Ontwaken vanuit Oude Tijden.Maak je klaar Vreugde. St. Germain / Geplaatst: 24 februari 2015

Ontwaken vanuit Oude Tijden
Maak je klaar voor Vreugde.
St. Germain
St. Germain en Ashira gechanneld door Dr. Susan Sammarco.
Degene die Dient  gechanneld door James McConnell.
Geplaatst: 24 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Gegroet allemaal,

Zoals zo vaak gebeurt is de synchronie in onze groep verbazingwekkend.

Onze discussie die werd aangevraagd door een van onze leden werd perfect gevolgd door de boodschap van Saint Germain. Alles wordt inderdaad georkestreerd en het is prachtig om deel ervan uit te maken en voorbereid te worden op onze tijd om anderen ten diensten te staan als zij er klaar voor zijn om te ontwaken.

Liefde en Licht,
James


(Noot: deze boodschappen werden gegeven tijdens onze wekelijkse voorbereidingsgroep in Glendale, AZ op 15 februari 2015)

ST GERMAIN

Dit is St. Germain. Degene die jullie als zodanig kennen. Het is mij een groot genoegen om weer bij jullie te zijn.

Dit zijn echt tijden voor jubel en vreugde! Vele dingen waar wij in het verleden over hebben gesproken zijn er nu klaar voor om zich in jullie wereld te gaan manifesteren. En het gaat niet alleen over de schatten en monetaire welwillendheid waarop iedereen heeft gewacht; het is veel meer dan dat.

De mensen in deze groep die op deze planeet zo hard hebben gewerkt en ook degenen in deze zaal en in jullie eigen levens, hebben gewacht op deze schatten, maar jullie hebben ook de tijd genomen en het doorzettingsvermogen om aan je eigen groei en je eigen bereidwilligheid te werken.
De fondsen die zullen worden vrijgegeven en ook nu worden vrijgegeven zijn bedoeld om niets anders dan een overgang te zijn. Veel dingen waarmee jullie op deze planeet duizenden jaren geïndoctrineerd zijn vallen onder het concept van: “werken voor je geld.” Werken” voor de dingen die jullie nodig hebben om de dingen te verkrijgen in deze dimensie.

Waar jullie naartoe gaan zal gezien worden als vrijheid voor alle mensen op de planeet. Vrijheid om niet langer te moeten werken voor je bestaan. En in die overgang zal jullie worden geleerd en zullen jullie gaan weten dat jullie niet langer werken omdat het moet maar omdat het jullie Vreugde geeft. Jullie werk kan bestaan uit het schrijven van gedichten of uit het maken van grootse kunstwerken. Het kan bestaan uit het zingen van liederen. Het kan het onderwijzen van kinderen op nieuwe manieren zijn. Jullie werk zal een dienst zijn waar jullie van houden en jullie zullen het niet als werk zien. Het zal vreugdevol zijn. 

Dit is een grote opwaardering voor de planeet, want het concept van werken om te leven zal niet langer gepast zijn nu jullie verder gaan met deze bewustzijnsverhoging.

Zoveel dingen die de economie op de planeet hebben aangedreven zijn pure afleiding geweest van wat jullie pure vreugde zou brengen en ook zij zullen verhoogd worden. Zij zullen misschien niet helemaal weggaan, in het begin, maar dingen als sportgebeurtenissen die niet anders zijn dan voortgekomen uit de spelen met gladiatoren uit de Romeinse Tijden, zullen uit de gratie vallen. Sportevenementen zijn uitgegroeid tot een enorme gelegenheid voor degenen die de touwtjes in handen hebben om hun inkomsten te laten toenemen en jullie af te leiden.

Degenen die de levens van beroemdheden hebben geleid; degenen die hun leven hebben geleid naar de wil van anderen en proberen zo te zijn als anderen, zullen ontdekken dat dit niet strookt met hun eigen zelven.

Bekrachtiging is wat wij nu naar jullie toe brengen. Zelfbekrachtiging en begrip dat iedereen in staat zal zijn om precies dat te doen waar zij zelf voor kiezen.

