KaRa van de Pleiaden: Dit Is Allemaal Binnen De Illusie

KaRa van de Pleiaden: Dit Is Allemaal Binnen De Illusie

Gechanneld door: James McConnell – 17 Augustus 2021

Ik ben KaRa. Ik kom op dit moment om jullie mee te nemen, mee te nemen door deze lange periode van duisternis. Want inderdaad, jullie hebben de storm doorstaan in deze donkere tijden, leven na leven, na leven.

Jullie bevinden je nu aan het einde van die donkere tijden. Ook al lijkt het voor velen van jullie nu behoorlijk donker als jullie in de illusie kijken, en soms vergeten jullie dat het een illusie is. Jullie vergeten dat het een show is. Een drama dat voor jullie ogen wordt uitgespeeld. En hoe meer je de waarnemer zelf kunt zijn en getuige kunt zijn van alles wat er gebeurt als een show, als een film, als een toneelstuk dat wordt opgevoerd, en in veel gevallen opnieuw wordt opgevoerd, hoe beter.

Je hebt dit al eerder meegemaakt; je herinnert het je alleen nog niet. Maar het komt terug. En die keren dat je een gevoel hebt, een gevoel dat alles niet in orde is. Alles is niet zoals het lijkt te zijn. Op die momenten herinner je het je. Je herinnert je de tijd in andere stelsels, andere melkwegstelsels, andere planeten, op de schepen. Je herinnert het je diep van binnen, en het triggert dat ontwaken in je.

Dat is wat er nu gebeurt met meer en meer mensen over de hele planeet. En hun ontwaken wordt in gang gezet door, zoals jullie al vele malen hebben gehoord: jullie zijn de Wegbrengers, jullie zijn degenen die naar voren komen en de weg als eerste wijzen. En het is noodzakelijk voor jullie om dit te doen. Het is noodzakelijk dat jullie alles doen wat in jullie macht ligt om dit systeem open te breken.

Is het makkelijk om dat te doen? Nee. Daarom zijn jullie gekozen. Ieder van jullie werd hiervoor uitgekozen. Jullie boden je vrijwillig aan, en jullie werden gekozen. En jullie doorstaan deze storm. Maar de storm is nog niet gaan liggen. Integendeel, hij wint aan kracht. En hoe meer kracht hij krijgt, hoe meer je hem kunt zien voor wat hij is, als een orkaan of een tornado, binnen de illusie.

En jij, die buiten de illusie staat, die buiten de storm staat, kunt er gewoon getuige van zijn., kunt er gewoon naar kijken. Maar niet achterover leunen en niets doen. Want dan zou er niets gedaan worden! Jullie zouden niet in staat zijn om als collectief bewustzijn te bewegen hier op deze planeet. Verder gaan dan de storm. Maar omdat meer en meer van jullie beseffen dat het een illusie is, of beseffen dat het buiten jezelf staat en je niet rechtstreeks hoeft te beïnvloeden, tenzij je het je laat beïnvloeden, tenzij je eraan gehecht raakt. En hoe meer je anderen kunt helpen om zich los te maken van de illusie, om te beseffen dat het een toneelstuk of een show is.

En weet, zoals jullie allemaal weten op dit moment, dat jullie gaan kunnen genieten van het einde van deze show. Dat is wat jullie hier nu op deze momenten moeten doen. En hoe meer en meer jullie jezelf alleen in het huidige moment kunnen vinden, en niet vasthouden aan het verleden, de herinneringen uit het verleden, de programmering uit het verleden. Om jezelf uit die programmering te halen en jezelf te herprogrammeren. Herprogrammeer jezelf in de hogere trillingsfrequenties van de hogere dimensies. Hoe meer jullie dat kunnen doen, hoe meer jullie niet alleen jezelf zullen bevrijden, maar ook al diegenen rondom jullie die klaar zijn om vrij te zijn.

Zijn allen klaar om vrij te zijn? Nee. Zal iedereen bevrijd worden? Waarschijnlijk niet. Want er zijn er die voorbestemd zijn, die een contract hebben om de Aarde te verlaten, om deze illusie te verlaten, deze derde-dimensionale illusie op dit punt. Velen hebben hier al voor gekozen en zijn bezig dit te doen. Kun je hen tegenhouden dat te doen? Nee, dat kun je niet. Tenzij zij besluiten het te stoppen. Zij kunnen hun contract beëindigen wanneer zij maar willen, net zoals jullie in veel opzichten een einde hebben gemaakt aan sommige van de contracten waarmee jullie binnenkwamen.

Dus alstublieft, mijn broeders en zusters, weet dat u op dit moment niet veel kunt doen. Maar alles wat jullie kunnen doen is genoeg, als jullie je er maar voor inzetten. Wat dat ook moge zijn. Waar je je ook toe geroepen voelt, volg die roeping. En onthoud dat ook al lijkt het een lange reis, de reis van duizend mijl, begint met een enkele stap. Dus wees klaar om die stap te zetten. En de volgende stap. En de volgende. En terwijl je dat doet, stap na stap na stap, zullen er mensen naast je zijn die samen met jou die stappen zetten. En weldra zullen jullie jezelf vinden als een collectief aan het einde van dit deel van jullie reis.

Ik ben KaRa, en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En weet dat als deze tijden voortduren, als de trillingsfrequenties blijven stijgen, wij steeds dichter bij jullie komen.

Kanaal: James McConnell

Bron: 1 2

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org