Ashtar via James McConnell, / 6 november 2017 / Geplaatst 4 Januari 2018

Ashtar
via James McConnell,
6 november 2017 / Geplaatst 4 Januari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
IK BEN Ashtar,
Ik had expres even geen contact met James Ashtar zodat hij dit kon doorgeven en wij hebben gewacht met de beslissing dat ik bij hem zou doorkomen of een ander. Maar gebaseerd op de dingen die nu gebeuren, gebaseerd op alle dingen die zich voordoen, alle verhoging en alle veranderingen die zich voordoen, zelfs nu ik hier spreek, was het voorbestemd dat ik, Ashtar, hier zou komen om met jullie te spreken. Want het is op dit punt belangrijk omdat jullie de lichtwerkers en de lichtdragers zijn en alle bezig zijn met het voorwaartse proces van ascensie, jullie die hier allemaal kwamen om dit te doen, om verder te gaan met jullie missies.
Zoals jullie al vaker hebben gehoord naderen jullie de finishlijn en dit is zeker waar. En nu jullie dit doen is het voor jullie tijd om de mantel aan te trekken van de missies waarvoor jullie hier zijn gekomen.
Deze momenten zijn hier nu. Het is niet zo dat zij in de toekomst komen: zij zijn er nu! Jullie zijn hier nu!
Dit is ook het moment waarop jullie zijn ontwaakt en over de hele planeet anderen helpen om op hun beurt te ontwaken. Het gaat allemaal om bewustzijn. Het gaat allemaal om de beweging van het bewustzijn; jullie bewustzijn en ook dat van degenen om jullie heen als jullie zoveel mogelijk van jullie helpen om door deze transitie heen te gaan. Jullie gaan allemaal door een transitie heen.

Als wij vanaf onze schepen naar beneden kijken en alles zien wat er gebeurt, zien wij de Aarde op een andere manier. En wij zien Gaia zoals zij geboren wordt naar een nieuw begrip, een hogere frequentie van haarzelf. En terwijl zij dit doet doen jullie allen die op deze planeet aanwezig zijn dit allemaal zolang jullie op deze frequentie kunnen resoneren en in staat zijn om ermee samen omhoog te gaan, dat is belangrijk! Want als jullie dit niet kunnen, als mensen hiertoe niet in staat zijn, kunnen zij dit niet. Zij zullen niet meegaan met de frequentie van de Aarde als die omhoog gaat naar de hogere vibraties van de vijfde en verdere dimensies. Om dit te kunnen doen moeten jullie op dezelfde frequentie resoneren.
Het is niet zo dat ik zeg dat degenen die hier naartoe kwamen als vrijwilligers hierbij zullen horen en ook niet dat er onder jullie mensen zijn die niet mee zullen gaan omdat jullie er allemaal klaar voor zijn. Jullie zijn er allemaal op voorbereid om verder te gaan zodat jullie, als deze momenten zich voordoen zullen jullie in staat zijn om te draaien en anderen te helpen die nog niet zo vertrouwd zijn met deze nieuwe energieën. Er zal in die tijd veel verwarring zijn. Jullie zullen er zijn om hen te helpen om die verwarring te boven te komen en te begrijpen dat alles om een reden gebeurt.
Alles wat er gebeurt, gebeurt omdat het georkestreerd is. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Jullie moeten dit begrijpen. Jullie hele leven wordt door jullie georkestreerd, door jullie Hoger Zelf en door degenen waarmee jullie werken die die jullie helpen bij dit hele proces. Jullie zijn dus nooit alleen. Niemand van jullie is ooit alleen!
Wij, degenen van het Ashtar Commando, degenen in het Hemelse Gezelschap, de vele geascendeerde meesters en de Agarthanen en allen die assisteren bij dit proces , samen met alle lichtwezens. Zelfs degenen die gewoonweg hier zijn om te observeren helpen ook bij dit proces. Net zoals degenen van jullie die niet helemaal in actie komen helpen bij dit proces omdat jullie gedachten – als zij omhoog gaan en veranderen – ook het bewustzijn verhogen. Zelfs de geringste van jullie  en zelfs degenen die die voelen dat zij geen verschil maken…..ook zij maken een verschil. Dit moeten jullie begrijpen!
Ja, wij vragen bepaalde mensen om naar voren te komen als jullie worden geroepen en het is voor jullie nu tijd om bepaalde acties te ondernemen. Ja, wij vragen jullie om dit te doen. Maar degenen die hier (nog) niet klaar voor zijn, zijn hiervoor ook niet bedoeld en zij zijn ook in actie door hun gedachten, hun gevoelens, hun begrip en hun kennis. Hun bewustzijn! Bewust zijn leidt tot beweging van het bewustzijn.
Alles is een proces, mijn lieve vrienden, waarin jullie omhoog gaan en jullie maken allemaal deel uit van dit proces, hoe groot of klein jullie ook zijn en denken dat jullie bijdrage is. Het maakt niet uit. Net zoals degenen in mijn Commando groter of kleiner zijn dan een ander. Wij hebben allemaal onze rollen om te spelen en jullie hebben je rollen te spelen.
Maar ik vertel jullie nu dat als er bepaalde belangrijke aankondigingen komen die vele mensen op de planeet zullen schokken en dit is waar jullie je op voorbereiden in je bewustzijn van alles dat er gebeurt – zowel in jezelf als buiten jullie. Wees dus voorbereid. 

Het is nu de tijd om je veiligheidsriemen om te doen. De dingen kunnen een beetje hobbelig gaan worden, een beetje hobbelig voor jullie gaan lijken, maar dit is niets om bang voor te zijn…….er is niets om bang voor te zijn. Het gaat er alleen om dat jullie je bewust zijn en er klaar voor zijn als deze opwaarderingen en verandering naar voren komen, en het is nu de tijd hiervoor!
IK BEN Ashtar. Ik geniet altijd van de tijd waarin wij samen kunnen zijn. Dat ik bij jullie kan zijn. En zoals velen al hebben gezegd kijken wij allemaal uit naar de tijd waarin wij vlak voor jullie zullen staan. Onze schepen zullen op vele plaatsen landen. Ja, soms zal dit bij enkelen van jullie in de achtertuin gebeuren en hierop zijn jullie voorbereid als jullie door de transitie heen gaan. Niet alleen door de vooruitzichten die VERBETERINGEN worden genoemd maar ook in de wetenschap dat elke dag en elk moment van je leven een verbetering is.
IK BEN Ashtar. Al mijn vrede en liefde zijn bij jullie allemaal.