OPEN JE VOOR GOD, WANT ER ZULLEN VELE WONDEREN GESCHIEDEN! – Gesprek met Meester Usui

OPEN JE VOOR GOD, WANT ER ZULLEN VELE WONDEREN GESCHIEDEN!

Jahn J. Kassl, 16 september 2022

Gesprek met Meester Usui


De dreiging van een nucleaire oorlog zweeft al tientallen jaren boven de wereld. Maar zover is het nooit gekomen. Dit gebeurde omdat de Lichtmachten steeds weer ingrepen en zeer veel pogingen in deze richting vernietigden. De RODE KNOP werd al geactiveerd, maar de gevolgen zijn altijd geneutraliseerd door de lichtmachten!


Open je voor God, want er zullen vele wonderen geschieden!

Uit het nieuwe boek: AUFERSTEHUNG p.255 ev

Oekraïne en Rusland

JJK: Nu verlegt de geopolitiek haar belangstelling naar de Oekraïne en Rusland. Corona lijkt niet meer te werken, is uitgeput, heeft zijn langste tijd gehad – en de volgende angstmachine wordt alweer opgestart. Rusland is het nieuwe kwaad en Poetin de schurk. De hele politieke elite lijkt losgeslagen (uitzonderingen bewijzen de regel!). Toch is het duidelijk dat er sinds de Maidan-coup in 2014 in de Oekraïne ongelofelijke toestanden heersen en dat de Russische minderheid brutaal wordt onderdrukt. De moedertaal werd verbannen uit het openbare leven en Russen waren tweederangsburgers. In de Donbass, de 30 kilometer brede bufferzone, terroriseert het Oekraïense leger mensen en burgers en ze staan dagelijks bloot aan beschietingen door Oekraïense sluipschutters.

Er is dus al 8 jaar oorlog in Oost-Oekraïne, maar niemand is er verontwaardigd over of bericht erover! Daarbij zijn zelfs scholen door Oekraïense eenheden beschoten en zijn veel mensen, waaronder kinderen, omgekomen.

Zelfs het feit dat in Kiev krachten die het nationaal-socialisme aanbidden en openlijk zijn symbolen dragen, machtsposities bekleden, gaat in de westerse media gewoon verloren.

Alina Lipp, (hier op Telegram) geëmigreerd uit Duitsland, woont nu in Donetsk. Ze doet dagelijks verslag van de oorlog en gaat met gevaar voor eigen leven naar de plaatsen van handeling. Op haar Telegramkanaal “Nieuws uit Rusland” las ik vandaag: “Sinds de gewelddadige staatsgreep in Kiev in 2013/2014 zijn meer dan 20.000 mensen vermoord. Bijna 2 miljoen mensen zijn sinds maart 2014 uit Oekraïne gevlucht, waaronder 1,3 miljoen naar Rusland, meer dan 300.000 naar Polen en ongeveer 120.000 naar Duitsland.” Alina post ook een video waarop te zien is hoe het Oekraïense leger in 2014 een kindertehuis beschoot. 

Gezien dit alles is Poetins uitspraak over een “bevrijding” en over “denazificatie” volkomen logisch. Maar wie kan het wat schelen wanneer Rusland de “Great Reset” of de “Agenda 2030” in de weg staat.

In mijn vraag wil ik echter minder ingaan op de politieke achtergrond en meer op de gezichten die dit organiseren en zich laten gebruiken voor deze leugenpropaganda. Als ik naar de acterende politici kijk, heb ik het gevoel dat ze bijna allemaal zijn overgenomen door demonen of duistere entiteiten. Bijna niemand is meer zichzelf – zoals pratende poppen of robotmensen! Ze stralen geen hartelijkheid meer uit, ze zijn het mededogen kwijt en hebben alle onafhankelijkheid van denken, voelen en handelen verloren.

Waar worden deze mensen door overschaduwd, want ik kan nauwelijks iets “menselijks” vinden?

