Meester Kuthumi: ‘Bemoediging voor Twijfelaars’

Meester Kuthumi: ‘Bemoediging voor Twijfelaars’

Gechanneld door: Jahn Kassl

ACTIE!

Mens, waarom laat je jouw gedachten afdwalen naar een verre toekomst, terwijl het nu is dat je verandering kunt bevorderen, ontwerpen en bewerkstelligen!

Geliefde mens,

Het is gemakkelijk om wanhopig te worden bij het zien van de huidige gebeurtenissen, wanneer je aandacht slechts uitgaat naar dagelijkse momentopnamen.  Wanneer je als gehypnotiseerd staart naar gebeurtenissen zoals ze zich voordoen, ben je zelf gedoemd rigide, onbeweeglijk, timide en twijfelachtig te worden.

Wat nu nodig is, is actie – actie die uit jou komt en die binnen in jou plaatsvindt.

Elk mens is geboren met een missie. Jullie kwamen naar deze aarde om jullie deel te doen in het heldere en lichtgevende herontwerp van de aarde.

Sommigen van jullie geven de hoop op, beginnen te wankelen en zijn niet in staat om het licht aan het eind van de tunnel te zien.

Jullie zijn schijnbaar overmeesterd, en daarom geven sommigen van jullie het op – en daarmee ook jullie missies. Dit is een situatie die hier en nu gecorrigeerd moet worden!

JULLIE ALLEMAAL, DIE WISPELTURIG EN ONTMOEDIGD ZIJN,

die niet meer zeker zijn, voortijdig de handdoek in de ring gooien, tot God bidden en nog steeds wachten op een antwoord!

Geliefde mensen die niet in staat zijn de weg uit de twijfel te vinden, deze woorden van troost en bemoediging zijn voor jullie.

Velen van jullie zijn jongere zielen die nog nooit hun psychologische en fysieke grenzen onder ogen hebben moeten zien.

Jullie zijn wezens van licht van hoge makelij die het nog steeds moeilijk hebben met de omstandigheden op deze aarde. Deze dichtheid, deze omstandigheden en deze harteloze omgeving kunnen jullie harten breken en jullie zielen voor onoplosbare problemen stellen.

Ook al wilden jullie absoluut deel uitmaken van deze laatste gebeurtenis op aarde, toch worden jullie nu geconfronteerd met een situatie waarin jullie moeten leven met en omgaan met de omgeving en gebeurtenissen die door dit proces in gang zijn gezet. Velen laten hun kin zakken en geven het op! Dit is de verkeerde weg! Het moet nu gecorrigeerd worden, zij moeten dit pad nu verlaten.

Wat kan jou inspireren om dit te doen?

VERSTERK JOUW INNERLIJKE VERBINDING!

Je vindt inspiratie door je consequent tot God en je goddelijke familie te wenden! Alleen door jouw innerlijke verbinding met jou spirituele thuis zul je in staat zijn om vol te houden en bij te dragen aan deze tijd.

Deze verbinding is het heiligste dat je in dit leven hebt gebracht. Dat betekent:

Iedereen die vandaag wankelt en niet meer zeker is van zichzelf, heeft één taak en slechts één taak:  Herstel jouw innerlijke verbinding met zijn eigen bron, zijn geestelijke familie en met God!

Niemand die een intacte relatie met God heeft, zal overwegen op te geven, zal twijfelen of zich terugtrekken van zijn zending!

Niemand die weet dat hij niet alleen mens is, maar bovenal een oneindig en onsterfelijk spiritueel wezen, zal nu het pad van licht verlaten en zijn missies vergeten.

Zolang jouw hart verbonden is met God en jouw ziel gevoed wordt door de goddelijke liefde, kan niets jou ertoe brengen af te wijken van het pad der waarheid.

De zin van het leven wordt je geopenbaard terwijl je voortgaat, maar je kunt alleen voortgaan als je jouw innerlijke focus behoudt en je niet laat ontmoedigen door uiterlijke omstandigheden.

Dat wil zeggen: Zorg eerst en vooral voor je eigen zaken! In plaats van wanhopig te worden over de wereld, lijn je opnieuw uit met jouw innerlijke kern en jouw goddelijke gevoel van zelf.

DE BELANGRIJKSTE REDEN OM OP TE GEVEN

De belangrijkste reden waarom mensen van het licht het pad van licht verlaten, is dat zij het licht niet meer zien en hun verbinding met God onderbroken werd. Dit moet ongedaan worden gemaakt, zodat je verfrist ontwaakt, net als na een goede nachtrust.

Iedereen die twijfelt, die het wil opgeven, die ontmoedigd is door de huidige gebeurtenissen op aarde, wordt opgeroepen om te vergeten wat buiten hen is en te doen herleven wat binnenin hen is!

Waarom je om de wereld bekommeren als je zelf aan het verdorren bent, waarom je om de mensheid bekommeren als je in jouw eigen verdriet verdrinkt, waarom naar  oplossingen buiten je te zoeken als je innerlijke vragen onbeantwoord blijven?

Geliefd mens,

je profiteert van de volledige steun van jouw geestenfamilie. Aan beide zijden van de sluier, in deze wereld en de wereld daarbuiten, ontvang je begeleiding en gezelschap. Je bent nooit alleen, nooit hangt het helemaal van jou af!

Je wordt geacht jezelf te veranderen, niet de wereld, je wordt geacht jezelf te redden, niet de wereld!

Je mag moe worden en vallen, rusten en vernieuwen. Maar bezwijk nooit voor de misvatting dat de rol die je in de verschuiving speelt niet belangrijk is en dat je mogelijkheden beperkt zijn.

Legers van engelen en wezens van licht staan aan je zijde.

Jouw leven leiden betekent de uitdagingen waarmee een mensenleven je confronteert beheersen door jouw innerlijke verbinding met God.

Je bent nooit alleen, je bent een van ons, iemand die eens wist en die nu weet waarom hij op dit moment op aarde is gekomen.

Heb je leven lief en leef jouw missies, want zowel jouw leven als jouw missies zijn uniek en zullen nooit op dezelfde manier herhaald worden.

Met eindeloze liefde,

MASTER KUTHUMI

**Bron **Kanaal: Jahn Kassl

Vertaling: Martien