WAAR HET HET MEEST PIJN DOET – Boodschap van Aartsengel Michaël

WAAR HET HET MEEST PIJN DOET

Jahn J. Kassl, 27 mei 2024

 

Boodschap van Aartsengel Michaël


Hoe kun je je licht ontsteken en je verlangen leven? Door je aandacht van buiten naar binnen te verschuiven in een verhouding van 20 tegen 80.


Waar het het meest pijn doet

Boodschap uit de 131e lichtlezing, video vanaf 1:27:00

Wat bepaalt jouw leven?

Wat draagt jou door de tijd? Welke gedachten en gevoelens bepalen je dagelijks leven? Heb je een positieve instelling of is het tranendal je thuis?

Hoe je jezelf mentaal en emotioneel oriënteert bepaalt je leven. Je innerlijke afstemming is de grootste factor als het gaat om het aantrekken van geluk of ongeluk. Het begint in je gedachten, zet zich voort in je emoties en leidt tot overeenkomstige acties. Observeer daarom jezelf, onderzoek de onderliggende oorzaken van je denken.

Verdiep je in je verhaal en breng het licht daar waar het het meest pijn doet. Nu worden de beslissende transformatiestappen gezet en het is cruciaal dat je dit met volledige toewijding en aandacht doet.

Zoveel mensen die met grote ambities op aarde zijn gekomen, raken de weg kwijt, dwalen af en verraden hun missie. Ze verliezen hun innerlijke verbinding – hun verbinding met zichzelf – en laten zich als een blad in de wind van de ene plek naar de andere waaien. Niet in staat om hun eigen leven in de hand te nemen, blijven ze een pion in de handen van degenen die weten hoe ze het spel moeten spelen.

Terugtrekken

Geliefd mens,

Wanneer gebeurtenissen je overweldigen, wanneer negatieve scenario’s je overbelasten, wanneer je overspoeld wordt met meningen, dan is het tijd om je terug te trekken!

Sorteer alles! Controleer alles op zijn waarachtigheid! Herwin de soevereiniteit over je gedachten en emoties!

Laat datgene waardoor je je onzeker voelt los in het goddelijke licht. Neem de tijd voor dit werk!

Verlichting kent geen haast. Verlichting kent blijvende toewijding aan genezing.

Neem dus steeds weer een time-out! Trek je terug als zich te veel energetische rommel heeft opgehoopt en je je oriëntatie verliest.

Veel lichtkrijgers besteden al hun energie aan externe gevechten en vaak is er geen energie meer over voor interne gevechten. Op deze manier ontwikkelen bepaalde lichtstrijders zich niet meer, raakt hun vechttechniek verouderd en verliezen hun methoden hun effectiviteit.

Degenen die de noodzaak inzien om zichzelf intern voortdurend te vernieuwen, handelen in de context van de tijd en hoeven zich geen zorgen te maken over het verleden of bang te zijn voor de toekomst. Achterwaarts gerichte, sociaal-politieke actie werpt geen vruchten af, want alles, en vooral mensen, veranderen.

Spirituele lichtkrijgers

Vandaag de dag gaat het erom het spirituele niveau te betrekken bij elke strijd die in de buitenwereld gevoerd moet worden. De trein van de vrijheid rijdt nu precies in deze richting. Met een helder verstand, een moedig hart en een ontwaakt spiritueel bewustzijn is de mens een macht die niets te vrezen heeft en alles kan bereiken.

Dit zaad voor spirituele lichtstrijders is geplant en dit zaad ontkiemt nu. Ik moedig je aan om diep in je overgebleven wonden van vroeger te duiken, want heling is de basis van waaruit je genezing voor mensen kunt bevechten, werken en creëren.

Hoe kun je je licht ontsteken en je verlangen leven? Door je aandacht van buiten naar binnen te verschuiven in een verhouding van 20 tegen 80.

Dat is mijn boodschap voor jou vandaag: Alles van waarde rijpt, groeit en bloeit binnenin jou!

In oneindige liefde
AARTSENGEL MICHAËL

Nederlandse vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org