De wereld zal op een totaal andere manier werken en ik weet dat er neezeggers zijn die zeggen: “Hoe kan dit gebeuren?” En toch brengen wij jullie het vandaag woord dat zegt dat het WEL gebeurt. Daar gaat deze viering over!!! En degenen die jullie wilden afleiden van de Waarheid en jullie dusdanig bezig hielden dat jullie geen tijd hadden om je met de wereld bezig te houden, zij worden verwijderd, en zij hebben zichzelf uit het beeld verwijderd; hun energieën zullen jullie niet langer afleiden. En dit is wat wij beloofd hebben!

Jullie zullen weten hoe jullie moeten manifesteren want dit wordt een deel van jullie leven. Niet direct, maar zeker op de langere termijn. Het geld dat er komt is, ja, om gebruikt te worden voor menselijke doelen want alles gaat snel omhoog en alles dat verborgen werd gehouden komt nu naar jullie toe.

Jullie zullen weten dat de nieuwe wereld opwindend, uitdagend en leuk zal zijn. En de angst zal verdwijnen omdat de energieën omhoog zullen blijven gaan. Angst is alleen aanwezig als iemand bezorgd is om zijn bestaan, om beschadigd te worden, om niet genoeg te hebben en geen dak boven het hoofd te hebben. Al deze dingen zullen verdwijnen.

Dit zat er al heel lang aan te komen. Het kwam verschillende keren aan de oppervlakte maar het haalde het niet in de dimensie waarin jullie leven. Maar dit is niet langer het geval. Nu is de Gouden Eeuw er. Jullie zullen niet teruggaan. Besteed geen aandacht aan de boodschappen die nog een tijdje angst en bezorgdheid willen brengen. Wij willen het feest met jullie delen!!! Wij willen het Jubelfeest met jullie delen. Wij willen de beelden van overvloed voor iedereen vasthouden! En niet alleen een overvloed aan geld, mijn vrienden,…..overvloed als zand op de stranden van de oceanen. Overvloed zoals de regen, de druppels in de meren en het water. De Overvloed die jullie zijn. DIE JULLIE ZIJN!!!

Wat jullie zullen zien als jullie deze ware overvloed begrijpen is dat  de dingen die deze wereld draaiende hebben gehouden er niet meer zullen zijn. Zij zullen verdwenen zijn.

De overgang zal zo gladjes zijn als de regen op een lentedag en zal alles wegwassen naar plaatsen van hogere vibraties. Het uiteindelijke moment van begrijpen zal een ogenblikkelijk begrip zijn van manifesteren in waarheid.

Ja, (een lid van de groep) had gisteren hieromtrent een prachtige ervaring en het is de perfecte tijd om dit vandaag met de groep te delen! (Het groepslid had zag een kristallijnen hart dat zich voor haar manifesteerde op Valentijnsdag) Wonderen gebeuren!!!

Al deze dingen zijn synchroniciteiten want wij hebben jullie allen deze week bezocht. Wij stopten deze gedachten in jullie discussie van vandaag zodat jullie deze misschien zouden begrijpen omdat zij zo belangrijk zijn.

Het is moeilijk voor jullie om te denken dat dit allemaal in een oogwenk kan veranderen. Sommigen zouden zeggen dat dit allemaal wensdromen zijn en dat alles dat in vijftig jaar is opgebouwd niet in een oogwenk kan veranderen; en ik zeg jullie dat dit niet zo is. Wij zeggen in een oogwenk omdat jullie zijn opgestegen boven je rol in deze wereld en waar jullie toe zijn getraind om te geloven, en zelfs voor degenen die denken dat zij wakker en bewust zijn, ook zij en zelfs jullie, zullen zo verrast zijn over dingen die net onder de oppervlakte waren gebleven en nu ontdekt gaan worden.

Het “net onder de oppervlakte” is de sluier die nu opgetild gaat worden en de energieën die hoger resoneren zodat jullie frequenties omhoog kunnen gaan en jullie dingen kunnen zien, horen en spreken die jullie nu, hierin de stoel zittend, niet kennen.

