James McConnell: Sterrenschepen bereiden zich voor om de energieën voor de overgang te vergroten. / 21 Juli 2017

James McConnell:
Sterrenschepen bereiden zich voor om de energieën voor de overgang te vergroten.
21 Juli 2017

Ja, en Ik Ben Aramda. Gegroet. 
Het is prachtig om hier met jullie te zijn, maar ook in deze tijd die we kunnen delen. En zoals ik tegen deze groep eerder heb gezegd, toen we veel ervaringen deelden, enige lange tijd geleden in jullie begrip van tijd maar in het nieuwe begrip van tijd was het maar even geleden.
En hier gaan we weer samen, ik vertegenwoordig nu de Galactics. Degenen van ons die hier zijn om te helpen op onze vele verschillende manieren met onze schepen voor de voorbereiding om klaar te zijn om de energieën te vergroten als ze in jullie bewustzijn als collectief naar deze planeet doorkomen,. We zijn allemaal hier, klaar en bereidwillig en wachtend op dat moment dat wordt gegeven, dat signaal om te worden gegeven, het groene licht zoals je wilt. Want als dat groene licht wordt gegeven – en dat is maar een paar stappen hier vandaan – als dat groene licht wordt gegeven zullen we allen in actie gaan ten slotte bevrijd van de banden die ons tegen hebben gehouden door de Voornaamste Richtlijn waardoor we niet tussenbeide kunnen komen behalve als er om gevraagd wordt direct, of behalve als het belangrijk is dat we dat op dat moment kunnen doen.

Veel zaken komen tot een spel hier en ik kan hier niet overal op ingaan en hoe dit werkt. Maar weet dat er vele raden zijn die dagelijks, in jullie begrip, de tijd ontmoeten. Dagelijks, vele raden. Velen komen tot alle verschillende soorten besluiten door het proces dat hierbij is betrokken. We hebben allen ons deel te spelen net als jullie je deel hebben te spelen. En spelen doen we allemaal, want er is heel vaak gezegd, dit proces kan niet langer meer gestopt worden.
Het  zal geen deel ontsluiting zijn. Er zal een volledige ontsluiting komen als dat moment komt. De mensheid zal op dat moment voor altijd veranderen. Ik vraag je nu om namens al mijn broeders en zusters van hierboven in de hemelen, je kunt zeggen dat ik jullie allen nu vraag om je voor die momenten voor te bereiden, bereid je voor op die overgang want het is nu best imminent dat vele kleine gebeurtenissen beginnen; zoals Sananda zei, dat vele gebeurtenissen beginnen nu te ‘werken’. En wat je heel vaak gehoord hebt als de domino’s beginnen te vallen en vallen zullen ze.
Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allen. Ik, als Aramda, jullie broeder, je vriend in liefde en licht.
Channel: James McConnell