Ashtar: Atlantis en Lemurië Zullen Herrijzen

Ashtar: Atlantis en Lemurië Zullen Herrijzen

Gechanneld door: James McConnell – 10 April 2021

Ik ben Ashtar. Ik ben hier om jullie verder bij te staan en jullie te helpen het perspectief dat wij hebben te begrijpen. Het perspectief dat wij willen dat jullie ook hebben.

Als we naar beneden kijken en we zien de Aarde, zien wij het leven hier op de planeet. Maar we zien het zoals het bedoeld is te zijn. Niet noodzakelijkerwijs zoals het nu is. We zien het hogere bewustzijn over de hele planeet, niet die gebieden van lager bewustzijn. Ja, natuurlijk zijn we ons bewust van de duisternis.  We zijn ons bewust van die duisteren die alles blijven doen wat ze kunnen om het ascensieproces tegen te houden, want ze weten al duizenden en duizenden jaren van de komst van dit ascensieproces.  En ze hebben alles gedaan wat ze konden om het tegen te houden.  Maar tegenhouden, kunnen ze het niet langer.

Want zij vechten tegen een opkomende vloed, een opkomende vloed van ontwaken, terwijl deze golf van ontwaken zich over de planeet beweegt.  Dit is waar ze het meest bang voor waren, dat de bevolking zou ontwaken, en hen niet langer nodig zouden hebben.  Ze hebben gevoeld dat ze nodig waren.  En hun grootste angst is dat niemand hen meer zal willen of nodig heeft.  Zo moet het zijn.

Want terwijl de bevolking van deze planeet meer en meer ontwaakt, doet zij dat als gevolg van al deze energiegolven die golf na golf, na golf, zijn binnengekomen.  Met elke golf die sterker en sterker wordt.  En degenen op de planeet zijn in staat hun vibratie te verhogen en deze hogere trillingsfrequenties te ontvangen.  En daardoor is het ontwaken nu aan de gang.  Het ascensieproces is in volle gang.

En jullie, degenen onder jullie, de Lichtwerkers en Strijders, jullie zijn degenen die sneller ontwaken.  Jullie zijn degenen die nu volledig in de ascensie zijn, wat jullie hebben gehoord als de eerste golf van ascensie.  Nee, jullie zijn nog niet volledig geascendeerd, maar zitten nu in dat proces.

Zoals jullie al vele malen hebben gehoord, is dit een proces.  Het is niet van de ene op de andere dag, in ieder geval niet op dit moment.  Het kan dat worden met de Zonnevlam.  De Zonnevlam, het Grote Event, zal alleen plaatsvinden in de goddelijke timing dat herkent dat het bewustzijn van deze planeet genoeg is gestegen om deze binnenkomende energie aan te kunnen.  Want als de energie nu zou gebeuren, als de Zonnevlam nu zou gebeuren, zouden velen over de hele planeet het niet overleven.  Zelfs die van jullie, velen van jullie zouden het waarschijnlijk niet overleven.  Dus kan het op dit moment nog niet gebeuren.  Maar door de voortdurende energiegolven die zijn binnengekomen, komen jullie steeds dichter bij de mogelijkheid om niet alleen de energieën van de Zonneflits te weerstaan, maar ook om volledig te ascenderen als resultaat van die energieën, een hoger licht, zo jullie willen.

Dus nogmaals, als jullie naar buiten kijken, en je kijkt naar alles wat er gebeurt, en je wordt je bewust van wat er buiten jezelf gebeurt, maar het is altijd hetzelfde: wees je bewust, maar maak er geen deel van uit.  Laat je niet emotioneel betrekken of hechten aan wat er gebeurt.  Want zoals je al zo vaak hebt gehoord, is het een illusie.  Het maakt deel uit van de derde-dimensionale illusie.  En het gebeurt nu meer en meer.

Maar meer en meer mensen realiseren zich dat het inderdaad een illusie is.  En zij die het nog niet beseffen, denken dat er iets mis is.  Iets klopt er niet.  Iets moet verschuiven of veranderen.  En naarmate ze zich bewust worden, net zoals jullie dat zijn geworden, beginnen ze dingen in twijfel te trekken, net zoals jullie dat doen en hebben gedaan.  En als ze nu vragen beginnen te stellen, zullen de maskers afvallen.  De afstand tot jullie broeders en zusters zal tot het verleden gaan behoren.

Want jullie, als het collectieve jullie, zullen het volledige niveau van bewustzijn beseffen dat zich bevindt in het ene bewustzijn waar jullie allen deel van uitmaken, jullie zullen die eenheid weer voelen zoals jullie lang geleden voelden in jullie Lemurische en Atlantische tijd.  Dat keert allemaal terug.

Jullie hebben gehoord dat Atlantis en Lemurië weer zullen herrijzen.  Maar het zal herrijzen in ieder van jullie.  Want jullie dragen de herinneringen en de overblijfselen van die lang geleden in veel opzichten vergeten beschavingen.  Maar niet voor veel langer vergeten.  Want ze zijn inderdaad weer aan het opkomen.  En jullie, ieder van jullie die naar deze woorden luistert en naar deze woorden resoneert:

jullie zijn die Lemuriërs die weer terugkomen.  Komen terug om de oude manieren te herinneren.  Om de eeuwenoude manieren te herinneren.  Om in staat te zijn de gereedschappen te gebruiken die jullie toen hadden.  Net zoals velen van jullie zich weer bewust worden van de kristallen, en de verbinding met het bewustzijn in de kristallen.  En hoe kristallen bewustzijn en herinneringen kunnen vasthouden.  Dat komt allemaal terug.

Dus wees blij, mijn vrienden, mijn broeders en zusters.  Want alles is zeker niet verloren.  Het is precies het tegenovergestelde als je het op die manier bekijkt.  Alles gebeurt precies op goddelijke timing en is in beweging voor de volledige oplossing van het einde van dit oude tijdperk van illusie en het begin van dit nieuwe gevoel van eenheid.

Ga door met jezelf te zijn.  Wat er ook gebeurt, wees wie je bent.  Wees trouw aan jezelf.  Dat is alles wat jullie op dit moment hoeven te doen.  En alles zal zijn gang blijven gaan, precies zoals het bedoeld is.  Want jullie bevinden je nu allemaal in die goddelijke timing.

Ik ben Ashtar, en ik laat jullie nu achter in vrede en liefde, en een volledige eenheid van wie ieder van jullie is, en die verbinding met jullie Hogere God Zelf die jullie terugbrengt naar het niveau van ascensie waar jullie zo naar verlangen.

Ashtar

Bron 1 2 

 

Kanaal:James McConell

 

Vertaling: Martien