Ja, ik ben opgewonden. Wij zijn allemaal opgewonden. Al deze dingen komen eraan: maar zij zijn hier al geweest. Het is de opwaardering van jullie zienswijze, in jullie begrip en ja, wij weten dat jullie het gevoel hebben dat jullie het in jullie 3D willen zien om het zeker te weten, maar jullie, in deze groep, zijn erop getraind dat weten niet zo belangrijk is als geloven. En door geloven en het in je hart hebben zitten laat jullie innerlijk wezen jullie Weten en laat het jullie het Zien in jullie wereld.

Ook willen wij nogmaals met jullie delen dat als het beloofde geld in de wereld wordt uitgegeven en jullie in het proces van uitgeven zitten, dat jullie je herinneren dat dit alleen een overgangsperiode is en jullie als een “meer wetende groep” zullen weten hoe jullie anderen verder kunnen leiden op het pad der verwachtingen.


Dit is mijn boodschap voor vandaag. Ik zeg jullie gedag en dank jullie allen voor al jullie werk. Weet alsjeblieft dat het jullie taak is om deze boodschap de wereld in te brengen.

Neem het op in je hart. Mijn altijddurende liefde voor jullie allen.

St. Germain

DEGENE DIE DIENT

​​Groeten aan jullie allen. Dit is Degene die Dient.

Het is goed om op deze manier weer bij jullie te zijn en onze broeder St Germain op te volgen na de prachtige boodschap die hij vandaag heeft gebracht. Wij zouden eraan toe willen voegen dat jullie je focus nu zouden moeten richten op het loslaten van jullie oude programmering.
Deze oude programmering gaat door om jullie hier in 3D te houden en jullie af te houden van alles te zien dat vlak voor jullie ligt. Het is er allemaal! En alles wat jullie hoeven te doen is het openen van je innerlijke ogen; niet zozeer jullie uiterlijke ogen, maar jullie innerlijke ogen en dan zullen jullie uiterlijke ogen zien wat er binnenin jullie wordt getoond.
Het is belangrijk om het proces door jullie heen te laten gaan, naar waar jullie de mogelijkheid hebben om de oude manieren los te laten. Het loslaten van de oude comfortzone waar jullie aan gewend zijn geraakt. Wij zeggen niet dat jullie niet comfortabel zullen zijn. Jullie gaan je comfortabel voelen op een manier die jullie voorstellingsvermogen te boven gaat.
Om te laten komen waar St Germain het over had is het noodzakelijk dat jullie de oude manieren laten gaan. Jullie dienen de oude manier van denken los te laten, de oude processen waaraan jullie gewend zijn. Laat het allemaal gaan omdat het niet echt is. Het is alleen maar een deel van de illusie waarvan jullie je bewust zijn geworden en waar jullie je comfortabel in voelen.
Wij vertellen jullie allemaal nu: Het is over! Het is allemaal voorbij en het  zal zich zeer snel in jullie 3D-begrip manifesteren zodat de ogen het kunnen zien en de oren het kunnen horen.. Maar jullie zelf, degenen die nuresoneren met deze woorden…..jullie zijn degenen in de frontlinie. Jullie zijn degenen die ervoor zorgen dat het gebeurt. Jullie zijn degenen die gaan helpen bij dit proces, bij deze transitie, als anderen beginnen te ontwaken en jullie er zullen zijn om hen te helpen. Om hen te helpen om de deur een stukje verder open te zetten zodat er steeds meer licht naar hun bewustzijn kan komen.

Zoals St. Germain vertelde is het Jubelfeest net om de hoek. Het is hier. Het komt eraan. Wij zijn allemaal klaar voor de viering en het zal mij een viering zijn!!! Het zal memorabel worden.

Hebben jullie nu nog vragen voor Degene die Dient of voor Ashira of voor allebei?

Vraag: Is het waar dat vijf miljoen leden van de Cabal naar het Licht zijn gegaan?

DEGENE DIE DIENT: Lieve help! Wij wisten dat deze vraag zou komen en wij verwelkomen deze vraag en wij zullen hem op onze manier beantwoorden en Ashira zal dit ook doen.

