LAO TSE: MEDITEER EN LEEF TOTAAL!

LAO TSE

MEDITEER EN LEEF TOTAAL!

Boodschap van Lao Tse – Gechanneld door: Jahn J.Kassl – 12 oktober 2021

“De verlichte kijkt naar zijn leven en grijpt in door zijn Zijn.
Alleen een dwaas draait aan een individuele schroef”

NIET OORDELEN!

“Oordeel niet!” Meer valt er niet te zeggen! Marchandeer niet met deze waarheid,voeg eraan toe… “opdat je niet wordt veroordeeld.” Wat Jezus deed was te verklaren in die tijd. Vandaag gaat het maar over één ding: “Veroordeel niet.”

Neem een ​​grondig meditatieve houding aan. Kijk door en door meditatief naar deze wereld. Vermijd alle hebzucht – van welke aard dan ook.

Geestelijke hebzucht kan je ook tot een gegijzelde maken. De hebzucht naar kennis, die om een ​​volmaakt persoon te worden, evenals de hebzucht naar verlichting, leidt je tot angst. De angst om dit doel te missen heeft velen tot waanzin gedreven.

Veel religies spelen met angst. Hoeveel christenen zijn er niet bang om de hemel niet te bereiken? Wat nemen deze mensen niet allemaal op de koop toe om aan de hel te ontsnappen? Hoeveel heiligen zijn er niet die uit angst een ‘heilig’ leven hebben geleid, maar in wie de ongebreidelde storm van emoties en verlangens woedde?

WORD EEN MEDITERENDE!

Word een mediterende – dit is de weg

Bevrijd jezelf van angst, want zolang je bang bent, ben je ook vol hebzucht. Angst is gewoon de andere kant van de medaille. Hebzucht en angst zijn broers en zussen en verschijnen altijd samen.

“Streef nergens naar, word niets, streef geen doel na – maar wees (jezelf)! Wees ‘totaal’ in alles – dat is de weg”

Dan vrees je niets – en de dood zal ook voor jou een goede vreugde zijn, net zoals het leven is.

WEES “TOTAAL”

Wees “totaal” in alles en vermijd elk perfectionisme. Het universum is niet perfect, hoe kan jevan  jezelf verlangen dat te zijn?

Wees “totaal”, wees perfect zoals je bent, je leven gaat nergens anders over. Degenen die “totaal” zijn, verspillen geen tijd aan angst. Degenen die leven, verspillen geen enkele gedachte aan de concepten die deze wereld aandrijven en die mensen hebben bedacht. Wie “totaal” is, heeft geen religies of wetten nodig.

Degenen die ‘totaal’ zijn, weten wat het betekent om mens te zijn. Zijn mededogen is de bewaker van zijn leven en zijn liefde is de gids door de jungle van deze tijd.

Waar mensen het meest bang voor zijn is om hun leven volledig, perfect en “totaal” te leven. Dat zou betekenen dat je helemaal betrokken raakt bij het leven. En dat leidt ertoe dat je geheel betrokken raakt bij jezelf, ‘totaal’ betrokken raakt bij jezelf.

Dan word je meditatief – alle uiterlijkheden wijken omdat de binnenkant alles vervult.

WAAR BEN JE BANG VOOR?

Waar ben je bang voor als je met geen enkele gebeurtenis resoneert? Je resonantieveld kan een mijnenveld zijn of een bron van goddelijke inspiratie.

Afhankelijk van hoe je jezelf afstemt – het leven vraagt ​​niet om antwoorden van jou, het geeft je antwoorden op je energetische signatuur.

Je hoeft niets anders te doen dan een meditatieve grondtoestand binnen te gaan, dan zullen angst en hebzucht verdwijnen.

Wil je in je levenslagen? Hoe ga je daarmee om? Leef het “totaal”. Al het andere komt vanzelf.

De verlichte kijkt naar zijn leven en grijpt in door zijn Zijn. Alleen een dwaas draait aan een individuele schroef.Religies hebben je geleerd God te vrezen, ik leer je God lief te hebben.

Het leven is eenvoudig, alles is eenvoudig. Ingewikkelde dingen zijn er alleen om verwarring te zaaien.

Wees een mediterende, word “totaal”, en je mededogen zal opbloeien. Angst en hebzucht zijn geen metgezellen voor iemand die wil leven.

Oordeel niet, mediteer en Leef totaal! Daarmee is alles gezegd en de poort naar Weten wijd geopend.

LAO TSE

Bron

Vertaling Winfried / voor wakkeremensen.org