De Ene die Dient en Shoshanna: Vertrouw op Wie Je Bent

De Ene die Dient en Shoshanna: Vertrouw op Wie Je Bent

Kanaal: James en JoAnna McConnell – 29 September 2023

O m, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum.

Groeten aan jou! Eén die hier dient. En Shoshanna is hier, en we staan klaar om jullie te blijven helpen met dit programma.

Dit programma dat lang, lang geleden is gestart. En waar jullie allemaal op verschillende manieren deel van hebben uitgemaakt, op jullie eigen manier, niemand groter of minder dan wie dan ook. Want jullie zitten allemaal samen in dit proces. Allemaal hier om de Grote Omschakeling tot stand te brengen. Vertrouw dus altijd op het proces. Vertrouw op wie je bent. Vertrouw op degenen die jullie begeleiden, want we hebben alleen jullie beste belang voor ogen, omdat we hier zijn om je van dienst te zijn.

En daarmee staan wij klaar voor jullie vragen als je die hebt.

Gast: Ik heb een vraag.

OWS: Ja. Beste Thomas, altijd degene die op de eerste plaats komt. En wij heten je van harte welkom dat te doen. Ja?

Gast:Ik weet dat je zei dat we ons geen zorgen moeten maken over de [waarschuwingen] van 4 oktober met onze mobiele telefoons en het noodomroepsysteem. Maar ik zag een zeer verontrustende video over de daadwerkelijke tekst waarin stond dat er op die specifieke datum een uitzending zou zijn op onze telefoons of tv, enz. over een twaalf uur durende zuivering van mensenlevens, waarbij je niet wordt gearresteerd of vastgehouden, of wat dan ook, als je iemand vermoordt die je wilt gedurende die 12 uur. Is dat iets dat volkomen onwaar is?

OWS: Dat laatste deel dat je hier zei, begrepen we niet. Wat in de afgelopen twaalf uur?

Gast: Je kunt iedereen vermoorden die je wilt, zonder enige gevolgen. Als je dat binnen deze twaalf uur doet, wordt je niet gearresteerd of zo. Ik denk dat dat volkomen onjuist is.

OWS: Mijn hemel, beste, je bezwijkt voor de angst die hier mee gepaard gaat. Je bezwijkt voor de programmering die ze hier inderdaad proberen te gebruiken. Maar maak je geen zorgen over deze boodschap, aangezien je de laatste keer hier, voornamelijk door Shoshanna, al de opdracht hebt gekregen om je hiervan los te maken. Dat dit bericht niet voor degenen onder jullie bedoeld is. En de boodschap zelf zal hier niet zo direct zijn, zullen we zeggen; het zal meer op een indirecte manier zijn, zoals we zien. Maar zelfs nu is het nog niet helemaal duidelijk hoe, en zelfs of, het zal hier gebeuren. Maak je er dus geen zorgen over. Wees zeker niet bang, want als je angst hebt, val je regelrecht in hun plan. Dus wees goedsmoeds, laat los, laat God, al deze dingen die je hebt. Omdat je precies bent waar je moet zijn, en gewoon vooruit blijft gaan, niet achteruit. Oké? Shoshanna, heb je hier iets aan toe te voegen?

SHOSHANNA: (JoAnna’s Hogere Zelf, gechanneld door JoAnna McConnell)

Wij willen hier toevoegen. Mogen we hieraan toevoegen, beste broeder?

Gast: Natuurlijk.

Shoshanna:Beste broeder, waar je dit bericht ook hebt ontvangen, of video, of kanaal, waar je dit bericht ook hebt gevonden, we willen je vragen om die stream uit je weergave te verwijderen. Verwijder het. Dit is vergif voor de mensheid om een dergelijke boodschap over te brengen. We zouden dus willen zeggen dat het verstandig is dat je niet terugkeert naar dit kanaal, of waar je deze boodschap ook hebt gehoord. Namaste.

OWS: Ja. En wij zouden jullie een vraag willen stellen: zou Moeder/Vader God/Al Dat Is toestaan dat zoiets als dit zou gebeuren? Denk daar eens over na. Vind het te ver gaan om dit soort dingen op dit moment te laten gebeuren.

