WACHT ONTSPANNEN OP ZIJN HANDELEN! – Gesprek met Aartsengel Rafaël

WACHT ONTSPANNEN OP ZIJN HANDELEN!

Jahn J. Kassl, 8 juni 2024

 

Gesprek met Aartsengel Rafaël


In de afgelopen jaren hebben veel mensen hun relatie met GOD herontdekt en nieuw leven ingeblazen als gevolg van een innerlijk verhelderingsproces. In de komende jaren zal dit proces een onvoorstelbare dimensie bereiken.


Wacht ontspannen op ZIJN handelen!

1 september 2023

Psalm

“Wees kalm voor het aangezicht van de Heer; wacht rustig op wat hij zal doen!” Bijbel, Psalm 37:7

JJK: Voor mij is dit een van de meest fascinerende passages in de Bijbel. Het beschrijft waar het in een mensenleven uiteindelijk om draait: absoluut vertrouwen in God, volledige overgave en GOD het werk laten doen.

Hoe kunnen we dit niveau bereiken en vooral, hoe kunnen we deze staat vasthouden waarin het tijdelijke geen macht meer over ons heeft – niet meer van streek raken, onze vijanden kalm tegemoet treden of zelfs onze vijanden liefhebben? Hoe is dit mogelijk?

AARTSENGEL RAFAËL: Jullie zijn omringd door mijn licht en beschut in mijn liefde.

Geliefd mens,

Kalm worden voor GOD betekent teruggekeerd zijn en één worden met GOD.

Dit is het hoogste niveau van bewustheid dat een mens in zijn leven kan bereiken. Innerlijke rusteloosheid, die iemand afhoudt van een ware ontmoeting met GOD, is voor zo iemand ongewoon.

Rustig worden en zeker weten dat het GOD is die voor iedereen en alles zorgt, betekent meester zijn over de tijd en meesterschap hebben bereikt over de gebeurtenissen van de tijd.

De dag beginnen met deze rust, de dag doorkomen met deze rust en de dag eindigen met deze rust – dat betekent aankomen en je geaccepteerd voelen door GOD.

Dit is hoe mensen nu naar dit niveau van waarneming worden geleid. Mensen worden teruggebracht naar GOD en krijgen zo weer macht over hun leven. In het licht van de huidige gebeurtenissen worden ze bewerkt, door het lot op de proef gesteld en komen ze door hun eigen grote inspanningen dichter bij hun meesterschap.

Langzaam worden ze rustig en begrijpen ze dat het GOD is die alles beweegt en dat het GOD is die door alles heen werkt. Langzaam ontstaat een nieuw perspectief op het leven – in de nabijheid van GOD en in de rust voor GOD.

Het oplossen van angsten brengt deze transformatie teweeg. Zo wordt de band tussen jou en GOD verstevigd. Vanaf een bepaald punt in je ontwikkeling kan deze vergankelijke wereld je niet langer schaden.

Nu ben je er klaar voor!

Nu ben je klaar om rustig op ZIJN acties te wachten. Nu sta je open voor ZIJN werking. Nu ben je vrij van alle illusies en ontvankelijk voor wat echt is.

In de afgelopen jaren hebben veel mensen hun relatie met GOD herontdekt en nieuw leven ingeblazen als gevolg van een innerlijk verhelderingsproces.

In de komende jaren zal dit proces een onvoorstelbare dimensie bereiken.

Spiritualiteit en spirituele onderwerpen worden voor steeds meer mensen een centraal thema in hun leven. Ook al gaat de ontwikkeling aanvankelijk met veel fouten gepaard, uiteindelijk vindt iedereen GOD.

Dit gebeurt nu en zal doorgaan totdat het doel is bereikt – en het doel is om mensen weer met GOD te verbinden totdat ze rustig in GOD kunnen rusten en GOD met zekerheid zijn gang kunnen laten gaan. Deze verandering is nu aan de gang, de zielen en harten van de mensen gaan open en worden ervoor geopend.

JJK: Wachten tot het gebeurt – of ingrijpen? En zo ja, hoe, zodat alles sneller kan gebeuren?

AARTSENGEL RAFAËL: Versnelling komt ook van GOD, want GOD kent jou en weet welke snelheid je nodig hebt om te kunnen groeien.

JJK: Wat kan het individu dan nog doen?

AARTSENGEL RAFAËL: Klaar zijn om te ontvangen – en dat betekent jezelf innerlijk zuiveren. Dit is het pad waarop in een mum van tijd de grootste vooruitgang wordt geboekt.

Terwijl je op GOD wacht, is het belangrijk om het huis schoon te houden, want alleen in een schoon huis kan GOD zijn intrek nemen.

Vrede en sereniteit voor GOD worden ontwikkeld door hen die zichzelf kennen, waar de ziel kan ademen en wiens hart vrij is van valse indrukken.

Wachten op ZIJN handelen en ondertussen geen tijd verspillen, maar leven – dat is de weg.

Ik moedig je aan totdat je jezelf hebt bekrachtigd.

In oneindige liefde
AARTSENGEL RAFAËL

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org