HOUD ENERGIE VAMPIEREN OP AFSTAND.

HOUD ENERGIE VAMPIEREN OP AFSTAND.

Door JAHN J KASSL – 27 Augustus 2021

“Beslis Zelf Wat Je Wilt Zijn Voor Je vrienden En Medemensen: Een Spons Die Alles Opzuigt, Of Een Spiegel Waarin Je Naaste Naar Zichzelf Kan Kijken?”

HET ENIGE GEVECHT,

waar een Mens echt voor Vecht is de Strijd om Energie! Er zijn twee Mogelijkheden om aan Energie te geraken:

1. door de bron in Jezelf te vinden of

2. door Energie buiten jezelf te zoeken, dat wil zeggen, bij je Medemensen.

Vandaag de dag, nu steeds meer Mensen door de gebeurtenissen van de dag zodanig onder Stress staan dat zij Psychisch en Lichamelijk Instorten, is de Voorziening met voldoende Levensenergie belangrijker dan ooit. Steeds meer mensen worden gegrepen door Zingevingscrises en steeds minder mensen kunnen Verhullen dat zij iets missen aan Geluk. Dus gaan ze op zoek naar iets – en ze vinden Jou!

De Energievampier begint zijn werk: mensen die Transformationeel werk vermijden, hebben een Externe bron van Energie nodig, zodat zij hun leven op de een of andere manier kunnen Reguleren. Al doende Ontwikkelen deze mensen een ongelooflijk Instinct van waar en van wie zij Energie kunnen Verkrijgen of Aftappen.

U hebt het vast al eens meegemaakt: je hebt een “Leuk” gesprek met iemand gehad – en daarna ben je zo Uitgeput alsof je de hele dag met stenen hebt lopen sjouwen. Er is maar één ding te doen:

“Stop met Leuke Gesprekken Voeren!
‘Nutteloze Gesprekken’ Leiden Nergens Toe.”

Ik maak dit heel vaak mee in de Speeltuin! Mijn zoon (10 jaar) houdt van Speeltuinen, zijn Vriendjes en de Natuur. Natuurlijk, zijn ook de Moeders en Vaders, Ouders en Helikopter Ouders Dichtbij. Wat doen zij? Ze praten met elkaar en vertellen elkaar wat hen Dwars zit. In principe is daar niets mis mee, als het maar op een Bedachtzame en Reflectieve manier Gebeurt. De meeste mensen hebben echter geen behoefte om ergens over na te denken. Anderzijds willen ze hun Problemen en Drama’s Afreageren op het volgende beste ding.

WAT WIL IEMAND VAN JOU?

Daarom is de Eerste en Belangrijkste taak te Erkennen: Wat wil deze persoon van mij? Wil hij zijn Problemen aan mij Opdringen zonder iets aan zichzelf te Veranderen, of vraagt hij Advies om iets te kunnen Veranderen?

Dit is de Basis waarop ofwel een Waardevolle Uitwisseling ofwel een Nutteloos Gesprek plaatsvindt.

Wees het jezelf waard om alleen langer te blijven waar dat zinvol is.

Beslis voor jezelf Wat Je Wilt Zijn voor je vrienden en medemensen: een Spons die alles opzuigt of een Spiegel waarin de volgende persoon naar Zichzelf kan kijken?

Veel mensen weten niet dat alle antwoorden er al zijn. Velen hebben er geen idee van dat de Bron van Energie in Henzelf zit. Velen Zoeken gewoon op de Verkeerde Plaats. En Jij Bent Altijd Die Verkeerde Plaats!

“Je vraagt om een Roos – loop niet weg voor de Doornen. Je vraagt naar de Geliefde – loop niet weg van jezelf.”Rumi

Minstens de Helft van de mensheid Loopt Weg van Zichzelf!

Ik heb een zeer Effectieve Methode ontwikkeld voor Energie Vampieren die mij benaderen! Ik Laat Me Zien aan Volwassenen, in de Speeltuin bijvoorbeeld, heel Gesloten, bijna Ontoegankelijk. In het begin leverde me dat heel wat nare blikken op. Vandaag, 4 jaar later, ben ik echter Volledig Aanvaard en weten de mensen dat ze met “Nutteloze Praat” aan het Verkeerde adres zijn.

