VAN DE EERSTE BLOEI NAAR MEESTERSCHAP

VAN DE EERSTE BLOEI NAAR MEESTERSCHAP

Gechanneld door: Jahn J. Kassl, 23 april 2022

De Engelen

“…de Ziel Kent de Plaats van Uitzaaiing en de Dag van de Eerste Bloei”.

 Van de Eerste Bloei naar Meesterschap

Bewustzijnsverandering

De dagen gaan voorbij en de mensheid groeit naar nieuwe hoogten. Het bewustzijn breidt zich uit en de dagen van hopeloosheid vervagen. Jullie worden je in een tot nu toe ongekende mate bewust van jullie kracht en macht en jullie opdrachten. Deze verschuiving in bewustzijn is ontzagwekkend en het gebeurt NU. Nu gaan jullie door de beproevingen waaruit je uiteindelijk als een meester tevoorschijn zult komen, en nu word je geconfronteerd met levenskwesties die je hebt gekozen en kunt leren beheersen.

Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid was meesterschap voor zoveel mensen mogelijk, en nooit eerder zullen zoveel mensen het doel van verheffing binnen een mensenleven op aarde bereiken.

Begroet elke uitdaging! Kijk positief en met vreugde naar de toekomst! Neem de verantwoordelijkheid voor je leven – volledig! Neem echter nooit de angsten en zorgen over van mensen die ze gewoon bij jou (of iemand anders) willen dumpen – zelfs als het je dierbaren zijn:

“Blijf jij bij jezelf, sluit de deur van het medelijden en open de poort van het medeleven!”

Medeleven verhoogt je trilling, medelijden verlaagt je trilling. De energie van medeleven opent wegen en laat je oplossingen zien, je blijft wakker, positief en actief. De energie van medelijden is de zus van machteloosheid en de broer van hopeloosheid.

Drijf nooit af naar deze dichte vibratie, want alleen als je bij jezelf blijft, kun je nu een waardevolle bijdrage voor de mensheid leveren.

Hoe kun je in het dagelijks leven medeleven beoefenen en medelijden de deur wijzen?

Medeleven of medelijden?

Vraag jezelf altijd af: wat wil iemand echt van je? Zou hij graag op eigen benen willen staan ​​of zou hij graag een energetische standleiding naar je hart leggen?

Komt iemand naar je toe voor ondersteuning of om zijn lasten aan jou over te dragen?

Wat is de achterliggende motivatie? Dat is de belangrijkste vraag!

Daarna neemt alles zijn loop en wordt duidelijk wie de gever en wie de nemer is.

De energieën van mensen beginnen zich steeds meer te tonen. Op dit moment wordt zichtbaar wat een mens werkelijk van binnen aandrijft. Het wordt steeds makkelijker om te zien wat iemand echt van je wil! De ware bedoelingen kunnen niet langer verborgen blijven. Zo merk en voel je heel snel of iemand zijn problemen zelf wil oplossen of ze gewoon bij jou wil dumpen.

Energierovers

Veel mensen vinden het moeilijk om met de dagelijks toenemende vibratie op aarde om te gaan. Dit licht uit de hemel, afkomstig van de CENTRALE ZON, roept mensen op om naar hun eigen problemen te kijken. Degenen die deze noodzaak echter negeren, hebben nu grote moeite om hun oude leven onder controle te houden.

De zekerheden en bewezen concepten vallen weg. Wie zich in deze fase wanhopig aan het oude vastklampt, zoekt alleen verlichting van de pijn, maar wil de oorzaken ervoor (nog) niet wegnemen.

Deze blokkade is de belangrijkste reden waarom zoveel mensen tegenwoordig ziek worden of als energievampieren overal een mogelijkheid zoeken om aan te dokken.  Het is belangrijk om dit te herkennen – dan blijf jij gevrijwaard van dergelijke aanvallen en wordt jouw medeleven niet beïnvloed door medelijden.

Net als ouders die hun kinderen ondersteunen bij het onder de knie krijgen van hun uitdagingen zonder de taken voor hen op te lossen, zo moeten jullie voor de behoeftigen een ondersteuning, maar niet de oplossing zijn.

Geef een voorbeeld van licht en liefde, van vrede en waarachtigheid. Houd echter altijd in gedachten: Het veld moet vruchtbaar zijn en de grond goed losgemaakt.

Ook als de mens het vaak heeft verzuimd, de ziel kent de zaaiplaats en de dag van de eerste bloei.

“We houden oneindig veel van je
DE ENGELEN

Vertaling: Petra / voor wakkeremensen.org