NEEM JE TIJD VOOR HET REDDEN VAN DE WERELD! – Boodschap van Babaji.

NEEM JE TIJD VOOR HET REDDEN VAN DE WERELD!

Jahn J. Kassl, 13 mei 2023

Boodschap van Babaji


Er heerst verwarring onder de mensen. Velen willen de wereld redden en falen. Velen willen dit of dat bewerkstelligen en falen. Velen maken zich zorgen over de toekomst van de mensheid en falen in hun eigen heden. Voordat je de mensheid kunt dienen of een enkel mens werkelijk te hulp kunt komen, moet je spirituele basis versterkt en draagkrachtig zijn. Je spirituele basis versterken betekent je verbinden met jezelf en het licht op je innerlijk te richten. Wie wil je dienen als het je aan liefde voor jezelf ontbreekt?


Neem je tijd voor het redden van de wereld

Daar gaat het om

Alleen daar gaat het om – het dienen van elk levend wezen in het universum!

Geliefde mensen,

Ga moedig vooruit, ga resoluut de mensen voor en stop niet voordat je je werk hebt gedaan en je opdrachten hebt vervuld. Je zult alles ontvangen, elk wonder wordt je gegeven, zodra je je bevrijdt van machteloosheid en het goddelijke niveau van de kracht van manifestatie omarmt.

Hoe wordt deze zekerheid en hoe wordt dit vertrouwen in ALLES WAT IS bereikt?

Eerst kleine stappen

Door eerst kleine stappen te zetten – stap voor stap, door eerst de kleine zaken van het leven te verhelderen en op te ruimen.

Je spirituele reis begint bij jezelf en in het klein, want elke bergbeklimming begint op één niveau – stap voor stap.

Er heerst verwarring onder de mensen. Velen willen de wereld redden en falen. Velen willen dit of dat bewerkstelligen en falen. Velen maken zich zorgen over de toekomst van de mensheid en falen in hun eigen heden.

Dit moet nu worden gezien en – indien nodig – moet een correctie in de houding worden ingezet.

Voordat je de mensheid kunt dienen of een enkel mens werkelijk te hulp kunt komen, moet je spirituele basis versterkt en draagkrachtig zijn. Je spirituele basis versterken betekent je verbinden met jezelf en het licht op je innerlijk te richten.

De juiste volgorde

Wie wil je dienen als het je aan liefde voor jezelf ontbreekt?

Dus moedig ik je eerst aan om een nauwkeurige introspectie te doen en je opnieuw met jezelf te verbinden. Dit kost in het begin enige tijd.

Daarom: Neem je tijd met het redden van de wereld of met het redden van mensen! Breng eerst je huis op orde en houd het schoon! Dan kan je pad van verlossing voor ALLES WAT IS beginnen, want dan ben je gerijpt en klaar voor je dienst op aarde. Van binnen naar buiten dat is de weg en de juiste volgorde.

Laat alle angst achter je en erken de werkelijkheid die je bent! Erken de waarheid die is: GOD is alles en JIJ bent alles in GOD.

Babaji

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org