Ashtar: De Nieuwe Dageraad / via James McConnell / 26 juni 2020

Ashtar:
De Nieuwe Dageraad
via James McConnell / 26 juni 2020

Ik ben Ashtar. Ik kom op dit punt in je evolutieproces, in je ontwakingsproces.
Want dit is dat grootse ontwaken. Hiervoor zijn jullie hier allemaal gekomen. Dit zijn die momenten, die momenten net voor het Grote Ontwaken. Je zit er nu in. En je gaat er snel doorheen. Omdat alles precies is zoals het moet zijn in deze momenten, ook al lijkt alles om je heen in chaos te verkeren.
Er komt orde uit deze chaos. Omdat je door dit proces gaat, en wat er gebeurt is een scheiding. Ja, je moet verenigd worden. Maar om dat te doen, moet er eerst die scheiding zijn. Het kaf van het koren scheiden.
Dat is wat er gebeurt. Sommigen noemen het een tijdlijnverschuiving. Dat klopt ook. Omdat degenen onder jullie die zich op de tijdlijn bevinden die nu wordt gemaakt, het creatieve proces waarin jullie zich bevinden, jullie creëren de tijdlijn waarop jullie zich willen bevinden. Jullie creëren de tijdlijn van de nieuwe hogere trillingen en frequenties en gaan naar de hogere dimensies.
En ja, je zult degenen achter laten die hier nog niet klaar voor zijn. Maar wees niet bang: degenen die niet klaar zijn, degenen die ervoor kiezen niet klaar te zijn, ze zullen worden ondergebracht zoals nodig. En niemand, en ik herhaal: niemand zal verloren gaan. Ook al zijn ze tijdelijk voor jullie verloren, ook al zijn ze mogelijk gezinsleden. Ze zullen weer bij je zijn.

Want jullie zelf hebben vele, vele malen je families, je geliefden, in veel verschillende systemen, vele planeten achtergelaten. Je hebt dit al vaker gedaan. Je hebt afscheid genomen, of het nu door een stervensproces ging of gewoon wegging om verder te gaan, om je reis voort te zetten.

Je hebt hen eerder verlaten, altijd om nog een keer terug te keren, om je opnieuw te verbinden met je broers en zussen, je familieleden, je geliefden. Want ze maken allemaal deel uit van onze zielenfamilie – dat zullen ze altijd zijn, zijn ze altijd geweest. Je komt terug bij hen. Zelfs degenen die je in dit leven in het stervensproces hebben achtergelaten: je zult weer met hen herenigd worden. En degenen die nog in dat proces zullen vertrekken, jullie zullen weer met hen samenkomen.
Jullie zijn voorbestemd, mijn vrienden, jullie zijn voorbestemd om deze reis te voltooien waarvoor je kwam. Je hebt lang geleden veel beloften gedaan en, zoals je weet, heb je aangeboden om hier te zijn. Maar die tijden komen ten einde. Dit vrijwilligerswerk loopt ten einde. Je bent dicht bij die finishlijn. We weten dat je dit eerder hebt gehoord. En in je driedimensionale illusoire begrip vraag je je af: ‘Wanneer zal het zijn? Wanneer zal het zijn? ’” Maar ons antwoord aan jou is dat je er nu in zit.
Je staat aan de vooravond van het nieuwe ontwaken, de Nieuwe Dageraad die komt. Het nadert nu al. En als je naar buiten kijkt en verder kijkt dan de chaos, zie je de blauwe lucht. Je zult de witte donzige wolken zien. Je zult de bloemen in de velden zien bloeien. Je zult het water zien en voelen, bewustzijn in het water. Je zult schoonheid kennen, zelfs binnen de schijnbare lelijkheid.
Maar de schijnbare lelijkheid is nodig om steeds meer mensen te laten ontwaken. Daar wacht je op. Velen van jullie hadden in 2012 kunnen ascenderen. Velen van jullie waren voorbestemd om dat te doen. Maar je weet dat jullie allemaal op een dieper niveau kozen, binnenin jezelf op het Hogere Zelf niveau, je koos ervoor om te wachten zodat steeds meer van je broers en zussen hier met jou konden ascenderen.
Dat is waarvoor je hier vele, vele levens geleden kwam, om de weg voor dit Ascentieproces voor te bereiden. Om die Wegwijzers te zijn. Om de weg te wijzen. Om de weg voor te bereiden.
En onderweg moeten de bestaande systemen worden gewijzigd. Ze moeten wijd opengebroken worden. En degene die jullie nu als president hebben, president Trump, is die SysteemBreker. Hiervoor is hij er geplaatst. Hij bood zich hiervoor aan. Hij is degene die jullie door deze transitie leidt.
Jullie allemaal moeten hem alle kracht geven die je kunt opbrengen om hem het Licht te geven. Stuur hem Licht. Hij heeft nu een grote hoeveelheid Licht nodig. Want die van de duistere krachten zullen er alles aan doen om hem tegen te houden, om die krachten van het licht buiten te houden.
Maar zoals je weet, en zoals je vele malen hebt gehoord en bent begonnen je volledig te realiseren, heeft het Licht al gewonnen en kan wat is begonnen niet worden gestopt. Het kan worden uitgesteld en is dat vele malen geweest. Maar het kan niet volledig worden gestopt. Jij, degenen onder jullie, de Lichtwerkers en Krijgers, zijn degenen die de weg vrijmaken. Blijf dus op elke mogelijke manier helpen, elke gelegenheid die zich voordoet om anderen te helpen ontwaken.
Zelfs als je die aanvallen ontvangt waarover je spreekt, die mentale en emotionele aanvallen, kun je dat voorkomen. Je kunt jezelf beschermen. Je hebt de tools: de Violette Vlam, het Schild van Licht, Aartsengel [Michaels] Blauw Zwaard der Waarheid, het gebruik van kristallen. Wat het ook is, welk instrument dan ook dat voor jou werkt, je hebt het om jezelf te beschermen tegen negativiteit, om jezelf te beschermen tegen de duistere krachten die je aanvallen. En in ruil daarvoor help je anderen om te ontwaken voor wie ze zijn, net zoals je bent geholpen door degenen onder ons om te ontwaken voor wie je bent. Want jullie worden allemaal van ons. Jullie zijn degenen die onze plaats gaan innemen. Jullie zijn de ENEN. Jij bent de ENE.
Ik ben Ashtar. En ik laat je nu in vrede en liefde achter, terwijl we van boven blijven toekijken om te helpen wanneer we het mogelijk vinden. En je hebt velen, velen die je bijstaan en helpen. Je bent niet alleen, mijn vrienden, nooit geweest, zullen dat ook nooit zijn. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Onthoud dat. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.
vertaald door Agnes