Begrijp alsjeblieft dat als jullie je op deze types dingen focussen, deze bewustzijns die aan jullie worden gepresenteerd, het altijd belangrijk is om je onderscheidingsvermogen goed te laten doorkomen, waar het ook over gaat. 


Als jullie hiernaar luisteren of dit lezen zullen er bepaalde dingen zijn die met jullie resoneren en er zullen andere dingen zijn die dit niet doen. Maar er is altijd een deel van jullie, in jullie, dat onderdeel is van de illusie van dit 3d-gebied, dat zegt: “Dit kan onmogelijk waar zijn!” Hoe kan het zijn dat zovelen deze planeet of dit 3D-gebied hebben verlaten en zij toch nog steeds in een fysiek lichaam zijn?

Wij zouden tegen jullie willen zeggen: “Wees open. Wees open voor wat er ook doorkomt.” Want dit is een andere vibratie dan die waarin deze dingen gebeuren. Wij kunnen dus zeggen: Ja, dit is echt gebeurd.” Maar het is niet gebeurd in het 3D-gebied zoals jullie dit kennen. 


Want wij hebben niet altijd gezegd dat het allemaal in dit 3D-gebied gebeurt, in dit illusoire programma waar jullie deel van uitmaken gebeurt alles eerst op de hogere niveaus. Dus ja, inderdaad, diegenen zijn op de hogere niveaus uitgenodigd om naar het licht te komen en dit zal zich manifesteren in het gebied dat jullie nu kunnen zien.

Zie je, het gebeurt op het niveau van bewustzijn en niet op een fysiek niveau. Heb jij hier nog iets aan toe te voegen, Ashira?

ASHIRA: Ik denk dat jij goed hebt uitgelegd hoe dit werkt. Ik heb er op het moment niets aan toe te voegen. Dank je.


DEGENE DIE DIENT: Heel goed. Zijn er nog andere vragen? Nee? Dan lijkt het erop dat wij voor vandaag klaar zijn.

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.

ASHIRA

Gegroet. Ik Ben Ashira. Wij bedoelden niet te zeggen dat wij helemaal niets toe te voegen hadden, zeker niet, maar DEGENE DIE DIENT heeft het antwoord op deze speciale vraag zo duidelijk gegeven dat ik er alleen nog maar aan zou willen toevoegen dat, zoals hij zei, de Hoger Zelven van deze wezens naar het Licht werden getrokken voor hun transformatie. Toch zijn hun fysieke lichamen nog steeds op deze planeet.
Als deze lichtlichamen naar het Licht zijn gebracht zullen Liefde en Licht in deze wereld nog steeds doorgaan te werken aan degenen die ten dienste staan van de Cabal. Dit is wat wij wilden toevoegen.

Wij gaan het vandaag kort houden. Dit is een glorieuze tijd om in te leven. Wij nodigen jullie uit, zoals gezegd, om door te gaan voor het heil van alles op deze planeet. Want om uit de dualiteit te kunnen gaan naar de eenheid is het nodig dat jullie allemaal Een zijn. Voor degenen van jullie die willen zoeken naar het duister of het negatieve zouden wij willen zeggen: Nee. Roep het verder naar het Licht. Op dit moment van jullie evolutie en ontwikkeling: degenen in deze zaal hebben deze kracht.

Breng jezelf in je keuzes steeds verder vooruit: breng het Licht naar het duister: zie het goede in alles, in iedereen, in elke situatie. Haal het goede eruit. Weet dat dit allemaal in het Goddelijk Plan vervat zit.

Als deze stap op de planeet steeds verder gaat zullen jullie volledig zien hoe zich dit manifesteert voor de wereld en voor jullie deel, dat er een onderdeel van was.

Ik stuur jullie Liefde. Ik stuur jullie Vrede. Ik zeg jullie voor vandaag: Namaste!

Ashira

Channeled by James McConnell and Dr. Susan Sammarco
www.meetup.com/ancient-awakenings


Article may be reproduced in its entirety if authorship and authors’ website is clearly stated
Copyright © White Cloud Inc
Green Valley  AZ  85614