bevolking begint zich dat steeds meer te realiseren. En nee, ze willen niet gecontroleerd worden. En ja, natuurlijk zijn er die zich nog steeds laten beheersen, omdat ze niet anders weten. Ze weten alleen wat ze weten, en wat hen zolang is geleerd.

En iedereen die probeert hun begrip en hun weten te doorbreken, daar zijn ze niet klaar voor. En jullie hebben dit vele malen meegemaakt. Jullie hebben dit vaak meegemaakt toen jullie probeerden die van jullie vrienden, familieleden en familie wakker te maken. Maar je komt er steeds meer achter dat je degenen die er niet klaar voor zijn niet kunt wakker maken. En dat is de weg. Dat is de weg. Maar jullie kunnen alleen zelf de weg wijzen.

Laat, door wat je doet, ervaringen zien die je voor je hebt. Dat is de enige manier nu. Probeer anderen niet te overtuigen totdat ze klaar zijn om zich open te stellen voor wat je te brengen hebt, maar wanneer ze open zijn. Aarzel niet om te zijn wie je bent.

Dat is belangrijk in deze tijden. Wees altijd wie je bent. Wees de ontwaakten. Je zult merken dat als je door deze overgang gaat, zij, die in de ontwakingsfase zitten, je steeds meer zullen opzoeken, op zoek naar jou als de collectieve jij van de Lichtwerkgemeenschap. Ze zullen je opzoeken.

Ik ben Saint Germain. En ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En altijd dat de Violette Vlam er is om alle oude programmeringen die niet langer nodig zijn, de oude herinneringen die niet langer gewenst zijn, uit te zuiveren. Laat het gewoon allemaal los.

Kanaal: James McConnell

bron: 1 2

Vertaling: wakkeremensen.org