IN DE STILTE ADEMT JOUW ZIEL – Boodschap van Aartsengel Rafaël –

IN DE STILTE ADEMT JOUW ZIEL

Jahn J. Kassl, 25 februari 2023

 

Boodschap van Aartsengel Rafaël


Ieder mens is begiftigd met de gave om zijn zielenplan te herkennen en te leren lezen. Daarvoor moet één enkele voorwaarde worden vervuld: STILTE. In de stilte ademt je ziel en in de stilte kun je haar adem volgen en naar haar stem luisteren. Als je ruimte schept voor stilte, dan is alles goed of zal alles goed komen. In een lawaaierige wereld is stilte de grootste schat en het is nu tijd om die terug te vinden.


In de stilte ademt jouw ziel

Diep van binnen

Volg de roep van je ziel en verkrijg het vermogen die waar te nemen. Diep van binnen kun je luisteren naar de stem van je ziel. Veel mensen komen echter nooit tot rust, vinden nooit stilte en zo blijft de roep van de ziel ongehoord.

Geliefd mens,

Terwijl aan de buitenkant een strijd woedt en geen steen ongemoeid wordt gelaten, is het aan jou hoe je bij jezelf en georiënteerd blijft in deze tijd van omwenteling. Het gaat er nu alleen om de innerlijke band met je ziel te versterken door de verbinding met jezelf te herstellen. Wat is jouw pad? Hoe moet je reageren op de uitdagingen van deze tijd? Wat is je taak in dit kosmische spel en waar is jouw plaats?

Dit waarnemen betekent geluk ervaren en veilig door deze tijd navigeren.

De stilte

De grootste moeilijkheid waarmee mensen tegenwoordig te maken hebben is dat ze niet meer op zichzelf kunnen vertrouwen, omdat ze de innerlijke stem van de ziel niet meer horen. Ieder mens is begiftigd met de gave om zijn of haar zielenplan te herkennen en te leren lezen. Daarvoor moet één enkele voorwaarde worden vervuld: STILTE.

In de stilte ademt je ziel en in de stilte kun je haar adem volgen en naar haar stem luisteren.

Als je ruimte schept voor stilte, dan is alles goed of wordt alles goed. In een rumoerige wereld is stilte de grootste schat, en het is nu de tijd om die terug te vinden.

Wil je herboren worden en ascenderen? Wil je begrijpen wat er in deze wereld gebeurt en wat er in jou gebeurt? Wil je antwoorden op deze en andere vragen?

Ga dan de stilte in en creëer er ruimte voor! Dat is het enige werk waar ik je nu toe aanspoor, want hoe wil je jezelf begrijpen als je nooit in contact komt met jezelf? Hoe ga je de actualiteit begrijpen als je je eigen leven niet begrijpt?

Ga de andere kant op! Volg geen trends! Als het buiten luid is, word dan stil van binnen, als het buiten stil is, word dan wakker van binnen!

Wat er binnenin je gebeurt is bepalend – en de wereld heeft geen macht meer over jou!

In oneindige liefde
Aartsengel Rafaël

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org