Commandant Ashtar / via James McConnell / 10 juni 2018

Commandant Ashtar
 via James McConnell / 10 juni 2018  
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
IK BEN Ashtar.
Ik waardeer de tijd waarin ik deze meditatie met jullie kan delen, om deze vele boodschappen te delen die wij jullie door de jaren heen brengen. Er komen nog veel meer boodschappen. Maar, zoals al vaker is gezegd, zijn de boodschappen die bij jullie van binnenuit komen het belangrijkst.
Het Weten dat jullie binnenin je hebben is het belangrijkst.
Wij brengen deze boodschappen, wij brengen deze duwtjes, om jullie te leiden op je pad, maar het naar binnen gaan… het is de reis naar binnen die ertoe doet, en dit is altijd zo geweest, is nu zo, en zal altijd zo zijn. Kijk altijd naar de reis. Kijk naar wat het moment jullie brengt, het moment waar jullie NU in zijn, en het volgende moment waarop jullie Zijn, en het volgende…. Want dit is zo belangrijk!!! Niet in het verleden leven, niet alleen naar de toekomst kijken, maar in het NU zijn, het perfecte NU. Want het IS perfect zoals jullie zijn zoals ieder van jullie perfect is zoals hij/zij is.
Niemand, inclusief wij, is beter of slechter dan een ander want wij zijn samen EEN. Wij zijn allemaal SAMEN!

Jullie hebben enige tijd geleden van ons gehoord over de dominostenen die op een bepaald moment zouden gaan vallen als er een bepaalde vibratie zou zijn bereikt. Wel, deze vibraties zijn nu bereikt en de dominostenen gaan nu vallen. Met name EEN steen staat op het punt om te gaan vallen en dan de volgende, de volgende en de volgende. Zoals altijd is gezegd is er EEN nodig om het proces te laten beginnen. Jullie zijn nu heel dichtbij het moment waarop de eerste steen gaat omvallen.
Jullie zullen het weten als dit gebeurt. Niet iedereen zal het direct zien, niet allen zullen zich hier direct van bewust zijn, maar degenen van jullie die vertrouwd zijn met deze energieën, die bewust zijn geworden, die zijn ontwaakt, zullen het weten als dit zich voordoet. Ik zal zeker niet exact vertellen wanneer en hoe dit zal gebeuren. Jullie zullen het weten als het gebeurt.
Jullie hebben je al heel lang voorbereid op deze tijden, deze momenten; niet alleen in dit leven maar in vele levens. In vele voorgaande levens voordat jullie naar deze planeet zijn gekomen hebben jullie je hierop voorbereid. Er is al gezegd dat velen van jullie ook elders ervaringen hadden voordat jullie naar deze planeet kwamen, naar deze evolutie. Jullie hebben vele systemen laten crashen en jullie zijn vele malen eerder vrijwilligers geweest.
Maar deze speciale keer hebben jullie je als vrijwilligers aangemeld en je tijdens je pad vele malen afgevraagd: “Waarom heb ik mij hiervoor aangemeld? Waarom ben ik hier?” Wel, mijn broeders en zusters, jullie staan op het punt om de antwoorden volledig te gaan vinden over waarom jullie hier zijn, waar dit allemaal over gaat, wat de bedoeling is dat jullie doen en over jullie verschillende missies. Zij beginnen zich op een dramatische manier te ontvouwen als de komende weken en maanden verstrijken.
Nu is het de tijd. Het is nu voor jullie tijd om diep in jezelf naar binnen te gaan en het verleden los te laten. Leef in het NU. WEES in het NU. Ga diep in jezelf en trek die liefde omhoog die diep binnenin jullie aanwezig is, deze herinneringen die in jullie zitten en die jullie leiden en tot de huidige momenten brengen.
Het staat er nu allemaal aan te komen. Wij in onze schepen wachten erop de signalen te kunnen geven. Wij zijn in verschillende fasen gegaan in dit ascensieproces en jullie transitie. Wij zijn door vele fasen heen gegaan, vele delen van het plan. Wij naderen nu de eindfase die het signaal kunnen geven dat wij vollediger bij jullie kunnen zijn.
Velen van jullie beginnen ons vaker aan de hemel te zien als jullie je fysieke ogen sluiten en je derde oog openen en dit vrijuit laten gaan. Als jullie dit eenmaal hebben gedaan openen jullie je fysieke ogen en kijken dan met je fysieke ogen met je derde oog. Jullie zien dan door je voorstellingsvermogen, door jullie mogelijkheid om je dingen voor te stellen. Zien wat er voorheen niet was. Jullie zien wat anderen misschien niet zien. Jullie hebben nu ogen om te zien en oren om te horen als jullie dit op een gegeven moment toestaan.
IK BEN Ashtar. Ik verlaat jullie nu met vrede en liefde die jullie blijvend kunnen delen met elkaar.
Deel het licht, wees het licht, wees de liefde die wij allemaal zijn.
Gechanneld door James McConnell
Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.
“Geloven is zien!”