Meester KaRa van de Pleiaden – Velen zullen de planeet verlaten

Meester KaRa van de Pleiaden – Velen zullen de planeet verlaten

Kanaal: James McConnell – 26 mei 2024

Ik ben KaRa. Ik kom bij je in deze tijd, deze behoorlijk gunstige tijden waarin je je nu bevindt, tijden waar je je al heel, heel lang op hebt voorbereid, zelfs voordat je in deze levens kwam, deze levens die je hebt voorbereid voor.

Je wist dat je op een dag, op een dag in de verre verre toekomst, in een sterrenstelsel ver, ver weg, voorbestemd was, voorbestemd om deel uit te maken van deze hoge trillingsfrequentie en evolutionaire verschuiving in bewustzijn zoals die zich op dit moment voordoet. Voorbestemd om er deel van uit te maken, maak deel uit van de eerste golf van Ascensie en bereid de weg voor voor degenen die na jou komen.

Ja, jullie zijn de wegwijzers, of degenen waar jullie inderdaad op hebben gewacht. Jullie zelf, niet wij, zijn de Pleiadiërs of de Syriërs of de Agarthanen, een van de andere beschavingen die hier assisteren bij deze planetaire evolutie, de evolutie van het zonnestelsel en zelfs deze evolutie van sterrenstelsels die plaatsvindt.

We zijn hier allemaal om hiervan getuige te zijn, om hiernaar te kijken, om hier deel van uit te maken, in welke vorm dan ook waar we deel van kunnen uitmaken. Maar helaas kunnen we nog niet te veel betrokken raken bij jullie evolutieproces, behalve dan dat we hier in een mum van tijd kunnen zijn.

Laten we je nu vertellen dat die oproep niet zo ver weg is, misschien dichterbij dan je misschien zelfs denkt. We zitten in een wachtfase. Wij, degenen onder ons met de miljoenen schepen die hier zijn, waken opnieuw over dit proces en helpen waar we kunnen. Wij hebben op veel verschillende manieren geholpen, zelfs tot het punt waarop steeds meer energie naar jullie planeet kon komen.

Wij zijn hier een deel van jullie bewustzijn. Het verhogen van je bewustzijn is een delicaat proces, laten we zeggen dat het slechts genoeg energie zal toelaten, verschillende keren gedurende dit proces, om op de planeet te kunnen komen, om in je lichaam te kunnen worden opgenomen, voor je lichaam, je fysieke lichaam als koolstof lichamen, kunnen de energieën op een hoger niveau niet aan.

Dat moet nog binnenkomen. Jullie fysieke lichamen zijn dus inderdaad aan het veranderen. Koolstof tot kristallijn. Dat is bezig te gebeuren. Dit, mijn vrienden, is de reden waarom als jullie hier zeggen dat er velen zullen zijn die deze planeet gaan verlaten, dat is de reden, omdat zij niet in staat zullen zijn om de hele energie aan te kunnen. Hun fysieke lichaam en hun centrale zenuwstelsel zullen dit niet aankunnen. En zij, velen en nog veel meer, hebben ervoor gekozen om de planeet op verschillende manieren te verlaten.

Maar dat is niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken. Je kunt alleen doen wat je kunt doen. Je kunt niemand overtuigen om tegen zijn pad in te gaan. Want hun pad is hun pad, net zoals jouw pad jouw pad is. Iedereen heeft het recht om zijn eigen pad te kiezen en waar dat pad hem naartoe zal leiden.

Dus voor jullie, ieder van jullie, de wegwijzers, is het bijna tijd, zeg ik, voor de film, zoals jullie is verteld om te eindigen. Dit is een film die zich voor je afspeelt. Maar het einde van deze film is niet zo ver weg. Maar het zal in fasen verlopen, of, zoals jullie hebben gehoord, in verschillende fasen. Ja, inderdaad, jullie bevinden je in het proces van fase twee. Fase twee zal een zeer snelle fase zijn, zou ik zeggen, vergeleken met de vorige. Dan zal iedereen daarna nog sneller zijn, je zou kunnen zeggen dat de tijd zelf sneller gaat. De tijd zelf versnelt. Dat is allemaal doelgericht.

Maar de tijd is vooruit. Hoewel, soms misschien wat rotsachtig. Ze zullen de waarheid onthullen, de waarheid die zo lang in de schaduw is verborgen, maar die niet veel langer achtergehouden zal worden. Want de waarheid zal jullie inderdaad bevrijden, niet alleen jullie, maar de mensheid die klaar is voor deze evolutionaire verschuiving.

We zijn klaar. De Galactics, wij de Pleiadiërs, al die andere beschavingen, wij zijn er klaar voor. Nogmaals, in een oogwenk, om steeds meer hulp te bieden. En inderdaad, onze schepen zullen de komende dagen, weken en maanden steeds vaker getoond worden, wat zal leiden tot het hoogtepunt. Ik zeg niet precies wanneer dat hoogtepunt zal zijn, maar het komt eraan.

Ik ben KaRa. Ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En weet dat ik, als KaRa, de komende tijd vaker hier bij jullie zal zijn. Er zijn momenten geweest waarop mijn energie elders nodig was, zou je kunnen zeggen. Vanwege mijn verbinding met zovelen van jullie die aan deze oproep deelnemen, degenen die deze woorden zullen lezen en begrijpen.

Kanaal: James McConnel

 

 

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org