WIJ ONDERSTEUNEN ALLE MENSEN! – De grote boomziel

WIJ ONDERSTEUNEN ALLE MENSEN!

Jahn J. Kassl, 18 augustus 2022

 

De grote boomziel


Wij hebben de opdracht van de Bron van alle leven om onze kracht en wijsheid bij te dragen aan de verandering die al het leven op de Bovenste Aarde in zijn greep heeft. Wij doen dit met grote vreugde en in de wetenschap dat wij allen zullen slagen in de sprong naar het tijdperk van vrede, waardering en liefde.


Wij ondersteunen alle mensen!

Uit het nieuwe boek: AUFERSTEHUNG p.225 ev

Onder de beuk

JJK: Toen ik vandaag aan mijn boswandeling begon, had ik een oneindig aantal gedachten en zorgen in mijn hoofd. Tijdens de wandeling ordende ik ze en merkte dat de meeste niet van mij waren, maar dat ik ze in de loop van de laatste dagen had overgenomen van tweede of derde partijen. Ook de toewijzingen kon ik in het bos snel maken. Maar hoe kom ik van dit alles af? De GROTE BOOMZIEL kwam naar voren en zei tegen mij: “Kom bij mij, ga naar je boom! Ga zitten en geef je zorgen en vreemde energieën aan mij over!”

„Mijn boom“ is een indrukwekkend hoge beuk midden in het bos, waar ik graag mediteer.

Eenmaal daar, ga ik zitten op de vochtige bladeren onder de boom. Ik leun met mijn rug en hoofd tegen de boomstam terwijl ik mijn voeten en beide handen plat op de grond houd. Met mijn ogen dicht, wacht ik op wat er komen gaat.

Nu zie ik hoe alle vreemde energieën die ik heb geabsorbeerd via het kruinchakra de boom in gaan en in heel kleine stukjes worden afgebroken.

Daarna worden deze energieën uit de boom gesorteerd, dat wil zeggen in degenen die op aarde blijven, omdat zij nog door de betreffende mensen moeten worden bevrijd, en in degenen die kunnen worden bevrijd en in het licht kunnen worden vrijgelaten.

Nu zie ik hoe de boom met zijn wortels, die steeds langer worden, de vreemde energieën tot pakketten bindt en ze bij de betroffen mensen aflevert, zodat zij ze kunnen oppakken, uitpakken en bekijken. Maar het deel dat onmiddellijk kan vrijkomen wordt een soort lichtstof, dat dan heel indrukwekkend over de boomtop in de lucht verdwijnt. (einde meditatie)

Daarna ben ik totaal bevrijd en zijn de vreemde zorgen in de waarste zin van het woord in lucht – of beter gezegd, in het licht, opgelost.

DE GROTE BOOMZIEL: Wij helpen en steunen de mensheid op planetair en individueel niveau. Wij zijn dragers van het leven en ons worden vele mogelijkheden geboden om genezingen te bewerkstelligen of processen te versnellen.

Hoewel steeds meer mensen zich bewust zijn van ons belang en zich inzetten voor onze bescherming, zijn de collectieve energieën op deze planeet nog steeds erg zwaar en is de milieubelasting voor ons nog steeds erg hoog.

4 Initiatieven

Daarom hebben wij de volgende initiatieven ontplooid:

1) DE GROTE BOOMZIEL versterkt alle mensen die actief bijdragen aan de bewustzijnsverandering door ervoor te zorgen dat mensen goed geaard zijn. Hiervoor bereiken we mensen op een spiritueel-emotioneel niveau.

2) DE GROTE BOOMZIEL versterkt alle dieren die door hun bewustzijn grote lasten van de mensen op zich nemen.

3) DE GROTE BOOMZIEL stabiliseert de ether, zodat grote natuurverschijnselen die verwoesting en hernieuwd lijden brengen, zoveel mogelijk worden afgezwakt.

4) DE GROTE BOOMZIEL houdt van mensen en alle wezens op deze aarde en is volledig toegewijd aan de ascensie van deze planeet.

Wij hebben de opdracht van de Bron van alle leven om onze kracht en wijsheid bij te dragen aan de verandering die al het leven op de Bovenste Aarde in zijn greep heeft. Wij doen dit met grote vreugde en in de wetenschap dat wij allen zullen slagen in de sprong naar het tijdperk van vrede, waardering en liefde.

Wij weten dat wij deze taak met vereende krachten tot een goed einde zullen brengen en wij weten dat, dankzij de individuele inspanningen, de tijd voor de omkering van de wereldwijde trend nabij is.

Liefde is het doel!

Liefde is het doel van alle inspanningen. Ga dus voorwaarts en vertrouw erop dat je het doel zult bereiken, wanneer je de lasten hebt afgeworpen en de OUDE wereld achter je hebt gelaten.

De toegang tot de zielen van de bomen is de brug over de afgrond van je lagere menselijke natuur. Wij aarden en verheffen je, wij versterken en verlevendigen je, wij centreren en navigeren je door het struikgewas van deze tijden.

De kennis van onze kracht opent de poort naar eenheid voor jullie, want alles is met elkaar verbonden, alles heeft het bewustzijn van liefde en de intelligentie van licht.

Waarlijk, wij zijn één! We houden oneindig veel van je, mens!

DE GROTE BOOMZIEL

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org