Ashtar: De Momenten waarop jullie hebben gewacht zijn nu dichtbij. / James McConnell / 11 maart 2018

Ashtar:
De Momenten waarop jullie hebben gewacht zijn nu dichtbij.
James McConnell / 11 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
IK BEN Ashtar.
 
Het is altijd prachtig om bij jullie te zijn, om met jullie te delen, om door te gaan met deze expressie, het programma waarmee wij bezig zijn en waar jullie aan meedoen.
 
Wij zijn al lang bezig met voorbereidingen, net als jullie. Wij hebben bericht ontvangen dat jullie bij deze urgente boodschap door James heen hier aanwezig zouden zijn, bij deze expressie die wij jullie kunnen brengen. Want dit zijn de momenten waarvan Sananda heeft gesproken als de Eindstreep. De momenten van op het punt staan van verandering, van het crescendo dat nu bijna is bereikt.
 
Wij hebben een signaal ontvangen dat wij nu klaar staan om in actie te komen, wij als Galactici, wij als degenen die in alle schepen zijn die boven jullie hangen. Wij hebben het signaal gehad om niets te doen, behalve als dit het eindproces betreft, de finale fase van dit ascensie-proces, van dit transitieproces waar jullie doorheen gaan, waar wij samen met jullie doorheen gaan.
Jullie noemen dit het signaal van Groen Licht, maar het betreft nog niet De Gebeurtenis zelf. Maar het is het begin van vele mini-gebeurtenissen die zich binnenkort gaan voordoen, als zij al niet bezig zijn!

De tijden waarop jullie allemaal hebben gewacht zijn nu dichtbij. Heel dichtbij. Zelfs al zijn tijd en ruimte in jullie begrip anders dan wij hen ervaren maar zelfs onze omstandigheden kunnen nu die van jullie zijn. En die van jullie de onze, want wij hebben nu een beter idee van jullie gevoel van tijd dan voorheen.

Hoewel wij nooit datums noemen heeft zich een verwachting ontwikkeld als resultaat van alle informatie die nu naar voren komt, alle verschillende gegevens.

Dit bereidt jullie voor. Net zoals de voorbereiding in jullie 2012, is dit nu ook zo. De voorbereidingen zijn in gang gezet en zoals ik al heb gezegd gaan wij nu naar de eindfase van deze operatie waarbij wij op elk moment het sein van de Bron kunnen krijgen dat het Nu het moment is!

Het kan morgen zijn, het kan volgende week zijn, het kan volgende maand zijn. Wij kunnen nooit een datum geven omdat wij die nog niet kennen. Maar wij weten dat alles gereed is en dat wij, net als jullie, voorbereid zijn om naar de volgende fase van jullie ascensie-proces te gaan.

In het verleden zijn vele werelden geascendeerd. Vele mensen zijn geascendeerd in verschillende fasen van begrip. Maar nu op deze planeet, jullie planeet, is de planeet zelf, Gaia, al verder gegaan. Zij is geascendeerd en heeft nog steeds een plaatsje voor jullie in jullie derde en vierde dimensie. Maar deze derde dimensie verbleekt nu heel snel. Valt snel om, zoals jullie dit zeggen, want dit moet met alles gebeuren voordat jullie verder kunnen gaan met dit evolutieproces. Jullie ervaren nu dus de vele veranderingen die komen als gevolg van het beëindigen van het oude, het oude paradigma en het begin van het nieuwe.

Jullie zitten op dit moment tussen deze twee in. Dit kan nog even duren of het kan ineens voorbij zijn. De tijd is rijp, mijn lieve broeders en zusters. En jullie moeten daarin doorgaan omdat jullie in het nu alles gaan ervaren dat gaat komen.

IK BEN ASHTAR.

Gechanneld door James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

“Geloven is zien!”