WAT IS SUCCES? – Boodschap van Jezus Sananda

WAT IS SUCCES?

Jahn J. Kassl, 21 september 2022

Boodschap van Jezus Sananda


Succes of falen hangt niet af van of je ergens in slaagt, maar alleen van of je je zielenpad hebt gevolgd. Je ziel kent jou en je opdrachten en het is je hart dat je op het rechte pad houdt en je navigeert door het labyrint van de tijd. Al het andere is onbelangrijk.


Wat is succes?

Succes of falen?

Geliefde mensen,
Durf het leven te leven, leef het volledig volgens je intuïtie, de kennis die je zelf van binnen bezit – en je zult alles goed doen.

Succes of falen hangt niet af van of je ergens in slaagt, maar alleen van of je je zielepad hebt gevolgd.

Veel slechte daden slagen, maar zijn het resultaat van een misleide ziel, van iemand die de stem van binnen niet meer kan waarnemen.

Succes is wanneer je elke beslissing afstemt op wat je hart wil en dan afwacht hoe het leven daarop reageert.

Verwachtingen zijn heel vaak een groot obstakel. Laat daarom, nadat je naar eer en geweten een beslissing hebt genomen, al het andere over aan God, je zielengidsen en de lichtwezens die je voortdurend omringen en voor je zorgen.

Je bent niet alleen, ook al kun je het fijnstoffelijke niveau nog niet zien of voelen! Dit verandert niets aan het feit dat je spirituele familie er is als je ze nodig hebt en er blijft, ook al kun je hun stem niet altijd horen.

Herdefinieer succes!

Herdefinieer succes door deze definitie niet alleen te baseren op het succes van een inspanning, maar ook op de basis waarop je de beslissing hebt genomen.

Alleen met het hart zie je goed en alleen met het hart bereik je de doelen die je ziel voor je geboorte voor dit leven heeft bepaald.

Negeer wat anderen zeggen! Wat telt is je zelfbekrachtiging, door zelf – vanuit je hart – verstandige en intelligente beslissingen te nemen.

Wat anderen denken en doen is niet langer een maatstaf voor jou! Wat telt is dat je succes en falen voor jezelf opnieuw definieert.

Je ziel kent jou en je opdrachten en het is je hart dat je op het rechte pad houdt en je navigeert door het labyrint van de tijd. Al het andere is onbelangrijk.

In oneindige liefde

Jezus Sananda

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org