ZIN NOOIT OP WRAAK! – Boodschap van Jezus Christus

ZIN NOOIT OP WRAAK!

Jahn J. Kassl, 5 februari 2023

 

Boodschap van Jezus Christus


Jullie hebben de kans om jullie ware macht als mens te tonen, de macht om die trieste wezens die nu herkend worden te confronteren met de kracht van de liefde. Alleen hierdoor kan deze aarde genezen en deze mensheid geheeld worden. Dit is alles waar het nu op aankomt: uit de oude energie van verdeeldheid en karma stappen en alle wezens tegemoet treden in het bewustzijn van de eenheid van alle leven. Je bent veel meer dan een mens! Je bent een engel die naar de aarde is gestuurd om de mensen aan hun ware aard te herinneren. Dit werk gebeurt nu, want de tijd is gekomen. De gebeurtenissen nemen hun loop.


Zin nooit op wraak!

Boodschap uit de 124e lichtlezing

Het zich afkeren van het systeem is begonnen!

Kom in mijn licht, voed je met mijn liefde en plaats je onder mijn bescherming, want waarlijk ik zeg jullie: Wie op mij vertrouwt, staat onder mijn bescherming!

Ik ben JEZUS CHRISTUS

De tijd ontvouwt al zijn kracht. Alles wordt nu naar de oppervlakte gespoeld, zodat de duistere plannen achter elkaar mislukken en teruggenomen moeten worden.

De mensen worden op grote schaal wakker en zien de kwaadaardigheid achter de vele politieke, economische en gezondheidsmaatregelen die onder valse voorwendselen zijn uitgerold.

Op alle niveaus beginnen mensen – die tot het einde toe in dit systeem geloofden omdat ze gevangen zaten in angsten of er zelf van profiteerden – zich van het systeem af te keren.

Voor het eerst in de menselijke geschiedenis verenigen genoeg mensen zich in de wil om het lot van de mensheid in een lichtvolle richting te sturen.

De duisternis wordt doorgelicht en wat onthuld wordt is schokkend voor wie eerder niet wilde of kon kijken. Het bedrog was absoluut en de kwaadaardigheid onovertroffen. Nu wordt de magie erachter blootgelegd, nu komt aan het licht wat duizenden jaren verborgen is geweest.

Hoe kun je je daarop voorbereiden?

Door een liefdevolle houding tegenover al het leven – zoek nooit wraak en geef haat geen kans om zich blijvend in je te verspreiden.

Gevoelens van boosheid, woede en haat zullen opborrelen, dit is natuurlijk in de eerste fase van de grote openbaringen. Maar kom dan tot bezinning en herstel de vrede in jezelf!

Er is een verschrikking die voor een normaal mens zo onvoorstelbaar is dat, zodra die zichtbaar wordt, mensen schreeuwen om vergelding en wraak.

Kwaad met kwaad vergelden?

Doe hier nooit aan mee, blijf uit de buurt van deze reflexen. Als je zelf behept bent met wraakgevoelens, leg dit dan voor aan je spirituele gidsen en vraag het goddelijke licht om in te grijpen.

Je moet nooit kwaad met kwaad vergelden. Het verlangen naar vergelding bestaat bij heel veel mensen en zal sterker worden als het licht alles wat verborgen is geweest, onthult.

Stel hen verantwoordelijk die bewust of onbewust de krachten van het koude licht dienden – onthoud je van vergelding of wraak in de naam van de Ene die GOD is.

Nooit mag het bloed van mensen worden vergoten om compensatie te krijgen voor wat dan ook. Daarmee bewerkstellig je precies het tegenovergestelde – de voortzetting van je leven in de cyclus van dood en wedergeboorte, van oorzaak en gevolg.

In de komende maanden krijg je de gelegenheid om te oefenen in boven de dingen staan – zonder de feiten te negeren.

Jouw macht als mens

Jullie hebben de kans om jullie ware macht als mens te tonen, de macht om die trieste wezens die nu herkend worden te confronteren met de kracht van de liefde. Alleen hierdoor kan deze aarde genezen en deze mensheid geheeld worden.

Dit is alles waar het nu op aankomt: uit de oude energie van verdeeldheid en karma stappen en alle wezens tegemoet treden in het bewustzijn van de eenheid van alle leven.

Je bent veel meer dan een mens! Je bent een engel die naar de aarde is gestuurd om de mensen aan hun ware aard te herinneren.

Dit werk gebeurt nu, want de tijd is gekomen. De gebeurtenissen nemen hun loop.

Jezus Christus

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org