In zeer Hardnekkige Gevallen ben ik een beetje – soms zelfs een beetje meer – Onvriendelijk. Dat werkt altijd! Want mensen die Energie van je willen Stelen hebben meestal een Heel Groot Ego en willen graag snel beledigd worden. Dit is een zeer Duidelijk Kenmerk van Energievampieren, zij relateren alles aan zichzelf, gaan altijd uit van zichzelf en Concluderen altijd vanuit zichzelf naar anderen. Hun drama is ook Jouw drama, of moet het zijn! Het Vogelperspectief is hen grotendeels Vreemd. Als het anders was, zouden het geen Energievampieren zijn.

SPONS OF SPIEGEL?

Dus neem deze Fundamentele Beslissing voor Jezelf, Wat Wil Je Zijn: een Spons of een Spiegel? Daarna is alles gemakkelijk en vergt het slechts een beetje oefening en u bent al de Meester van jouw Energiebalans.

Toch kan het vaak gebeuren dat je je Zonder Reden Overweldigd Voelt. Daar zijn Twee Hoofdredenen voor:

1. Je hebt je in een Mensenmenigte Begeven (winkelen, evenement, enz.) of

2. je wordt Energetisch Belegerd of Aangevallen op een Subtiel Niveau.

AARTSENGEL MICHAEL

Voor beide situaties is er deze Effectieve Bevestiging:

Ik, (noem hier uw naam),

VRAAG U, AARTSENGEL MICHAEL,

OM ALLE VREEMDE ENERGIEËN TERUG TE STUREN NAAR DE AFZENDER OF OM ZE TE VERNIETIGEN.

IK DANK U DAARVOOR!

Sommige mensen hebben een probleem met het woord “vernietigen”. Een Aartsengel doet zoiets niet! Dan ken je Aartsengel Michaël niet erg goed. Want het is een van zijn Voornaamste Taken om Energie die Geen Rechtvaardiging Heeft, Op Te Lossen, naar Het Licht te Leiden, naar de Geadresseerde Terug te Zenden of te Vernietigen.

Kwade Gedachten, Vloeken of Bezweringen Kunnen Worden Opgeheven, Geneutraliseerd of Vernietigd.

“Om iets nieuws te laten groeien en ontstaan, moet soms iets ouds vernietigd worden. Soms is er gewoon geen geadresseerde meer aan wie energie kan worden teruggegeven”

Zolang u zelf de Precieze Opdrachten nog Niet Kent, Vraag altijd AARTSENGEL MICHAEL Daarom. Je zult versteld staan hoe Effectief dit is en hoe Snel je Bevrijd bent van Vreemde Energieën.

In mijn geval verschijnt AARTSENGEL MICHAEL meestal met een aangenaam, koel briesje. Dit is vooral heerlijk in de zomer. Ik heb het voor het eerst meegemaakt, zo’n 17 jaar geleden. Op dat moment werkte ik nog als ober in een Weens café. In die tijd zat ik midden in zeer intensieve transformatieprocessen en dus werd ook mijn werkplek energetisch gereinigd en aangepast. Op een dag was het nodig om enkele oude energieën te verwijderen die hardnekkig in de muren bleven hangen en vooral in het bargedeelte, dat nauwelijks werd bezocht. Ik sprak deze affirmatie uit en onmiddellijk veranderde de vibratie. Na ongeveer een uur voelde ik dat de energie totaal veranderd was.

In die tijd was het voor mij uniek in die kwaliteit en zelfs mijn collega’s op het werk merkten dat er iets veranderd was op die plek.

“Het is hier op de een of andere manier een andere energie, meer ontspannen en vrediger …” vertelde een collega me enige tijd later, zonder dat ik er een woord over had gezegd. Het viel ook op dat de volgende dag het bargedeelte al gevuld was met veel gasten en dat het vanaf die dag zo bleef. s Avonds was de bar een groot succes! Dus hadden we ook een meetbare toename in omzet.