MEESTER USUI: Ik ben bij jou en ik ben bij jullie, geliefde mensen, die nu midden in grote veranderingen zitten en vaak geen antwoorden meer vinden op jullie vragen.

Overschaduwde mensen

Het is zoals je vermoedt: veel van jullie politici worden bezet, gecontroleerd en overgenomen door buitenaardse en duistere entiteiten.

In hun ogen zie je de kilte van deze entiteiten. Dat is wat je waarneemt. Hun handschrift is bedrog en leugens en hun daden maken dat duidelijk.

JJK: Maar dan hebben we geen enkele kans!

MEESTER USUI: Integendeel, dit is jullie kans, jullie kans om wakker te worden!

Want het goede is dat steeds meer mensen vermoeden dat er iets mis is met jullie politici, de vertegenwoordigers van de media en veel van de verantwoordelijken.

Mensen die op den duur alleen maar kwaad doen, die liefdeloosheid uitstralen en zich vijandig opstellen tegen de vrijheid en het leven zelf, zullen op een dag worden herkend voor wat ze werkelijk zijn.

Heb je gemerkt dat de entiteiten die de nieuwe wereldorde van totale slavernij doordrukken, hun dekking volledig hebben laten varen? Daar is maar één reden voor: de tijd om hun plannen uit te voeren raakt op, nu steeds meer mensen wakker worden!

Vanuit deze noodzaak gaan deze krachten nu in het offensief en zetten zij de derde stap voor de tweede, de vierde voor de derde enzovoort. Dit blijft niet onopgemerkt en dus is dit de gelegenheid om vele achterblijvers wakker te schudden – achterblijvers die voor het bereiken van de kritische massa hard nodig zijn!

JJK: “Digitale identiteit” betekent: REIZEN kan alleen nog maar met CERTIFICAAT, CO2 bedrog, d.w.z., sociaal krediet systeem “merk China” en een ongelooflijke negatieve propaganda jegens Rusland en Poetin bepalen dezer dagen het nieuws.

“De waarheid is het eerste slachtoffer van de oorlog”, zegt men. In dit geval stierf de waarheid waarschijnlijk lang daarvoor.

Zal het tot een kernoorlog komen?

Mijn vraag: Veel mensen, zo zie ik in de sociale media, ontwikkelen nu angst voor deze vrijheidsbeperkingen en vooral voor een kernoorlog. Zal het zover komen?

MEESTER USUI: Alles wordt nu in de strijd geworpen, want het is de eindstrijd. De politici, overschaduwd door duistere entiteiten, hebben alle verbinding met hun hart verloren en gaan een weg zonder terugkeer. Sommigen willen en kunnen echter bevrijd worden van hun bezetting. Dit gebeurt wanneer een persoon nog toegankelijk is in zijn hart of door de directe tussenkomst van God. Dus soms zie je een plotselinge verandering in een of andere politicus.

Heel veel verantwoordelijken hebben contracten gesloten met de niet-levenden en hun ziel verkocht! Deze zullen niet deelnemen aan deze ascensie en in een nieuwe cyclus terechtkomen.

De dreiging van een nucleaire oorlog zweeft al tientallen jaren boven de wereld. Maar zover is het nooit gekomen. Dit gebeurde omdat de Lichtmachten steeds weer ingrepen en zeer veel pogingen in deze richting vernietigden. De RODE KNOP werd al geactiveerd, maar de gevolgen zijn altijd geneutraliseerd door de lichtmachten!

Het goddelijke plan

De ascensie van de mensheid volgt het goddelijke plan en dit plan kan door niets of niemand doorkruist worden!

Dit betekent dat de lichtmachten in bepaalde scenario’s mogen ingrijpen, omdat het uitsterven van deze planeet geen deel uitmaakt van het goddelijke plan.

