OOGSTEN OF GEOOGST WORDEN?

OOGSTEN OF GEOOGST WORDEN?

Jahn J. Kassl, 22 juni 2022

 

Boodschap van Venus Kumara


Dat waar bijna niemand op rekent, gebeurt: hoe donkerder het buiten lijkt te worden, hoe lichter het in veel mensenharten wordt. De wereld staat op zijn kop en toch vinden juist nu steeds meer mensen de weg naar zichzelf en hun eigen innerlijke kracht. Ze gaan onverschrokken verder op het pad van liefde en licht en worden niet geschaad.


Oogsten of geoogst worden?

De mensenfamilie groeit naar elkaar toe!

De mensenfamilie groeit naar elkaar toe! Dat wat bij elkaar hoort wordt gevonden, wat elkaar afstoot wordt losgelaten! De tijd van de duidelijkheid en de waarheid is aangebroken.

Geliefde mensen,

Laag voor laag worden de oude lasten van de aarde en de lasten van de mensen verwijderd. Alles is onderworpen aan de grote genezing en alles wordt nu blootgesteld aan het licht van God.

De wereld verandert als nooit tevoren en mensen vinden genezing op ongekende schaal. Vibreren met de energieën van de tijd, het licht van God vragen in je hart te komen en jezelf kunnen accepteren, dit zijn de uitdagingen waar ieder mens nu voor staat.

Bewust of onbewust worden in deze dagen de harten van de mensen veranderd en getransformeerd.

Mededogen en vreugde zijn de eigenschappen die aan het einde van dit proces nieuw leven worden ingeblazen. Daardoor vinden mensen hun weg terug naar zichzelf en groeit de mensenfamilie naar elkaar toe.

Deze tijd van waarheid en helderheid biedt alle mensen de mogelijkheid om wakker te worden en op te staan, om boven het lage EGO-zelf uit te stijgen en het Goddelijke zelf te herkennen.

De druk van buitenaf blijft toenemen, beslissingen zijn nodig en worden van je verlangd. Want wie zich nu afsluit voor het licht van God zal de reis naar het licht missen en zal de sprong naar de gouden era niet kunnen beginnen.

Al het andere gebeurt vanzelf!

Vandaag is het aan jou om jezelf innerlijk bereid te verklaren voor de zuivering van je hart en de genezing van je ziel! Al het andere gebeurt dan vanzelf.

Veel mensen zien in deze tijd alleen dat het kwaad en de angsten overheersen. Deze zichtwijze brengt alleen maar slechte dingen teweeg en kan het licht nooit helpen door te breken.

Ook deze mensen met beperkte waarneming worden nu overspoeld met spiritueel licht en hun harten worden door het licht van God aangeraakt. Velen verwerpen deze genade echter en ze willen hun oude ideeën en overtuigingen behouden.

Deze mensen zijn vandaag de dag nog steeds in de meerderheid en daarom krijg je vaak de indruk dat alles alleen maar slechter wordt. Het ongelooflijk reële scenario van een dystopische samenleving ontvouwt zich voor je ogen en soms vind je het moeilijk om weerstand te bieden. Als een donkere mistige stolp staat deze matrix over je heen en soms kun je geen uitweg vinden.

Dit bedrog is zeer reëel, maar het is een illusie. Je bepaalt tenslotte van binnen hoe je erop reageert en of je erop reageert.

De sleutel tot de vrijheid ligt in jezelf. Het is noodzakelijk dat je door het systeem heen kijkt en herkent wat hier wordt gespeeld.

De oogsten

De krachten van het koude licht willen nu de oogst binnenhalen. Hun oogst bestaat uit het winnen van mensenzielen. Dit bereiken ze door de angstscenario’s zo lang mogelijk te laten bestaan. Want mensen blijven alleen onderdeel van het spel zolang ze meedoen aan het spel! Angst is het machtsinstrument van de duistere machten. Angst is het middel om de mensen ertoe te brengen zich op een bepaalde manier te gedragen – en de angsten zijn wijdverbreid.

Tegelijkertijd is het tijdperk van de lichtvolle verandering aangebroken en steeds meer mensen vinden een uitweg uit deze spiraal van angst.

Want ook voor de lichtvolle wezens, voor mensen die vol liefde en mededogen zijn, is de tijd van de oogst gekomen – de oogst van hun goede daden, de vruchten van hun genezen karma en het licht van hun complete ziel. Het is de oogst voor verloste harten die ieder mens aan het einde van zijn aardse reis wordt geschonken en in zijn schoot valt: het goddelijke zelf is ontwaakt in God!

Dit is hoe veel mensen te midden van de grootste omwentelingen hun voltooiing bereiken. In een hopeloze tijd vinden ze uitwegen en in een liefdeloze wereld beginnen ze lief te hebben.

Dat waar bijna niemand op rekent, gebeurt: hoe donkerder het buiten lijkt te worden, hoe lichter het in veel mensenharten wordt. De wereld staat op zijn kop en toch vinden juist nu steeds meer mensen de weg naar zichzelf en hun eigen innerlijke kracht. Ze gaan onverschrokken verder op het pad van liefde en licht en worden niet geschaad.

Terwijl de druk van het systeem toeneemt, verliezen steeds meer mensen de innerlijke verbinding met deze matrix. Het werk op zielsniveau werpt rijpe vruchten af: delen van de ziel worden geïntegreerd en het uiterlijke spektakel oefent geen macht meer uit! De mens herkent zichzelf en krijgt de antwoorden op zijn levensvragen.

Dus maak je geen moment zorgen – want je innerlijke onthechting van de uiterlijke schijn betekent vrijheid. Je bewustzijn is de sleutel. Word de waarnemer van je eigen strijd en laat je raken door de onbewogen beweger.

De mensen maken nu hun keuze: oogsten ze zelf of worden ze geoogst?! Het spel van het leven op deze aarde komt tot een einde. Het licht van God is alomtegenwoordig, zodat jij je beslissing kunt nemen. Ik ben de waarheid, de liefde en het leven.

De mensenfamilie is mijn thuis.
VENUS KUMARA

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org