WIE GOD LIEFHEEFT (deel 2) – Boodschap van God.

WIE GOD LIEFHEEFT (deel 2)

Jahn J. Kassl, 6 maart 2023

 

Boodschap van God


Je hebt tijdperk na tijdperk doorkruist, ervaring opgedaan en groei gecreëerd – om vandaag bij deze verandering aanwezig te zijn, je plaats in te nemen en je onvervangbare rol te creëren. Je bent hier omdat je er eonen lang voor gekozen hebt HIER op deze aarde te zijn.


Wie GOD liefheeft (deel 2)

Live boodschap bij de 125e lichtlezing

Jouw ware grootsheid

Nu, voor altijd en eeuwig – jij en ik zijn één!

Geliefde mens,

in deze dagen wordt je ware grootsheid aan je geopenbaard.

In deze tijd neem je afscheid van een wereld die je hebt beheerst en waarop je je hebt vervolmaakt.

In deze tijd wordt jij je bewust van wat je naar deze aarde heeft geleid, en hoe ingewikkeld de paden ook zijn geweest, – je herkent de diepe betekenis van je bestaan!

In deze tijd worden de verbinding en de eenheid tussen God, die IK BEN, en de mensen vernieuwd en bezegeld.

Door dit proces vindt de langverwachte en diep verlangde bewustzijnssprong in jou plaats. Het is het moment waarop je je bewust wordt van de kracht en macht die van jou en je beslissingen uitgaat!

Je hebt je eonen lang voorbereid op dit moment. Al eonen lang ben je getraind en afgestemd op deze tijd.

Je hebt tijdperk na tijdperk doorkruist, ervaring opgedaan en groei gecreëerd – om vandaag bij deze verandering aanwezig te zijn, je plaats in te nemen en je onvervangbare rol te creëren. Je bent hier omdat je er eonen lang voor gekozen hebt HIER op deze aarde te zijn.

De diepe betekenis van je bestaan wordt nu onthuld en je wordt je ervan bewust hoe belangrijk, betekenisvol en onmisbaar je werk nu is.

Waar ik het over heb is dat je verheffing in volle gang is. Jouw terugkeer naar GOD, die IK BEN, wordt en kan door niets of niemand meer worden tegengewerkt! Het gebeurt nu, hier en vandaag worden we één! Mens en GOD zijn verenigd – in je hart en voor het welzijn van alle leven.

Je openstellen!

Het enige wat je nu moet doen is je volledig openstellen voor het Goddelijke!

Dit doe je door alles wat op je ziel drukt aan mij aan te bieden. Nu is het tijd dat je begint met het dagelijkse gesprek met God en dat je doorgaat met het uurlijkse gesprek – totdat je helemaal vervuld bent van mij, die God is.

Deze tijd, de komende dagen, weken en maanden zul je beheersen met grote vreugde, met diepe zekerheid over de juistheid van alle dingen, als je mij uitnodigt in je leven en mij de zorg toevertrouwt – ook voor je dagelijks leven.

Waarom is de wereld zoals ze is? Omdat GOD afwezig was. En deze tijd is nu voorbij!

De liefdesband

Ik, die ALLES IS, vernieuw en versterk de liefdesband tussen GOD en MENS, tussen HEMEL en AARDE, tussen JOU en MIJ.

Nu zul je de uitdagingen soeverein tegemoet treden en zul je het leven beheersen zoals het een Meester waardig is. Deze ontwakingservaring, waarbij de mens “opnieuw verbonden” wordt met GOD, zorgt voor een nieuwe dynamiek in de gebeurtenissen van de tijd en verandert ALLES.

Nu kan het onvoorstelbare werkelijkheid worden en kan het ondenkbare zich manifesteren – en ik zeg je: de Nieuwe Aarde manifesteert zich al met mensen zoals JIJ!

Wees vrij van angst! Stuur alle angsten de deur uit! Heb je hulp nodig? Roep mij aan! Laat me in je leven werken! De enige eis aan jou is – jezelf openstellen!

Veel mensen sluiten hun harten bij het woord GOD. Verander dit begrip, klamp je er niet aan vast, want ALLES WAT IS heeft alle namen.

De oorspronkelijke bron van alle Zijn openbaart zich aan de mensen en daardoor verandert alles ten GOEDE – en het verandert nu.

Het wordt licht. Het wordt liefdevol. De Nieuwe Wereld ontstaat.

Jij, mens, bent herboren in mijn oneindige en onvoorwaardelijke liefde!

Vertrouw me op al je aardse paden – voor eeuwig en altijd! WIJ ZIJN EEN!

IK BEN DE OORSPRONKELIJKE BRON VAN AL HET ZIJN!

GOD

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org