SANAT KUMARA: ‘ASCENTIE IS EEN SPROOKJE’ / Gechanneld door: Jahn J Kassl

SANAT KUMARA:
‘ASCENTIE IS EEN SPROOKJE’

Gechanneld door: Jahn J Kassl -11 februari 2021

Begrijp ten diepste dat het nu dichterbij moet komen, zodat zij die nog moeten ontwaken, kunnen ontwaken.

OVERZICHT

Geliefden,

Ga  de waanzin van de tijd uit de weg door je terug te trekken! Het enige dat telt is dat jullie je zintuigen niet in verwarring laten brengen, dat jullie je niet laten infecteren door de energieën van de chaos en dat jullie een rustpunt blijven in deze onrustige dagen.

Het is het innerlijke pad van vrede en harmonie dat je nu moet bewandelen, het is de innerlijke houding van vertrouwen en weten die je nu moet uitstralen.

Welk weten is bedoeld?

  • Het weten dat alles gebeurt voor het welzijn van allen,
  • het weten dat dit melkwegstelsel in beroering is en dat de Aarde in het centrum van die beroering staat,
  • het weten dat licht en schoonheid ontstaan te midden van duisternis.
  • het weten dat ascentie een sprookje is dat uitkomt.

Met u zullen weinigen ascenderen. Velen hebben gekozen voor ervaringen van dichtheid in de afwezigheid van licht. Zij kiezen ervoor te blijven leven op een aarde van geweld en onrechtvaardigheid. Het zal niet jouw aarde zijn.

Dit is niet om over te treuren of om door jou veroordeeld te worden. Wie ben jij om de keuze van je naaste af te doen als verkeerd?

INNERLIJKE VRIJHEID

Ga in innerlijke stilte. Observeer en erken alles wat er buiten je  gebeurt, maar neem er alleen aan deel voor zover het je rechtstreeks aangaat. Vecht nooit om te vechten, maar alleen als het je uitkomt en als het onvermijdelijk is.

Maar bovenal, vecht de juiste strijd: de strijd voor vrijheid – tegen je innerlijke vijanden!

Hiermee is alles gezegd. Want als deze tijd voorbij is, komt er een nieuwe tijd.

Die bestaat al op een nieuw niveau – de tijdlijn van mededogen en liefde. Nadat alles hier gedaan is en de show voorbij is, zullen zij die van goede wil zijn, zich bij jullie voegen op de Nieuwe Aarde.

Maak nooit ruzie met de tijd of omstandigheden die je tot het uiterste drijven. Begrijp in de diepte dat de dingen nu moeten aandikken voor hen die nog moeten ontwaken.

Druk, drama en hevige ervaringen zorgen ervoor dat bepaalde mensen zich zullen afkeren van deze wereld en naar de Nieuwe Aarde zullen gaan.

ALLES EN NIETS

Hierop moet worden gewacht – en in de tussentijd voltooi je jezelf in karakter, verfijn je je spirituele waarneming en kom je dichter bij het Goddelijke in jezelf.

Want zelfs voor jullie, die besloten hebben op te stijgen naar de Nieuwe Aarde, is er nog veel te doen: het is nodig de tranen te drogen die jullie huilen om jullie medemensen. Het is zekerheid scheppen dat sommigen geluk vinden in tegenspoed en het Licht zoeken in de duisternis.

Zoals het gaat, is het gepast. Keuzes zijn gemaakt en wegen openen zich.  Zo is het precies door de Schepper bedacht en door de mens individueel voor zichzelf bepaald.

Het is goed en juist dat deze wereld voor de één alles betekent en voor de ander niets meer.

De vrije wil van ieder mens is de maatstaf van de laatste dagen. Zo zij het, zo is het, en zo komt het dat de gevolgen van keuzes nu duidelijk worden.

De nevels tussen weten en niet-weten vervagen, de sluier tussen de ene aarde en de andere wordt opgelicht. De dag van de oversteek is nabij.

Ik ben de weg, de waarheid en het leven.

Ik ben het Licht, de Liefde en het Zijn.

Ik ben temidden van jullie – altijd.

Ik ben het begin en het einde

Ik ben SANAT KUMARA

Bron: Jahn J Kassl, Lichtweltverlag

Vertaling Winfried