JE ZIT GOED, JE BENT BELANGRIJK! – De aartsengelen

JE ZIT GOED, JE BENT BELANGRIJK!

Jahn J. Kassl, 20 juni 2024

De aartsengelen


Voor behoeftige mensen ben jij de vuurtoren en ben jij het anker. Nu is het belangrijk om hier op de juiste manier mee om te gaan: Je helpt het effectiefst waar je duidelijk een opdracht herkent. Je helpt het best wanneer je zelf afstand houdt. Je helpt degenen die jouw hulp met een open hart kunnen accepteren echt. Gooi geen parels voor de zwijnen, geef geen schatten weg, verspil geen levensenergie waar de grond niet losgemaakt en klaar is om ingezaaid te worden.


Je zit goed, je bent belangrijk!

Wanneer is het over?

Uiteindelijk komt alles ten goede, keert alles terug naar de goddelijke orde en wordt alles wat tegenwerkt verwijderd. Maar wanneer is het over? Het einde komt wanneer je het het minst verwacht.

Wanneer grijze wolken van onwetendheid zich verspreiden om de gedachten van mensen volledig te vertroebelen, dan zal GOD via het noodlot ingrijpen en zal het kaf voor de laatste keer van het koren worden gescheiden.

Tot die tijd doorlopen jullie de grote training om door je angsten heen te werken. Dag na dag en stap voor stap worden jullie op jezelf teruggeworpen en zullen de uiterlijke verschijningen de weerspiegeling zijn van de mens die je was en de mens die je in de toekomst zult zijn. Angsten, leugens en fantasieën vergezellen jullie net zo goed als verheven emoties en lichtvolle gedachten. Op alle paden kom je het licht in de duisternis tegen, een buitenwereld vol misvattingen en dwalende mensen die het niet snappen.

Ondanks de vrede in jezelf neemt de chaos onvoorstelbare proporties aan en staan jullie heel vaak voor de vraag: “Hoe moet het verder als niets meer werkt?”

Geliefd mens,

dit alles dient je om je meesterschap te bereiken, je meesterschap op dit niveau van Zijn, op dit niveau van creatie. Al deze situaties dienen je om je angsten om te zetten in positieve energie en er meester over te worden.

De wereld zal blijven bestaan en niet vergaan – en de mens zal boven deze tijd uitstijgen.

Jullie zullen jezelf hoger laten vibreren, jullie zullen jezelf bevrijden, jullie zullen jezelf leven inblazen. Elke externe gebeurtenis dient jullie om nog dieper in jezelf te kijken en je innerlijk met alle liefde naar buiten te keren.

Jullie weten niet wat jullie te wachten staat en jullie hebben geen bewuste kennis van het plan van GOD. Niettemin bezitten jullie de prenatale herinnering aan waarom jullie hier vandaag zijn en wat jullie naar deze tijd op aarde heeft geleid.

Jouw „anders-zijn“

Je weet dat je goed zit, je weet dat je belangrijk bent, je weet dat je gezegend bent om je zijn en geëerd om je daden. Zelfs als je je de details niet herinnert, is er diep van binnen de zekerheid dat alles gebaseerd is op een overkoepelend plan en er een diepere betekenis aan ten grondslag ligt.

Vandaag observeer je jezelf te midden van het leven en streef je naar vrede, eenheid en liefde. Vandaag vervul je je missie op aarde en ga je ver over je eerdere grenzen heen. Je bent ontwaakt en draagt bij aan het ontwaken van de mensheid. Jij bent tot jezelf gekomen en geeft een voorbeeld dat van vitaal belang is voor je medemensen. Jij bent de strijder van het licht, het lichtwezen, de lichtmens, die welsprekend of woordeloos op pad gaat om wijsheid en liefde te geven aan allen die dat nodig hebben.

Je bent anders dan veel van je medemensen omdat je je angstkwesties in hoge mate hebt verwerkt en omdat het systeem je niet langer onderuit kan halen.

Je bent anders en wordt als zodanig gezien. Dit kan een risico zijn in donkere tijden. Maar zodra de donkere sluiers zijn opgelicht, is jouw “anders zijn” een levensverzekering voor mensen die volledig de weg kwijt zijn.

De hulpbehoefte groeit!

Je wordt nu door steeds meer mensen gezien en steeds meer mensen hebben je nodig. De behoeftigheid neemt toe omdat steeds meer mensen niet weten wat ze moeten doen.

Terwijl jij het licht uit externe gebeurtenissen destilleert, worden anderen erdoor gebroken. Terwijl jij je meesterschap realiseert, voelen anderen zich machtelozer dan ooit tevoren. Terwijl jij alles op GOD hebt gericht, is GOD voor anderen de grootste illusie. Terwijl jij in vorige levens en jaren je bewustzijn hebt getraind en je geest hebt geopend voor het Goddelijke, worden velen geplaagd door innerlijke onzekerheid. Terwijl jij innerlijk helingswerk hebt gedaan en je steeds meer hebt losgemaakt van je angsten, worden je medemensen vaak overspoeld door angsten.

Voor behoeftige mensen ben jij de vuurtoren en ben jij het anker. Nu is het belangrijk om hier op de juiste manier mee om te gaan:

  • Je helpt het effectiefst waar je duidelijk een opdracht herkent.
  • Je helpt het best wanneer je zelf afstand houdt.
  • Je helpt degenen die jouw hulp met een open hart kunnen accepteren echt.

Gooi geen parels voor de zwijnen, geef geen schatten weg, verspil geen levensenergie waar de grond niet losgemaakt en klaar is om ingezaaid te worden. Maar de mensen wachten op je en het worden er steeds meer. Erken je plaats en leef je doel, want je angsten horen niet langer bij je nu je GOD hebt.

In oneindige liefde
DE AARTSENGELEN

Nederlandse vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org