Sanat Kumara: Besteed in 2018 Al Je Kracht aan Je Spirituele “Probleem Gebieden” / 7 Januari 2018 / Jahn J. Kassl

Sanat Kumara:
Besteed in 2018 Al Je Kracht aan Je Spirituele “Probleem Gebieden”
7 Januari 2018 / Jahn J. Kassl
Geliefde Mensen,
Resoneer met de Lichtenergieën die nu de Aarde bereiken, omdat 2018 de mogelijkheid biedt om blokkades te ontbinden en belemmerende structuren te verwijderen die jullie emoties besturen en jullie gedachten domineren. Nu is de tijd wanneer alles dat jullie terughoudt en jullie weghoudt van zelfbesef aan de wortels genezen kan worden. Houd ermee op in rondjes te draaien … in kwesties en blokkades die terug blijven komen omdat zij nog niet opgelost werden, echter een enorm obstakel op het spirituele pad presenteren.
Het Herkennen van Spirituele “Probleem gebieden”
Dat is waarom ik jullie vandaag aanmoedig om jullie zelf met al jullie kracht toe te wijden aan jullie spirituele “Probleem Gebieden” dit jaar. Stel niets uit, ga verder met jullie transformatie met vastberadenheid, en wacht niet totdat jullie levenskwesties op een pijnlijke manier naar jullie terug gereflecteerd moeten worden.
Dit is de tijd wanneer realisaties geoogst kunnen worden tot een onvoorstelbare omvang en met een ongelooflijke dynamiek.
Deze tijden wachten niet op jullie om bewust te worden, maar verwachten van jullie om voordeel te nemen van deze zeer gunstige condities voor de ontwaking, hetgeen nu op deze Aarde bestaat.

Ik geef jullie daarom drie pointers, zodat jullie dit jaar kunnen beginnen met de juiste aandacht en de aankomende jaren met wijsheid, kracht en spirituele aanwezigheid kunnen vormen.

Drie Pointers voor 2018
1.) Wijd jezelf met al je energie aan het proces van het uitbreiden van jullie eigen bewustwording! Niets is belangrijker in 2018 dan dit.
2.) Gebruik toewijding, meditatie en gebed als je gereedschappen. Omdat iedere keer dat je niet weet hoe verder/te werk te gaan, je hulp en rechtstreekse goddelijke begeleiding zult ontvangen.
3.) Ben waarheidsgetrouw en authentiek in alles – dat betekent in iedere relatie en in alles dat je doet! Het is beter om je eigen vergissingen te maken dan met de eer van iemand anders diens prestaties te gaan strijken. Neem de controle en de soevereiniteit van je eigen leven terug, en weet dit:
Inzichten zijn verankerd in zelf-besef en niet in theoretische kennis of boeken!
Deze zijn de drie pointers die er nu toe doen.
Te Midden van de Aantrekkingskracht van de Transformatie
De buitenwereld raakt onstabieler, de Aarde is gedurende millennia in het proces van het transformeren van de energieën. En de menselijke wezens worden zichzelf gewaar, ongeacht hoe zij er inwendig mee omgaan, te midden van deze aantrekkingskracht van de Transformatie – het is aan het gebeuren.
Degenen die zichzelf afsluiten van de huidige energetische condities op Aarde en hun blokkades intact houden, worden geconfronteerd met het einde van hun reis hier op Aarde. Omdat alleen diegenen die de binnenkomende energieën stap na stap vasthouden en integreren deel kunnen nemen aan het gouden tijdperk.
Dit betekent: Alleen iemand diens eigen transformatie en bewuste pad van bewustwording leidt naar de bekwaamheid van een menselijk wezen om bij te blijven met de voortdurend stijgende frequentie.
De Diepgaande Zuivering
Alle donkere en vernietigende krachten, al diegenen die onheil en negativiteit naar deze wereld brachten, hebben niet zoveel tijd meer.
2018 zal ons zeer zeker voorzien van verdere ontdekkingen en openbaringen op alle niveaus. Veel mensen zullen geschokt zijn en zullen zich verschrikt terug trekken, en velen zullen het vertrouwen/geloof in het goede verliezen.
Velen echter, degenen die er gedurende levensspannen naar verlangd hebben om naar huis terug te keren, zullen de tekenen van deze tijd herkennen.
Zij zullen de feiten met grote moed onder ogen komen, zonder angst en met een innerlijke vastberadenheid, en zij zullen de noodzakelijkheid van dit proces begrijpen.
De diepgaande zuivering zal licht werpen op het onzuivere, en schoonmaak operaties zullen zowel inwendig als uitwendig plaatsvinden, omdat je alleen dat kwijt kunt raken waar jij je bewust van bent.
Dus confronteer jezelf met de waarheid, en ontken het niet! Transformeer en genees alles dat pijn in de externe en innerlijke wereld veroorzaakt.
Ga aan het werk, ben herboren en creëer de Nieuwe Aarde.
Ik ben de Logos van deze Aarde, en vandaag doe ik een beroep op alle menselijke wezen om in/naar eenheid terug te keren.
Ik wacht op jullie in het Licht. Laat je leiden door je verlangen, omdat het je rechtstreeks naar mij zal leiden.
Wij zijn één vanaf het begin van alle tijden en voor eeuwig. Zonder mij is er geen jij, en zonder jou is er geen mij.
Geliefde mensen, besef jullie origine, raak mijn zoom aan en ontwaak uit de droom.
Sanat Kumara
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/