Ashtar – Tekenen Van De Veranderende Tijden

Ashtar – Tekenen Van De Veranderende Tijden

Gechanneld door: James McConnell -26 september 2022

Ik ben Ashtar. Ik ben hier om bij jullie te zijn in deze tijden van immense verandering die nu plaatsvindt, die meer en meer in jullie begrip, in jullie visie, in jullie perspectief komt.

Want het is de verandering die al lang wordt verwacht. En overal om je heen, als je kijkt, kun je de tekenen zien van deze veranderingen die op jullie wereld afkomen. Maar niet in jullie driedimensionale wereld.

Want zelfs zij die nog sluimeren in hun misverstanden en hun onvermogen om los te laten en te begrijpen en de ware betekenis van het leven te vinden, wat jullie je allemaal hebben gerealiseerd is dat jullie hier allemaal zijn met een reden. Jullie zijn hier allemaal om te groeien in je ziel, in je zielsverstaan. Zelfs degenen die dit nog niet weten, zelfs zij beginnen vragen te stellen, vragen te stellen bij de oude manieren, vragen te stellen bij de oude inzichten. En zoals jullie weten, als je vragen begint te stellen, begin je ook te zoeken naar de antwoorden. En als je zoekt, als je zoekt, zul je vinden. En dat is de weg. Zo is het altijd geweest, en zo zal het altijd zijn.

Er zijn er maar een paar van jullie nodig, relatief gezien, om een immense verandering op de planeet teweeg te brengen, een immense verandering in het collectieve bewustzijn hier. En jullie, als die relatieve paar, doen precies dat.

Toen jullie de meditatie deden die wij hier met jullie deden, hebben jullie een grote verandering op de planeet teweeggebracht. Grote verandering die je natuurlijk niet direct zult zien waar je dat resultaat hebt bereikt. Maar jullie zullen in de komende tijd meer en meer gaan zien hoe jullie manifestaties steeds reëler worden, opnieuw voor het collectieve bewustzijn. Een eenvoudige gedachte, een eenvoudige visie, een eenvoudige intentie om grote veranderingen teweeg te brengen, brengt die verandering teweeg. Zo werkt het.

En overal om je heen zie je nu de tekenen. Want iedereen die naar die tekenen zoekt, zal ze zien. Ook al zijn ze, wat jullie noemen, nog achter de schermen, ze zijn er. Je kunt ze zien. Je kunt ze ervaren. Het zijn de veranderingen, of de tekenen van de veranderende tijden. Dus zoals jullie vaak hebben gehoord, “vertrouw op het plan.

Het plan is volledig in beweging en wint steeds meer aan kracht naarmate het licht op deze planeet blijft schijnen. Het licht brengt een hogere trillingsfrequentie en een hoger bewustzijn, waardoor jullie je vrijer en vollediger kunnen manifesteren. En als je door gaat met manifesteren in jezelf, in je eigen persoonlijke leven, manifesteer je ook voor velen. Dus weet dat jullie, ieder van jullie, grote veranderingen teweeg kunnen brengen, en jullie doen dat allemaal op jullie eigen persoonlijke manier.

Dus laat jezelf zijn wie je hier kwam zijn. Ga niet uit de weg voor wie je bent. Spreek, niet zozeer je kennis uit, maar spreek je begrip, je kennis van zaken uit wanneer je de kans krijgt.

Want er zijn er die wachten. Ze wachten tot het licht tot hen komt, zodat ze dat licht kunnen zien, net als jij.

Als je een licht zou laten schijnen op al die verloren zielen diep in wat jullie ‘hel’ zouden noemen, en dat licht aan hen zou laten zien daar in de duisternis, zouden vele, vele miljoenen en miljarden naar dat licht reiken als ze de kans kregen. Jullie, mijn vrienden, zijn dat licht. Jullie zijn die kans. Ga er niet voor terug, want het is jullie bestemming. Het is jullie missie.

Ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie je licht en liefde overal laten schijnen, want zo werkt het.

Ashtar Sheran

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien