OPEN HET GESCHENK VAN HET LEVEN – De aartsengelen

OPEN HET GESCHENK VAN HET LEVEN

Jahn J. Kassl, 24 februari 2024

De aartsengelen


Het leven van je ware talenten brengt innerlijke vrede, het leven van je door GOD gegeven gaven in de juiste omgeving brengt vervulling. Dan kan de buitenwereld je niet langer schaden. Dan ben je een krachtcentrale, vuurtoren en anker in één. Als bij toverslag word je door het goddelijke licht bevrijd van mentale rotzooi en opgekropte gevoelens. Je krijgt gedachten die je nooit eerder hebt gehad, je ervaart een gevoel van vrijheid dat je voorheen niet kende en je voelt een innerlijke vrede die niet langer door externe omstandigheden kan worden beïnvloed. Je bent aangekomen en leeft je roeping. Je bent juist bezig, je bent belangrijk – alles in jou is volmaakt.


Open het geschenk van het leven!

Boodschap uit de 130e lichtlezing, video vanaf 1:24:25

Krachtcentrale, vuurtoren, anker

Geliefde mensen,

Laat je niet besmetten door de onrust en onvrede die momenteel op aarde heersen! Laat de stilte en vrede je innerlijk inspireren! Wees een krachtcentrale van positiviteit, een vuurtoren in donkere tijden en een anker voor allen die heen en weer geslingerd worden door de golven!

Het is gemakkelijk om deze tijd gelukkig, tevreden en in harmonie door te komen als je jezelf hebt gevonden, je missie hebt aanvaard en je leven als geschenk hebt erkend.

Lijden en pijn, hoe echt ze ook zijn, zijn altijd het gevolg van verkeerde basisaannames en het resultaat van onvoldoende zelfreflectie en helend werk dat nog niet heeft plaatsgevonden.

Wees niet bang om het geschenk van het leven te openen. Je zult in het begin misschien verrast zijn, omdat door de opeenstapeling van patronen, blokkades, meningen en valse overtuigingen de werkelijke waarde van je leven niet herkend kan worden. Je opent het pakketje en wat zie je: een versie van jezelf die nauwelijks enthousiasme losmaakt!

Op het spoor van je leven

Door deze fase moet je heengaan en je eigen maken.

Hier moet je moedig naar je eigen leven tot nu toe kijken en je stap voor stap een weg banen naar het werkelijke geschenk van je leven. Vaak liggen je ware talenten, je werkelijke vermogens en je goddelijke missies verborgen onder opeenhopingen van verkeerde levensconcepten.

Deze moeten onthuld worden. Als je eenmaal begonnen bent met je transformatiewerk, moet je op zoek gaan naar wat echt is, zoeken naar wat waar is en tot op de bodem uitzoeken wat het leven echt van je wil en wat het voor je in petto heeft.

Veel mensen weigeren hun eigen leven te zien als een geschenk.

Vragen, vragen, vragen

“Wat, wordt mijn leven verondersteld een geschenk te zijn? Ik ben omringd door ontbering, lijden en valse vrienden. Mijn leven is een achtbaan en een strijd om te overleven en jij vertelt me iets over een geschenk?” Dat wordt gezegd en zo blijft alles hetzelfde. Het geschenk van het leven kan zich pas aan je openbaren als je de juiste vragen gaat stellen:

– Wat is mijn aandeel in geluk of ongeluk?
– Hoe kan ik mijn eigen zaken direct beïnvloeden zodat alles ten goede keert?
– Ben ik een speelbal of een speler?
– Gaat het goed of slecht met me als ik doe wat de anderen willen?

Of ben ik in staat om mijn leven in eigen hand te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven? Maar waarom lukt me dat niet?

– Waar neem ik de verkeerde afslag en neem ik de verkeerde beslissingen? Waarom ga ik deze vragen uit de weg?
– Waarom zou de wereld en niet ikzelf verantwoordelijk zijn voor mijn lijden?
– Heb je het uithoudingsvermogen voor spirituele processen of pas je lineaire maatstaven toe om van A naar B te komen?

Vraag na vraag, stel jij ze?

Zo JA, dan ben je begonnen je leven drastisch te veranderen. Dan ben je begonnen het geschenk van het leven te openen. Je bent bereid om de onbegrijpelijke dingen die je aanvankelijk tegenkomt te accepteren. Wat je irriteert, ben je bereid nader te onderzoeken.

Nu sta je op het punt om het geheim van JOUW leven te onthullen. Je ware talenten en gaven openbaren zich nu aan je en je ontvouwt jezelf op de juiste plaats op het juiste moment.

Scheppende wezens in actie!

Ook al bouwen zich steeds weer schijnbaar onoverkomelijke hindernissen op, je houdt van de waarheid en je weet dat je nog veel op te ruimen hebt. Er kan chaos zijn in je gevoelens en je gedachten lopen door elkaar. Je realiseert je dat je niet bent wie je dacht dat je was. Je moet aan jezelf toegeven dat je blokkades hebt, dat patronen en fixaties je triggeren en dat je niet van hardnekkige meningen af wilt.

Je moet ontdekken dat je de verkeerde vrienden hebt en de verkeerde relaties leeft. Je moet inzien dat je misschien helemaal niet leeft en nooit geleefd hebt.

Dit kan allemaal gebeuren nadat je je echt gaat bezighouden met het geschenk van je leven. Zodra je je realiseert dat je je eigen leven moet vormgeven, zodat je geluk en innerlijke vrede kunt ervaren, verandert alles ten goede.

Het leven van je ware talenten brengt innerlijke vrede, het leven van je door GOD gegeven gaven in de juiste omgeving brengt vervulling. Dan kan de buitenwereld je niet langer schaden. Dan ben je een krachtcentrale, vuurtoren en anker in één.

Als bij toverslag word je door het goddelijke licht bevrijd van mentale rotzooi en opgekropte gevoelens. Je krijgt gedachten die je nooit eerder hebt gehad, je ervaart een gevoel van vrijheid dat je voorheen niet kende en je voelt een innerlijke vrede die niet langer door externe omstandigheden kan worden beïnvloed.

Je bent aangekomen en leeft je roeping. Je bent juist bezig, je bent belangrijk – alles in jou is volmaakt. 

Nu je het geschenk van het leven hebt ontvangen, ben je je eigen waarheid tegengekomen en heb je je eigen werkelijkheid gezien. Nu heb je gevonden wat je al eonen lang zoekt:

JIJ ALS SCHEPPERWEZEN IN ACTIE.

In oneindige liefde
DE AARTSENGELEN

Nederlandse vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org