OM NAMAH SHIVAY – DE WEG UIT DE CRISIS – Boodschap van Babaji

OM NAMAH SHIVAY – DE WEG UIT DE CRISIS

 Gechanneld door:  Jahn J. Kassl, 14 april 2022

Boodschap van Babaji

“Zeg het de hele dag door totdat je deel uitmaakt van deze mantra:
OM NAMAH SHIVAY – HEER, UW WIL GESCHIEDE.”

OM NAMAH SHIVAY

De weg uit de crisis

JJK: Ik heb een slapeloze nacht gehad! Beelden van de dreigende vrijheidsbeperkingen in het kader van de nu dreigende vaccinatieplicht in Oostenrijk spookten de hele tijd door mijn hoofd. Wat helpt als je gedachten helemaal niet meer kalmeren of wanneer het collectieve “tapijt van angst” zijn sporen nalaat?

BABAJI: De manier is: OM NAMAH SHIVAY – herhaal deze mantra de hele dag en de hele nacht totdat het onbewust op elk moment van je leven wordt meegesproken. Dit is de uitweg uit elke crisis.

Deze mantra der mantra’s maakt je sterk en houd je in het centrum van je ziel.

Zeg het de hele dag door totdat je deel uitmaakt van deze mantra: OM NAMAH SHIVAY – HEER, UW WIL GESCHIEDE.

Daarmee leg je je lot in de handen van God en daar hoort het ook thuis als je de uitdagingen van deze tijd het hoofd wilt bieden.

Deze mantra is krachtiger dan welke energie ook ter wereld. Als je hem altijd gebruikt, betekent het dat je onoverwinnelijk bent.

De truc van de duistere krachten is om je te laten geloven dat je geen macht hebt. Met deze mantra ontwaakt je kracht en word je je bewust van je macht.

Als je een volledig bewust deel van God wilt worden en niet langer deel wilt uitmaken van deze matrix, gebruik dan deze mantra.

In het begin zul je je erop moeten concentreren, maar geleidelijk aan wordt het een deel van jou. De wereld buiten sluiten zodat de negativiteit die momenteel wordt verspreid je niet meer bereikt, is de sleutel om in je kracht en bij je verstand te blijven.

Door deze mantra creëer je je eigen energieveld waar niemand in kan binnendringen en dat niemand kan vernietigen.

Op deze manier bereik je een blijvende verbinding met de oorspronkelijke bron van al het Zijn, met de absolute waarheid van God.

OM NAMAH SHIVAY – zeg het continu, zonder te stoppen en alle schaduwen zullen verdwijnen.

Ik hou oneindig veel van jullie
BABAJI

Vertaling: Petra / voor wakkeremensen.org