KaRa van de Pleiaden: Jullie zijn systeembrekers

KaRa van de Pleiaden: Jullie zijn systeembrekers

Gechanneld door: James McConnell – 23 November 2021

Ik ben KaRa. Ik kom op dit moment als de Pleiadische Afgezant naar deze planeet, naar dit collectieve bewustzijn van de mens. Ik ben hier om jullie eerdere discussie als ‘systeem brekers’ op te volgen.

En wat maakt jullie systeem brekers? Jullie weten al, ieder van jullie, diep in jezelf, dat je dat al bent. Jullie weten dat jullie hier zijn met een reden. Jullie weten dat jullie hier zijn met een doel. Een missie, en een vervulling van een belofte. Een belofte die lang, lang geleden is gedaan. En hier zijn jullie nu als die systeembrekers om nog een systeem wijd open te breken, zoals jullie al vele malen eerder hebben gedaan, in vele verschillende systemen, verschillende sterrenstelsels, verschillende planeten, misschien zelfs verschillende universa. Maar hier zijn jullie, op het hoogtepunt van dit specifieke systeem.

Dit systeem dat niet langer functioneert, niet langer werkt ten voordele van het collectieve bewustzijn van de mens. Dat kan het niet. Het heeft zijn doel bereikt, deze illusie. Deze derde-dimensionale illusie, waarin u zich soms nog bevindt, heeft zijn doel bereikt. Ze is niet langer nodig.

Jullie moeten dat gaan begrijpen en beseffen, dat je zowel een deel van deze illusie bent, als geen deel van deze illusie. Jullie maken er deel van uit, zoveel als jullie willen. Maar je kunt er ook los van staan, zoveel als je wilt. Want ze houdt je niet vast, tenzij jij je eraan laat vasthouden.

Jullie weten allemaal dat jullie al eeuwenlang worden voorgelogen in deze illusie. Maar diep van binnen wisten jullie allemaal de diepere waarheden, en dat op een dag deze waarheden zouden worden onthuld, zoals ze nu worden onthuld. Omdat degenen in de schaduw niet langer in de schaduw kunnen zijn. Zij brengen de waarheid naar voren, ook al willen zij dat niet. Maar zij vinden dat zij de waarheid naar buiten moeten brengen. En ze doen het op zeer belachelijke manieren, net genoeg voor degenen die nog niet ontwaakt zijn om te beginnen te ontwaken. Om te ontwaken voor wat wij noemen, en velen van jullie noemen, ‘de onzin’ die gaande is. Want dat is het inderdaad. Maar weet dat het een doel heeft. Dit alles.

Jullie hele leven hier heeft een doel. En degenen onder jullie die hebben gezegd en nog steeds zeggen: “Ik wil eruit!” Jullie zijn nog niet klaar om dit te verlaten. Jullie zijn nog niet klaar met jullie missie, of missies. Het is nog steeds een deel van jullie, en jullie moeten volledig begrijpen dat jullie dit tot het einde moeten volbrengen. Jullie zijn niet degenen die klaar zijn om jullie fysieke lichamen te verlaten. Jullie zijn degenen die bedoeld zijn om dit te doorzien, en je fysieke lichaam met je mee te nemen, om je weg te banen door de ascensie. Om in die eerste golf van ascensie te zijn, die snel nadert.

Maar het zal alleen gebeuren als jullie allemaal klaar zijn om het te laten gebeuren. Jullie zijn degenen die de gebeurtenis naar jullie toe roepen. De Grote Omwenteling. Jullie zijn degenen die dat doen. En hoe meer jullie erom roepen, hoe meer jullie de illusie zien voor wat ze is, hoe meer jullie weigeren deel uit te maken van die illusie, om er niet aan te voldoen, zoals jullie al zo vaak hebben gehoord. Om geen deel uit te maken van het systeem, behalve waar je het systeem kunt openbreken en je eigen systeem kunt creëren.

En dat is wat jullie allemaal aan het doen zijn. Iedere keer dat jullie “Nee” zeggen, creëren jullie een nieuw systeem. Jullie voegen iets toe aan het collectieve bewustzijn van de mensheid en verhogen dat bewustzijn. Jullie verhogen de trillingsfrequentie hier op de planeet. Elke keer dat je “Nee”, zegt, “ik zal niet gehoorzamen! Ik ga niet mee. Ik wil geen deel meer uitmaken van dit systeem.” Elke keer dat je die gedachte hebt gehad, zelfs als je die gedachte niet aankondigt, elke keer dat je die gedachte hebt, gaat die gedachte in het collectieve bewustzijn van de mensheid. Het gaat in de universele geest. Elke gedachte en elk woord dat je spreekt. Dus onthoud dat. Onthoud dat de gedachten en de woorden die je uitspreekt deel uitmaken van het grotere collectieve bewustzijn en daar een deel van worden, en er nu zijn. Die woorden, die gedachten zijn er nu voor iedereen die nog niet ontwaakt is om te beginnen met ontwaken. Omdat zij die gedachten in zich opnemen. En het helpt hen om zichzelf te herinneren waarom ze hier mogen zijn.

En ja, het is waar dat velen over de hele planeet op dit moment hun fysieke vorm verlaten, door het stervensproces gaan. Maar zij doen dat om de weg vrij te maken voor allen die daarna komen. Niet om hun fysieke lichamen te verlaten, maar om hun fysieke lichamen te nemen om verder te gaan met hun lichamen. Sommigen hebben ervoor gekozen, velen op dit moment hebben ervoor gekozen om te vertrekken. Maar jullie, jullie allemaal zijn niet degenen. Want als je dat doet, als je besluit om je eigen leven te nemen, dan vervul je je missie niet. Dan kun je je belofte niet nakomen. Het is, natuurlijk, aan jou. En we weten dat er onder jullie zijn die dit soms overwegen. Het is niet aan jullie om dit te beslissen. Het is aan je Hogere God Zelf om die beslissingen te nemen. Denk daar eens over na. Overweeg dit.

Alles wat ik jullie nu vertel, alles wat jullie hebben gehoord van de verschillende Geascendeerde Meesters, Galactica en Agarthanen die met jullie hebben gewerkt, met deze groep, met het Oude Ontwaken, al geruime tijd nu, en al degenen die later op deze woorden resoneren, die deze woorden in hun wezens opnemen, realiseren zich de waarheden die hen worden gegeven. Jullie wordt de waarheid verteld. En jullie herkennen die waarheden door wie ieder van jullie is.

Ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie verder gaan met jullie missie. Net zoals wij nu doorgaan met onze missie om de planeet Aarde, Gaia, en alle mensen hier op de planeet zoveel mogelijk te helpen.

Kanaal: James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org