Sananda: Wereld van Liefde, deel I / 26 mei 2015 / By Jahn J Kassl

Sananda:
Wereld van Liefde, deel I
  26 mei 2015 / By Jahn J Kassl

Om terug te keren naar het Licht en de wereld van liefde te betreden!

Dit is wat is voorbestemd voor de mensheid; dit is wat de toekomst is voor alle levende wezens van deze aarde.

En zo gebeurt het nu, zodat voor de aarde is vervuld waar een lange tijd op is gewacht, en wat is gezien in de mensheid, wat onbereikbaar leek tot de laatste van alle dagen: zijn transformatie naar het Licht en de terugkeer van alle entiteiten die klaar zijn voor de alles-liefhebbende werkelijkheid in God.

Ik Ben Sananda

De grote laatste veldslagen zijn begonnen! Overal in de wereld laten de verwondingen van de levende Moeder Aarde zich zien en de gekwetstheid van het menselijk hart.

Tijdperken op tijdperken zijn verlost vandaag, waarbij onvoorstelbare energieën van duisternis zich ontladen. Zuiveringen van ongelooflijke intensiteit en genezingen, die niet langer werden verwacht, doen zich voor.

Lijden en pijn worden getransformeerd en de empathie voor alle leven en een diep begrijpen van de juistheid van alle dingen gebeuren.

Wanneer een menselijk hart geneest, verspreid de innerlijke kennis zich en een nieuw en diepgaand begrip van het leven zal stap voor stap verkregen worden.

En terwijl de energieën van vele tijden nu in deze wereld ontladen, begint Liefde te zegevieren en het Licht de weg te effenen. Een tijdsperiode kan niet meer tegenstrijdig zijn, omdat deze mensheid lijkt terug te keren naar de duisternis, maar in feite op weg is naar het Licht.

Terwijl de grootste omwentelingen heel vaak dergelijke pijnen met zich meebrengen, ontwikkeld de «Wereld van Liefde» zich en terwijl Moeder Aarde zichzelf verheft en mensen de laatste gevechten afhandelen, met zichzelf en met de buitenwereld, groeit de Liefde in de harten. En terwijl de wereld zich ontvouwt, worden mensen teruggeplaatst in hun goddelijke centrum.

Het goddelijk plan vervult zichzelf en niets en niemand kan dit plan in gevaar brengen of vernietigen, omdat waarlijk: Het Licht prevaleert boven de duisternis en Liefde triomfeert over haat op alle niveaus.

Blijf volhardend, blijf in Liefde en ben het Licht, voor alles is gezorgd, dus maak je geen zorgen!

God is met ons, God is in ons, en God werkt door ons. In de Eeuwigheid.

In oneindige Liefde

Sananda

Leef je opdrachten – SANANDA:

http://lichtweltverlag.blogspot.co.at/2015/06/live-your-assignments-jesus-sananda.html

Vertaling: Martien