SANAT KUMARA: >LIEFDE BEREIK JE ZONDER EGO!<

SANAT KUMARA

>LIEFDE BEREIK JE ZONDER EGO!<

Gechanneld via Jahn J. Kassl – 29 augustus 2021

“Hoe weet je dat je bewustzijn je leidende ster is en niet het ego?
Wanneer je in staat bent te accepteren wat is.”

DE LIEFDE

Liefde maakt alles mogelijk, Liefde brengt genezing naar allen, Liefde is de sleutel tot alles. Zij die liefhebben zijn de ankers van deze tijd, de lichtbrengers van deze aarde, zij zijn de levende vuurtorens in deze lichtarme wereld.

Hij die liefheeft is volmaakt, zonder liefde is alles vergeefs.

Geliefde mensen,

jullie bereiken het niveau van liefde door jezelf te overwinnen en de lage niveaus van je ego te doorbreken.

De ideeën van je ego binden je aan deze wereld en zij ontnemen je de moed om lief te hebben, de hoop om het doel van de liefde te bereiken en de vastberadenheid om alles uit de weg te ruimen wat je daarvan weerhoudt.

Als alles om je ego draait, is er geen liefde.

HET EGO

Want waar het ego zijn recht opeist, heeft het bewustzijn nodig en waar het ego zijn macht uitspeelt, heeft het vastberadenheid nodig om die te beperken.

Daarom nodig ik je uit om een geliefde te worden, om liefde door en door in praktijk te brengen. Laat je ego leven, maar niet zo levend dat het jou domineert en je leven beheerst.

Breng je ego onder de macht van je bewustzijn, dat wil zeggen, identificeer je niet langer met wat je ego wil, maar volg de roep van je hart.

Het is je ego dat onrust in je hoofd veroorzaakt – en het is je ego dat je op een dwaalspoor brengt. Het ego trekt je weg van God, weg van het licht, weg van de liefde. Je hart en je bewustzijn bestaan echter uit liefde. Daarom is het van cruciaal belang dat elke beslissing geboren wordt uit je bewustzijn en hart.

“De oefening is eenvoudig: doorvraag jezelf innerlijk en ga na
wat je motieven zijn. Dat is alles!”

De weg naar onvoorwaardelijke liefde wordt gemakkelijk als je hem frontaal aanpakt. Dat betekent, ga naar de bron van de onrust verwekkende en schadelijke gedachten die zich bij jou opdringen.

EIS MEER VAN JEZELF!

Sta jezelf toe te zien wat essentieel en waar is en wees pas tevreden als je bewustzijn de macht over het ego heeft overgenomen. Als het andersom is, zal zelfs de goede daad je tot ongeluk leiden!

Hoe kun je herkennen dat je bewustzijn je leidende ster is en niet het ego? Wanneer je in staat bent te accepteren wat is.

Dan begint alles te bewegen. Stilte en vrede breiden zich uit en liefde floreert op een gezonde bodem.

Liefde is de oertoestand van je geest en is de fundamentele frequentie van je ziel. Je rusteloze geest mag ertegen in opstand komen, je immense bewustzijn hoeft het niet te raken.

Ontwaken is jezelf bevrijden van het ego en het koninkrijk van vrede in je hart vestigen.

“Stilte en vrede, mededogen en liefde worden geboren buiten het ego om.
Het verlangen naar waarheid is de sleutel.”

Met oneindige liefde

SANAT KUMARA

Vertaling:  Winfried – voor wakkeremensen.org