VISUALISATIE OM JE LIEFDE UIT TE BREIDEN – Boodschap van Babaji

VISUALISATIE OM JE LIEFDE UIT TE BREIDEN

Jahn J. Kassl, 22 april 2024

 

Boodschap van Babaji


In de tijd waarin de wereld op hol slaat, creëer je een stabiel energieveld van bescherming door je liefde uit te breiden. De voorwaarde hiervoor is dat je je bewust wordt van je eerdere grenzen van liefde en deze vervolgens uitbreidt.


Visualisatie om je liefde uit te breiden

Waar liggen de grenzen van je liefde?

Het tweede deel van het bewustwordingswerk in de genade van God gaat over het uitbreiden van je vermogen om lief te hebben op het stabiele fundament dat je nu hebt gebouwd.

Waar liggen de grenzen van je liefde? Wijd jezelf aan deze introspectie en vraag jezelf af: Wat zijn de grenzen van mijn liefde? Van wie hou ik en waarom? Kan ik van een vreemde houden? Kan ik houden van mensen die kwaad in de wereld brengen? Kan ik me voorstellen dat ik van iemand houd die ik tot vandaag gehaat heb? Waar, geliefd mens, wil jij JOUW grens van liefde trekken?

Wees alsjeblieft helemaal oprecht! Wijd de volgende minuten aan deze inventarisatie zodat we de draad weer kunnen oppakken …

Pauzeren …

Stel jezelf nu de vraag: ben ik bereid mijn liefde uit te breiden?

Pauzeren …

Als je er klaar voor bent, visualiseer dan nu een persoon die je eerder hebt afgewezen of zelfs gehaat. Strek nu je liefde uit naar deze persoon en herhaal innerlijk de woorden: “Ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je …”

Pauzeren …

Als je er klaar voor bent, visualiseer dan nu een situatie die je eerder innerlijk hebt afgewezen, die je heeft vervuld met angst en zinloosheid. Visualiseer nu een situatie waarvan je zei dat je die nooit meer wilde meemaken – en herhaal nu innerlijk de woorden: “Ik accepteer deze situatie in liefde. Ik accepteer in liefde, ik accepteer in liefde, ik accepteer in liefde.”

Voel hoe je je liefde over deze situatie uitstrekt. Zoals een condor zijn vleugels spreidt om te vliegen, spreid jij nu je vleugels om boven je angstige programmering uit te stijgen. Het resultaat is innerlijke rust, uiterlijke kalmte en mentale stabiliteit.

In de tijd waarin de wereld op hol slaat, creëer je een stabiel energieveld van bescherming door je liefde uit te breiden. De voorwaarde hiervoor is dat je je bewust wordt van je eerdere grenzen van liefde en deze vervolgens uitbreidt.

Ga stap voor stap verder, trede voor trede! Breid eerst je liefde uit naar je naasten, breid dan je liefde uit naar vreemden! Word je dan bewust van de mensen waar je vijandig tegenover staat en betrek ook de mensen die vervuld zijn van haat in je liefde.

Verken de grenzen van je liefde en verleg ze! Dat is de oefening.

Nederlandse vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org