Deze mensheid heeft een niveau van energie en bewustzijn bereikt zodat we nu een directe koers naar het licht kunnen uitzetten. Alles wat nu gebeurt zijn de laatste gevechten – maar die worden zeer intens en meedogenloos uitgevochten. Denk eraan: Voor de duistere entiteiten gaat het om het overleven op deze aarde – het gaat om alles!

Sinds Krishna is het de grootste confrontatie tussen LICHTE en DONKERE machten – zowel in DE HEMEL als op AARDE! Destijds werden de duistere heersers van de aarde verpletterd, nu worden ze van de aarde verwijderd. Dat is het verschil.

Wat de digitale identiteit en de transformatie van de mens in kunstmatige intelligentie betreft, dit zal net als alle andere projecten op deze agenda mislukken. In de wereld die jullie moeten scheppen, staan individuele vrijheid en vrede tussen alle mensen centraal. De tijd dat de tijdlijnen scheiden is nabij.

JJK: Ik heb het beeld dat wanneer ik een bericht ontvang, ik “overbelicht” ben. Ik voel het licht en de liefdevolle energie van het Zijn en sta volledig onder de bescherming van God. Precies het tegenovergestelde moet het geval zijn voor hen die “overschaduwd” zijn, dat wil zeggen beïnvloed of overgenomen door duistere entiteiten, zij moeten zich ongelooflijk vervuild, ellendig en belast voelen – op de een of andere manier overgeleverd!

MEESTER USUI: Een vervuiling die ze niet meer waarnemen en een overgeleverd zijn waar ze aan gewend zijn geraakt. Als ze het nog konden voelen, zouden ze het nauwelijks kunnen verdragen en er iets aan doen.

Dit kan zo ver gaan dat de duistere entiteit op een gegeven moment het bewustzijn van de mens volledig overneemt en de mens slechts het lichaam vormt voor deze vreemde entiteit. Hij gedraagt zich dan als een automaat die de inputs – commando’s volgt.

Daarom is deze willekeur en alles wat je nu ziet mogelijk. Mensen zouden zich nooit zo onmenselijk kunnen gedragen – nooit!

Maar hou je ogen altijd op het goede gericht. Nu verspreidt zich een machtige “opwekkingsgolf” over de hele aarde. Nooit eerder zijn zoveel mensen ontwaakt – en nooit eerder in zo’n korte tijd.

JJK: Van welke soort „ontwaken“ is hier sprake?

MEESTER USUI: Ze weten dat er hier iets mis is en dat het zich in hun nadeel ontwikkelt. Dat is het eerste stadium van twijfel – al het andere volgt.

Het spirituele niveau volgt later, maar de eerste stap is altijd om de matrix in twijfel te trekken – en dat gebeurt op dit moment in ongekende mate.

God is er!

JJK: Zullen de binnenaardse en buitenaardse machten zich binnenkort openlijk laten zien?

MEESTER USUI: Wij zijn in jullie midden en voor steeds meer mensen zijn wij ook zichtbaar. Ja, we hebben levendige discussies over wanneer dit kan en moet gebeuren. Er zijn verschillende standpunten. De tendens is echter dat steeds meer Lichtvolkeren, zowel binnen als buiten de Aarde, bereid zijn openlijk te verschijnen. Dit is de dag die jullie is voorspeld en die samenvalt met de grote gebeurtenis waarbij alles zal veranderen in één enkel “uur van lotsbeschikking”.

Blijf alsjeblieft altijd in vertrouwen, in vertrouwen op God. Betrek God rechtstreeks bij je leven! God is er, is bij je, staat midden in je leven.

Je hebt geen bemiddelaar meer nodig! Nee! Die tijd is voorbij. Wend je met al je vragen, de grote en kleine problemen van het dagelijks leven, rechtstreeks tot God!

Op deze manier versterk je de band tussen jou en de onbewogen beweger van al het leven.

Open je bewustzijn en je hart voor God, want je leeft in de tijd waarin wonderen werkelijkheid worden door de alomtegenwoordige leiding van God.

In volkomen liefde

Meester Usui

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org