Ashtar / James McConnell / 26 november 2017

Ashtar
James McConnell
26 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
IK BEN Ashtar.
Deze tijden waarin wij samen kunnen zijn, zijn vervullende tijden. Niet alleen voor ons maar voor degenen van jullie die wachten op de vele veranderingen die eraan komen en waarvan sommige hier al zijn.
Maar zoals altijd waarschuwen wij jullie om niet alleen naar de toekomst te kijken maar om in het Nu te blijven, in het huidige moment. Dit is alles wat jullie hebben. Jullie hebben alleen het Nu. Het verleden zal in vele opzichten snel vergeten zijn. De toekomst is nog niet geschreven. Maar elk moment van jullie leven zijn jullie het verhaal aan het schrijven dat eraan zit te komen.
En weet dit: als alles om jullie heen begint te verbrokkelen, als alles wat jullie kennen op vele manieren uit elkaar begint te vallen – is dit niet om angst te verspreiden, zeker niet, omdat wij dit nooit zullen doen. Het is om jullie te laten weten dat het paradigma waaraan jullie gewend zijn geraakt en dat jullie begrijpen, een illusionaire wereld is die ineen valt.
Elke dag gaat hij een beetje meer naar beneden totdat jullie op een ochtend zullen ontwaken en het paradigma dat jullie zo lang hebben gekend zich in jullie achteruitkijkspiegel bevindt en steeds meer zal worden vergeten omdat jullie door de transitie zijn gegaan, door het ascensie-proces.

Jullie zullen zijn aangekomen in hogere vibraties waarover zo vaak en zo lang is gesproken en jullie zullen weten dat jullie uiteindelijk zijn gekomen op wat Sananda de finishlijn noemt en wat anderen het Nieuw Begin noemen, de Nieuwe Tijd van Gaia, de Nieuwe Nova Aarde. Al deze namen hebben het over hetzelfde.
Maar jullie zelf zullen niet hetzelfde zijn, niet meer zo zijn als jullie jezelf altijd hebben gekend. Degenen van jullie die Lichtwerkers zijn en vele anderen worden nu de strijders, de strijders voor het Licht, degenen die er klaar voor zijn om in actie te komen, die er klaar voor zijn om vooruit te gaan. Wij delen het Zwaard van het Licht en Waarheid dat jullie allemaal vast zullen houden.
Het is niet alleen Aartsengel Michael die het Zwaard draagt. Hij heeft het zwaard nu ook aan jullie allen toevertrouwd. Jullie zullen het allemaal dragen. Allen hier op de schepen zijn in voorbereiding om ogenblikkelijk gereed te zijn als het signaal wordt gegeven. Wij verwachten dat er vele dingen zullen gebeuren in de naaste toekomst.
Er staat veel op het punt om te veranderen en omhoog te gaan. Omdat jullie degenen zijn die dit horen. Jullie zijn degenen waar deze waarheden nu voor zijn bedoeld. Jullie zijn degenen die ontwaakt zijn. Jullie zijn ook degenen die anderen zullen helpen bij hun ontwaken.
Jullie hebben vaak gehoord dat wij zonder jullie niet in staat zouden zijn om te doen wat wij doen. En zonder ons zouden jullie niet in staat zijn om te doen wat jullie nodig hebben om vooruit te gaan.
Verwacht in de komende tijd dat er vele dingen zullen gebeuren, vele waarheden onthuld worden. Jullie kennen er al een paar. Sommige van onverwachte plaatsen, onverwachte dingen die naar voren komen. Er zullen er meer komen die informatie brengen, informatie die zich lang in de schaduw heeft bevonden en die nu naar het Licht komt zoals jullie dit ook doen.
IK BEN Ashtar. Ik zal zeer wel bij jullie zijn in de komende tijd. Als het niet in persoon zal zijn, dan zeker als bewustzijn, samen met jullie.
Al mijn vrede en liefde zijn met jullie!
Ashtar.
Gechanneld door James McConnell