Zijn we klaar voor de volgende vraag?

Gast: Ik heb een vraag.

OWS: Ja?

Gast: Een kanaal van Magenta Pixie, ze bracht wat informatie naar voren, ik denk dat het vandaag was, over Merkabah lichte carrosserievoertuigen om in een meer gewone zin te reizen, wat de essentie was van wat ik kreeg na slechts één keer luisteren. Hebt u daar iets aan toe te voegen?

OWS: Je bent bezig precies dat te doen, aangezien wij met je hebben samengewerkt om je te trainen om jouw Mercabah lichte voertuig op precies die manier te kunnen gebruiken. Want als je het ascensieproces hebt doorlopen, zul je het vermogen hebben om op één plek te zijn, en dan onmiddellijk op een andere plek over de hele planeet te zijn met behulp van je Merkabah-lichtvoertuig. Oké?

Gast: Oké, dank je.

OWS: Ja. Shoshanna, heb je nog iets toe te voegen?

Shoshanna:Dat doen wij niet.

OWS: Heel goed.

OWS: We zijn klaar voor de volgende vraag, als die er is.

Gast: Ja, ik heb een vraag.

OWS: Ja?

Gast: Nou, ik zou graag willen weten wat de betekenis is van het getal 12. Zoals de twaalf discipelen, de twaalf stammen van Israël, de twaalf ridders rond de Ronde Tafel en twaalf astrologische tekens. En ook op het Nieuwe Jeruzalem zijn er twaalf niveaus. Er moet een soort betekenis zijn, denk ik, van het getal 12.

OWS: Zeer zeker, maar Shoshanna wil dit aanpakken. Ja.

Shoshanna: We zullen delen.

OWS: Ja.

Shoshanna:We zullen hierover vertellen, beste zuster. Mogen wij delen?

Gast: Dat mag zeker.

Shoshanna: Beste zuster, zoals we ontdekken, dat ons dit gegeven is, is het idee dat we over 12 spreken een wortel, een wortelgetal. Het is een containmentnummer. Dus dat wat 12 is, is seminatie in een bredere zin van de kennis die het getal 12 en de vertegenwoordigers van 12 belichamen. Dus als je bijvoorbeeld twaalf discipelen hebt, is 12 een wortel, een verspreiding die de leringen van hun leraar, die je kent als Jezus of Yeshua, zou voortzetten. Ze belichamen die kennis als 12. Dus de twaalf tekens van het astrologische rijk belichamen en verspreiden de kennis die bedoeld is om astrologische processen te laten plaatsvinden om dat niveau van informatie door te sturen naar de mensheid als 12. Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen, dat Elke keer dat je 12 ziet, is het een wortelgetal dat een bepaalde kennis belichaamt die onder de mensheid moet worden verspreid. Namaste.

Gast: Dank je. Erg goed.

OWS: Heel goed. Zijn er hier nog vragen?

Gast: Ja, ik heb een vraag.

OWS: Ja?

Gast: Zoals je misschien weet, heb ik gewerkt aan deze cursus ‘ontgiften van het vaccin’ (we werken eraan, zou ik moeten zeggen, mijn geliefde teamgenoot en ik, en enkele anderen die ons helpen), dus denk je dat dit ook zo zal zijn? zou het voor mij nodig zijn om iemand op te zetten die misschien iets verder achterloopt dan ik, voor het geval ik door de sluier spring, en dan is deze cursus nog steeds nodig en ben ik er niet om die te geven? Of zal ik het nog steeds kunnen leren (je weet wel, door de vijfde dimensie heen springen)? Of zal het niet nodig zijn? Wat is uw mening daarover?

