IN WELKE WERELD BEN IK BELAND?

IN WELKE WERELD BEN IK BELAND?

Jahn J. Kassl, 17 mei 2022

 

De opgestegen meesters


Wat jullie nu kunnen waarnemen, maakt deel uit van de genezing van de wereldwijde actualiteit. Daarom komen er enorme krachten vrij en lijkt er geen steen op de andere te blijven. Elke genezing begint met een aanvankelijke verslechtering en dit is nu zichtbaar op alle niveaus van de samenleving.


In welke wereld ben ik beland?

Conflicten als onderdeel van genezing

Dagen die je uitdagen, weken die oplossingen van je eisen, en maanden die niet voorbij lijken te gaan – wanneer komt het einde en wanneer het begin? Het oude wil niet wijken – het nieuwe wil zich nog niet aan jullie laten zien! Voor welk leven heb ik gekozen en in welke wereld ben ik beland!?

Terwijl de conflicten op de bovenaarde tot een hoogtepunt komen en er steeds meer ontladingen, ruzies en ook oorlogen zijn, is de nieuwe energie zich eigenlijk aan het opbouwen.

Wat jullie nu kunnen waarnemen, maakt deel uit van de genezing van de wereldwijde actualiteit. Daarom komen er enorme krachten vrij en lijkt er geen steen op de andere te blijven.

Elke genezing begint met een aanvankelijke verslechtering en dit is nu zichtbaar op alle niveaus van de samenleving.

Een ongelooflijk reële dreiging bouwt zich nu op en het is goed om nu een stap terug te doen en een nieuw perspectief in te nemen – van innerlijk weten naar de zekerheid dat alles een plaats en een doel heeft.

Geleid door zekerheid

Je bent geboren met de kennis hoe dit spel gespeeld wordt en hoe het zal eindigen.

Dat uiteindelijk het goede en het licht triomf zullen oogsten, dat weet je, dat de goede mensen die zich inzetten voor waarheid en vrede uiteindelijk zullen zegevieren over de duisternis, dat weet je ook!

Over de uitkomst van de huidige gevechten bestaat er diep in je binnenste geen twijfel – daar heb je de kennis en je weet precies waarom je nu met je voeten stevig in de klei staat.

Deze innerlijke zekerheid laat je doorzetten en geeft je de visie die nu belangrijk is. De innerlijke zekerheid dat de liefde en jouw licht uiteindelijk zullen zegevieren, stelt je in staat om met de uitdagingen mee te groeien – in plaats van te wanhopen. Deze innerlijke kennis biedt je steun en oriëntatie en daarmee verbonden blijven is nu essentieel om te overleven.

Daardoor kun je de rol die je voor je geboorte voor dit leven gekozen hebt vervullen en kun je jouw unieke aandeel aan het slagen van deze veranderingen bijdragen.

Crises en twijfel, ontmoediging of hopeloosheid kunnen voorkomen – maar, geliefde mens, overwin deze en wandel er doorheen als een generaal die weet dat hij naar zijn geweten moet luisteren en alleen God dient.

De tijd van de grote omwentelingen is aangebroken!

Jij leeft de betekenis

Nu begint de aarde de mensen van zich af te werpen met een tot nog toe ongeëvenaarde kracht. Dit zijn geologische gebeurtenissen die van de ene op de andere dag een einde zullen maken aan regionale conflicten en wereldwijde plannen.

Een nieuwe dimensie van reiniging ligt voor jullie en alleen degenen die innerlijk verbonden blijven, zullen deze tijd kunnen doorstaan.

Je hebt vele levens geleefd en je bent gegroeid door de vele uitdagingen. Nu vloeien alle levens samen in één leven en kun je putten uit de opgedane kennis, vertrouwen op je ervaring en bouwen op de macht van je bewustzijn.

Nu ben je geen kind, geen spirituele leerling zonder kennis meer, maar een lichtvol geestwezen dat op de aarde is geïncarneerd en zijn unieke bijdrage aan de grote verandering en de ascensie van de mensheid levert.

Het menselijk perspectief trekt zich terug en te midden van de grootste worstelingen en crises word je je bewust van het verschil tussen illusie en werkelijkheid.

Je verbinding met het goddelijke wordt nu bezegeld en je werk op aarde wordt nu door jezelf begrepen – omdat je JOUW betekenis leeft en niet langer HUN strijd voert.

In de alomtegenwoordigheid van oneindige Liefde

DE OPGESTEGEN MEESTERS

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org