KaRa van de Plejaden: Verwacht Wonderen

 

KaRa van de Plejaden: Verwacht Wonderen

Gechanneld door: James McConnell – 14 Januari 2023

Ik ben KaRa. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn in deze gedenkwaardige veranderende tijden waarover jullie hebben gesproken, het momentum dat hier in dit land van jullie Verenigde Staten van Amerika plaatsvindt, evenals in vele andere landen over de hele wereld. Want dit zijn heldere, ingrijpende veranderingen die plaatsvinden, allemaal om De Grote Verandering tot stand te brengen en datgene te leiden wat jullie De Event, of De Verandering, of De Zonneflits hebben horen noemen. Dit alles leidt daartoe.

Maar daarvoor zitten jullie in de overgang. De overgang die nu plaatsvindt. De overgang die leidt naar vele veranderingen, waaronder nieuwe technologie die overal wordt vrijgegeven. En deze technologie komt eraan. Het komt eraan. Het wordt al op veel gebieden ontwikkeld.

Veel van de raden waarover wij hebben gesproken, de aardse raden, de galactische raden, hebben allemaal gesproken over het vrijgeven van deze nieuwe technologieën: deze nieuwe energieën, deze nieuwe medische inzichten die verder gaan dan het huidige medische begrip, verder dan de allopathische geneeskunde die vandaag de dag wordt beoefend.

Maar er zal niet meer geoefend worden. Het zal echt zijn. Het zullen zij zijn die weten wat ze doen, en het niet in twijfel trekken. Want dit is een technologie die verder gaat dan alles wat deze wereld nu heeft.

Maar het komt eraan. Het wordt vrijgegeven. Eerst langzaam, maar dan, net als alles, steeds meer. En er worden overal centra gepland om deze technologie naar voren te brengen, deze ‘med-beds’ zoals jullie ze willen noemen. Maar zij zijn de voorlopers van de hemelse kamers, de hemelse genezingskamers waarover jullie ook gehoord hebben, en sommigen hebben die kamers zelfs bezocht in hun lichtlichaam of in hun astraallichaam. Zij zijn echt. En ze komen steeds meer naar voren.

Deze technologieën zijn gebaseerd op bewustzijn. Bewustzijn en trillingsfrequentie werken samen en brengen de veranderingen, of de herstructurering binnen de DNA-processen waarover jullie hebben gehoord, letterlijk terug naar waar jullie willen dat het DNA is, terug naar voordat het werd veranderd, voordat het werd weggeschoven van het evenwichtige DNA dat jullie allemaal horen te hebben en een evenwichtige DNA-structuur. En vergeet niet het veranderen van het DNA om meer DNA toe te voegen, meer buiten de dubbele helix, hier en daar opnieuw verbindend. Dit komt er allemaal aan.

En de reden dat ik dit nu naar voren breng, en de reden dat James dit eerder in jullie discussie naar voren bracht, is dat wij willen dat jullie nu – wij, zijnde alle Galactica, de Opgestegen Meesters, de Agarthanen, al jullie Gidsen die met jullie werken, jullie Hogere God Zelf, allen die met jullie werken, willen dat jullie nu beginnen meer en meer te delen wanneer jullie daartoe in staat zijn, wanneer de situatie daarom vraagt. Deel. Wees open. Wees niet bang om nu over deze dingen te spreken. Deze nieuwe technologieën. Net zoals jullie President Trump hierover sprak in 2016. Hij zinspeelde erop. Hij noemde het zelfs bijna direct dat deze technologieën de technologieën die jullie nu hebben zouden vervangen. Dus die van jullie farmaceutische bedrijven zullen niet meer zijn. Die van jullie medische ziekenhuizen, zoals jullie die nu kennen, zullen dat niet meer zijn. Het is de verandering. Het is de verandering waar jullie allemaal op hebben gewacht. Voel niet dat het niet komt. Voel je op geen enkele manier boos dat het nog niet gebeurd is. Omdat het allemaal een proces is. Een proces dat moet doorgaan zoals het nu gaat. Omdat de mensheid nu nog niet klaar is om overspoeld te worden met deze veranderingen. Veranderingen van de ene op de andere dag zijn op dit moment niet mogelijk. Het zal meer worden. Maar voor nu, ken het gewoon als wat het is, een overgang waar alles in de richting van licht beweegt. Licht en liefde en hoger bewustzijn. Dit is waar jullie allemaal naartoe gaan. Dit is wat komen gaat.

Ik wil geen voorspelling doen, maar verwacht in het volgende jaar wonderen. Dat is wat er gebeurt. Wonderen. Wetenschappelijke wonderen. Wetenschappelijke en spirituele wonderen. Velen zullen dit zien als wonderen. Jullie zelf zullen dit anders zien. Weet wat het is. Jullie zullen het zien als de combinatie van wetenschap en geest die samenkomen. Dat is waar jullie technologie naar neigt. En ja, technologie kan gebruikt worden voor kwade krachten, het kan gebruikt worden door de duistere krachten. Net als tot nu toe. Maar die tijden veranderen. Jullie gaan voorbij de duisternis. Jullie komen steeds meer in het licht. Dus verwacht de wonderen.

Ik ben KaRa, en ik laat jullie nu achter in vrede, en liefde, en eenheid. Dat jullie verder gaan in de richting van deze transitie en het hele proces laten doorgaan.

En ik laat nu een ander die deze groep wil toespreken, en allen die deze woorden resoneren, vrij.

Vrede en liefde zij met u allen, mijn broeders en zusters.

Kanaal: James McConnell

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org