OWS: We zeggen hier, niet zozeer alleen tegen jou die deze vraag stelt, maar tegen iedereen hier: het gaat er niet zozeer om dat je ‘klaar bent om door te dringen naar de vijfde dimensie.’ Ook al heb je dat soms wel gedaan. Je bent daar geweest en bent daarna teruggekomen. Omdat je er nog niet helemaal klaar voor bent om de hogere trillingsfrequenties vast te houden die je nodig zou hebben, die je lichaam aankan. Je lichaam is daar nog niet klaar voor (je fysieke lichaam, daar hebben we het hier over). Nog niet helemaal klaar om regelmatig met die hogere trillingsfrequenties om te gaan.

Er zijn momenten, er zijn momenten waarop je daadwerkelijk door een portaal loopt dat zich heeft geopend en je toegang geeft tot die hogere trillingsfrequentie en hogere dimensie. Maar het is niet iets waar je klaar voor bent om het iets blijvends voor je te laten zijn, op dit moment nog niet voor jou. Op dit moment nog niet.

Maak je dus geen zorgen of je hier wel of niet zult zijn, weet gewoon dat je nu hier bent, en dat is alles wat je hoeft te weten. Wat er in de komende tijd zal gebeuren, laat dat gewoon gebeuren. Wees niet gefocust op de toekomst, en kijk zeker niet terug op het verleden en blijf vasthouden aan het verleden. Wees gewoon op dit moment, nu. Oké? Shoshanna, heb je iets?

Shoshanna: We willen hier een perspectief delen. Mogen we delen, lieve zuster?

Gast: Ja, alstublieft.

Shoshanna:Beste zuster, het idee dat je informatie in het kwantumrijk, in het kwantumveld, gooit. Je doet dit door iets te creëren. Je gooit dat, je transmuteert dat, je voegt dat toe aan de kwantumgeest, aan de universele geest van het kwantumveld. En het is daar voor de volgende om het op te nemen, zie je. Er is nooit sprake van verlies van informatie. Het kan honderden jaren duren voordat het weer in het bewustzijn van de mensheid opduikt, of een week, of een dag, of een uur. Dat maakt niet uit. Tijd is hier niet relevant, zoals we al eerder hebben aangegeven.

We zullen dus zeggen dat alles wat je bewust doet met je hart en je geest, en je liefde en medeleven met anderen, steeds opnieuw zal worden gecreëerd in de loop van het menselijk bestaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.

Het is net als in deze groep dat je zegt: “Ik kan het einde niet bereiken, wil iemand anders een stapje verder gaan?” Er is altijd iemand anders. Er is altijd wel iemand die wacht om het juk op zich te nemen, zie je. Je hoeft je geen zorgen te maken.

Als je wilt ascenderen, en dat kun je doen, en door de sluier omhoog gaat, doe dat dan, want een ander zal jouw plaats innemen. Namaste.

OWS:Heel goed.

Gast: Dank je.

OWS: Zijn er nog vragen? Verder niets? Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven. Shoshanna, heb je hier iets aan toe te voegen?

Shoshanna:We willen alleen maar zeggen dat er niets verloren is. Alle dingen worden geschapen, vastgelegd. En de mensheid heeft toegang tot die dingen. Net zoals er nu nieuwe dingen in het bewustzijn van de mens opduiken en als materiële dingen die in vibratie worden gevonden voor genezingstechnieken. Dat bestaat al duizenden jaren, maar nu is het tijd voor jouw bewustzijn in dit specifieke rijk om het te ontvangen. Er gaat dus nooit iets verloren, en alle dingen komen op de goddelijke tijd waarop het bewustzijn van de mens het kan ontvangen. Namaste.

OWS:Heel goed.

En ter afsluiting zeggen we: blijf gewoon zoveel mogelijk in de hogere trillingsfrequentie, wanneer je maar kunt, hoe dan ook. En laat jezelf niet terugvallen in de oude programmering: de woede, de frustratie, al die dingen die de trigger naar voren brengen die de oude programmering is. Laat steeds meer van die tijden uit het verleden los, die dingen die je zo lang hebben tegengehouden, en wees in het nu. Dat is alles.

Shanti. Vrede zij met jou. Wees de ene.

Bron van het Artikel: EraOfLight

http://www.meetup.com/ancient-awakenings
http://www.ancientawakenings.org

Vertaling: wakkeremensen.org