JIJ BENT DE OCEAAN IN EEN DRUPPEL. – BOODSCHAP VAN SAI BABA

JIJ BENT DE OCEAAN IN EEN DRUPPEL.

BOODSCHAP VAN SAI BABA

Gechanneld door: Jahn J. Kassl – 22 November 2021

“God heeft de mens geschapen, God blies jou in het leven. Het is dwaas te geloven dat God zich juist nu, in de beslissende Fase van Verandering, van de Mens afgekeerd zou hebben. Het is naïef te veronderstellen dat God de Mens vergeten is – de mensen die uit ZIJN liefde zijn voortgekomen en
uit ZIJN geest werden geschapen”.

JIJ BENT DE OCEAAN IN EEN DRUPPEL.

GOD IS JOUW STEUNPILAAR

God is jouw Pijler, God is jouw Steunpilaar je hebt niemand anders nodig als je op God Vertrouwt!

Ik Ben SAI BABA

Ik ben teruggekeerd naar de Aarde om de Mensheid te helpen in haar strijd voor Vrijheid en Eenheid.

Een Strijd die zich Afspeelt Binnenin de Mensen zelf, die de Mensen zelf aangaat en die niet tegen iets gericht is. Een Strijd die jou Transformeert, die jou in het middelpunt plaatst en je uiteindelijk Vervolledigt. Een Strijd waarin je wakker wordt, waarin je jouw Vertrouwen Versterkt en je weg Terugvindt naar het Ware Geloof.

Diep Geloof in jezelf en in de zin van je leven zal je vandaag Kennis en Geluk brengen.

God schiep de Mens, God blies je het Leven in. Het is Dwaas te Geloven dat God zich juist nu, op het Cruciale moment van verandering, van de mens heeft Afgekeerd. Het is Naïef te veronderstellen dat God de Mens Vergeten is – de Mensen die uit ZIJN liefde zijn voortgekomen en uit ZIJN Geest zijn Geschapen.

Wend je vandaag meer tot God – rechtstreeks en zonder omwegen. Dit is de beste manier om in deze tijd niet de weg kwijt te raken en je oriëntatie te behouden.

OCEAAN IN EEN DRUPPEL

Ik ben Teruggekeerd naar de Mensen – als een Mens onder de Mensen, als een Oceaan in een Druppel. En jij bent net als ik! Belichaamd Goddelijk Bewustzijn – Grenzeloos, Allesomvattend en Alomtegenwoordig.

Wat ons nog Onderscheidt is Zelfperceptie en Zelfbewustzijn. Dit is nu radicaal aan het veranderen!

De Lichtoverdracht van de CENTRALE ZON doet jullie Mensen Opbloeien, maakt jullie geest wakker en jullie hart Ontvankelijk voor wat is en voor Wat Jullie Werkelijk Zijn.

Samen zijn we in deze tijd Afgedaald en samen tillen we deze wereld naar een nieuw Niveau – verleden en toekomst vervagen in het eeuwige nu.

Zelf-liefde en God-liefde zijn wat er nu toe doet. Dus leg je leven in de handen van God! Leg je zorgen en angsten bij God! Zoek het Goddelijke in Jezelf en aanschouw de Goddelijke Leiding in je leven!

Geloof, Vertrouw en geef je over aan God! Als je vol bent van God, dan heeft het alledaagse leven geen Macht meer over je.

Ik ben de Teruggekeerde en ik blijf tot gedaan is wat gedaan moet worden. Wat mij is opgedragen gebeurt, wat ons is opgedragen wordt Vervuld.

Wij zijn één Grote Spirituele Familie – in deze wereld en in de volgende. Wij zijn Afgedaald zodat de Mensen kunnen Opstijgen, wij Dienen hier tot God ons roept. Voorwaar:

“Gods Genade heeft de Mensen Uitverkoren om
naar Huis Terug te Keren”.

In volmaakte Liefde

SAI BABA

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org