Ashtar: De volledige waarheid komt naar voren

Ashtar: De volledige waarheid komt naar voren

Gechanneld door: James McConnell – 18 Maart 2023

Ik ben Ashtar. Ik kom op dit moment, in deze grote tijd van verandering waarin jullie je bevinden, de veranderingen die overal om jullie heen, en zeker in jullie, plaatsvinden.

Jullie voelen allemaal deze veranderingen meer en meer en meer binnenin jullie. De energie stroomt steeds vrijer in jullie, en jullie hebben je aangepast aan de energieën die zijn binnengekomen van die grote planeten van het zonnestelsel, via die grote wezens die die planeten omhullen, die die energie naar jullie hebben gebracht van de Grote Centrale Zon van dit universum, via al die galactische centrale zonnen, al die wezens die die galactische zonnen omhullen. Energie die naar beneden stroomt. Lichtgolven die naar beneden stromen. Gamma lichtgolven die naar beneden stromen en jullie in de hogere vibraties van de planeet brengen. Die gamma-golven die de planeet binnenkomen, verhogen de trillingsfrequentie naar een steeds hogere trillingsfrequentie naar de hogere dimensies binnen dit rijk. En jullie hebben je steeds meer aangepast aan deze energieën, zodat jullie deze energieën kunnen opnemen.

Zodat allen om jullie heen die hun verstand verliezen, de angst voelen, de angst op vele verschillende manieren uiten, precies zoals de duistere krachten dat willen. Maar jullie, degenen onder jullie die weten, degenen onder jullie die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen, jullie weten beter om de angst niet te voelen. Om niet de paniek te voelen die anderen om je heen meer en meer beginnen te voelen. Want jullie weten dat de weg voor jullie open ligt, zelfs voor hen die voelen dat de weg zich voor hen sluit.

Maar jullie zijn degenen, jullie zijn die Wegwijzers. Jullie zijn degenen die de weg naar voren banen, de weg wijzen aan allen die bereid zijn de waarheid te zien en te horen zoals die naar voren komt. Want niets en niemand kan het op dit moment tegenhouden, ook al zullen zij het blijven proberen, en dat zullen zij ook doen. Maar al hun woorden – woorden van angst, woorden van dood, woorden van verdriet – vallen in dovemansoren bij degenen onder jullie die ze niet willen horen.

En ik, en allen die hier met jullie en via jullie werken, verzoeken jullie nu om stap voor stap vooruit te blijven gaan. Val niet terug. Laat de angsten niet in je opkomen. Want er is zeker niets te vrezen behalve vrees zelf. Want in werkelijkheid, in jullie nieuwe werkelijkheid die steeds meer tot jullie komt, en in jullie, is er niets te vrezen. Want angst is slechts een uitdrukking, een uitdrukking die jullie vasthoudt aan de derde-dimensionale illusie. Maar jullie gaan voorbij die illusoire sluier. En voor jullie bestaat die sluier niet meer, als jullie dat zo zien.

Maar mijn vrienden, jullie staan aan de vooravond van een groot aantal veranderingen die op deze wereld en op jullie afkomen, waarvan niet de minste zal zijn dat onze schepen meer en meer in de lucht te zien zullen zijn, en dat steeds meer mensen naar die lucht kijken en die schepen zien, omdat hun derde oog zich meer en meer opent om overeen te stemmen met hun fysieke ogen.

En naarmate steeds meer mensen naar de hemel kijken en onze schepen zien, zullen de duistere machten niets kunnen doen om de waarheid, de volledige onthulling, tegen te houden. En die komt naar voren. De softe disclosure heeft zijn einde bereikt. Jullie staan op het punt de volledige waarheid naar voren te zien komen uit vele verschillende bronnen. Zoals ik al zei, jullie staan op het punt van veel veranderingen in jullie wereld.

Ik ben Ashtar, en ik laat jullie nu achter in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie je vollediger blijven verbinden met jullie Hogere God Zelf, net zoals we hier in deze uitdrukking in jullie meditatie hebben gedaan.

Kanaal: James McConnell

Bron: 1 2

Vertaling: Reinier