Bepaalde “stamgasten”, die wij reeds als overwegend problematisch hadden ervaren, zagen wij gelukkig nooit meer terug na deze energetische reiniging door AARTSENGEL MICHAEL. Blijkbaar heeft de nieuwe vibratie hen weggehouden. Oh en tussen haakjes: Engelen zijn niet alleen “vernietigers”, ze praten ook over seks! Ze doen het op zo’n ontspannen en natuurlijke manier dat het je zou verbazen. Maar dat is een ander verhaal.

Energievampieren laten zich dus op verschillende manieren zien en er moet op verschillende manieren met hen worden omgegaan, of het is beter om ze helemaal niet te ontmoeten!

Heb je je ooit afgevraagd waarom beroemde mensen vaak erg afwijzend en onvriendelijk zijn? Dit is louter een beschermingsmaatregel om energetische aanvallen te voorkomen – toegegeven, wie altijd door iedereen geliefd wil worden, zal zelden NEE of STOP zeggen: spons of spiegel – om slachtoffer te zijn of om zelfbepalend te handelen?

GEEF ER GEEN MOER OM WAT ANDEREN VAN JE DENKEN!

Misschien maak je je te veel zorgen over wat anderen van je denken. Zet dat gewoon aan de kant. Stop Ermee! Het maakt niet uit wat iemand van je denkt, zolang je maar vrede hebt met jouw beslissingen. Oriënteer je nooit naar de omgeving! Wees vrij en leef vrij! Corona lockdowns of andere eigenaardigheden mogen dit niet veranderen. Dit is echte eigenliefde, al het andere is conformiteit:

“Toen ik echt van mezelf begon te houden, bevrijdde ik mezelf van alles wat niet gezond voor me was, van eten, mensen, dingen, situaties en van alles wat me steeds naar beneden trok, weg van mezelf. Eerst noemde ik dat gezond egoïsme, maar nu weet ik dat het ZELF-LIEFDE is.”Charlie Chaplin

Dit is waarom introspectie, transformerend is en bewustzijnswerk zo cruciaal is. Je vindt werkelijk ALLES in jezelf.

Rumi: “Ik probeerde het te vinden bij het Kruis van de Christenen, maar het was er niet. Ik ging naar de tempels van de Hindoes en naar de oude pagodes, maar ik kon nergens een spoor van hem vinden. Ik zocht hem in de bergen en in de dalen, maar noch in de hoogten noch in de diepten kon ik hem vinden. Ik ging naar de Kaaba in Mekka, maar hij was daar ook niet. Ik raadpleegde de geleerden en filosofen, maar hij was boven hun begrip. Ik testte mijn hart, en daar woonde hij toen ik hem zag. Hij is nergens anders te vinden.”

Samengevat:

  • Let op met wie je te maken hebt. Wat wil iemand echt van je?

  • Let op in welke omgeving je bent en voor hoe lang.

  • Zeg NEE, zeg STOP en STOP! Als je dit moeilijk vindt, oefen het dan eerst op minder belangrijke dingen. Speel ermee en oefen tot je jezelf met gemak kunt beheersen. Als het voor jou kinderspel is om NEE te zeggen, dan is de les geïnternaliseerd. Alleen zij die de “kleine dingen” beheersen zijn klaar voor grote dingen.

  • Roep Aartsengel MICHAEL aan en verwacht het onverwachte.

Leer energiemanipulaties te beheersen in plaats van ten onder te gaan met het lijden van individuen of met de pijn van de wereld.

Nu bent u toegerust voor deze tijd waarin steeds meer mensen hun oriëntatie verliezen en toch tot het einde toe vasthouden aan hun opvattingen, meningen en overtuigingen.

“Daarom zoeken ze steun aan de buitenkant.
Mogelijk ook bij jou? Maar zijn ze daar
op de juiste plaats?”

Jahn J. Kassl

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org