Proloog in de heden verschenen 2e herdruk van het boek

Jahn J.Kassl – 4 September 2021

 

 

Proloog in de heden verschenen 2e herdruk van het boek

 

“2026 OFFENBARUNGEN GOTTES” (Openbaringen van God)

 

Een boek van Zijn, voor een mensheid die terugkeert naar Zijn.

1.7.2021

We zitten midden in een verandering! De omwenteling is hier, het licht heeft de leiding in deze wereld overgenomen en de waarheid wordt aan de mensheid geopenbaard.

Nu hangt het van jou af! Op jullie, die in deze tijd geboren zijn, om je bijdrage te leveren. De jaren van voorbereiding zijn voorbij, de tijd van actie is gekomen. Met God aan je zijde en met liefde in je hart zal je genieten van dit kosmische spel op aarde en zal je ziel tot onvoorstelbare hoogten stijgen.

Wat je daarvoor nodig hebt ontvang je van de hemel en wat je nu leidt is het licht van de hemel.

Uit de eenheid met de Schepper put je alle kracht. Hoe dieper je relatie met God, die Ik ben, hoe vervuller en gelukzaliger deze dagen zijn.

De sluier tussen de werelden begint op te lichten en je herkent jezelf als goddelijk bewustzijn. Op aarde heb je een unieke ervaring, maar je ware thuis ligt daarachter.

De mensen worden zich nu bewust van deze waarheid en deze bereikt het alledaagse bewustzijn. Steeds meer mensen putten kracht en inspiratie uit de kennis van hun eigen afkomst.

Een armada van lichtmensen wordt wakker en is niet langer vatbaar voor leed. Een leger van lichtstrijders transformeert wanhoop in vertrouwen, duisternis in licht en angsten in pure liefde.

Dit is de dienst van mensen aan mensen, van goddelijke wezens die jullie zijn, aan Moeder Aarde.

Zullen de openbaringen van God voor het jaar 2026 vervuld worden? Ik zeg jullie: ze zijn al vervuld, want 2026 is nu!

Vertaling: Winfried

→ »2026 – OFFENBARUNGEN GOTTES« HIER TE VERKRIJGEN!