HET MOOISTE AAN STERVEN – Boodschap van Hannelor

HET MOOISTE AAN STERVEN

Jahn J. Kassl, 21 mei 2023

 

Boodschap van Hannelore


God verlangt zo naar ons! En als we na een aards avontuur terugkeren naar God, gaat deze sluisdeur van herinnering en geluk open. Het is onbeschrijfelijk met hoeveel liefde en verlangen er op ons gewacht wordt. Dat is het mooiste aan sterven.


Het mooiste aan sterven

Ben je te vroeg vertrokken?

JJK: Sinds gistermiddag voel ik jouw aanwezigheid, een nabijheid die heel anders voelt dan die van de Opgestegen Meesters of Aartsengelen – het is zo vertrouwd, nog dichterbij en intiemer.

H: Ik ben bij je, liefste Jahn, zowel overdag als ´s nachts. Ik waak over de uitgeverij Lichtwelt Verlag en over alle mensen die met liefde en vanuit het hart met dit project verbonden zijn. Nu kan ik eindelijk doen waar ik op aarde de mogelijkheden, de middelen en het bewustzijn voor miste. Toen ik het deel had vervuld dat ik op aarde kon volbrengen, werd ik van de aarde gehaald en ben ik, na alles te hebben losgelaten, opgestegen naar de hemel.

JJK: Dus je werd van de aarde “afgehaald”? Had je volgens het zielenplan langer onder ons moeten blijven? Ben je te vroeg vertrokken?

H: Er waren twee opties voor mij. Het is waar dat ik op aarde geen geestelijke ontwikkeling meer kon doormaken, en dat wilde ik ook niet. De maat van zowel mooie als pijnlijke ervaringen was uitgeput.

In het geval dat ik me opengesteld had voor mijn spirituele transformatie in een vorig leven, had ik nog 6 jaar over gehad en gekregen. Ik besloot anders en het was de juiste beslissing. Want op deze manier bereiken aardse dingen jullie en kan ik jullie vanuit mijn huidige positie veel effectiever en vollediger ondersteunen dan ik als mens ooit zou kunnen. Op deze manier wordt vervuld wat sinds het ontstaan van onze zielenfamilie naar vervulling heeft gestreefd.

Het Lichtwelt-project groeit en groeit. Ieder van jullie heeft nu de kans om mee te groeien, wat ook nodig is met alle nieuwe taken die nu op jullie pad komen. De uitbreiding van ons project begint – niet alleen in de ether, maar vooral ook op Aarde – en de verspreiding gaat veel verder dan jullie je kunnen voorstellen. Jullie zijn hierop voorbereid en degenen die er nog niet mee om kunnen gaan, worden nu getraind en innerlijk bevrijd.

JJK: Zal iedereen mee blijven doen?

H: Alle betrokkenen hebben deze uitnodiging ontvangen, maar niet iedereen zal die kunnen of willen aannemen. Dit is een natuurlijk proces, want niet iedereen die een berg beklimt bereikt de top. Alles wordt groter. Jullie zijn al begonnen alles groter te denken. Ook de kring van de zielenfamilie breidt zich uit op aarde. Er zijn veel veranderingen en nieuwe dingen die een heel positief effect hebben.

JJK: Ja, ik voel alles al veranderen en groter worden …

Waar ik in geïnteresseerd ben is: wat is jou nu toevertrouwd, waar ben je nu mee bezig, als je niet op ons “oppast”?

Mijn nieuwe taken

H: Twee taken zijn mij opgedragen en die vervullen mij volledig: het scheppen van sterren en het ontwikkelen van levensvormen op nieuw geschapen sterren.

Hierin word ik begeleid door mijn meesters totdat ik zelf het meesterschap bereik. Dit is het niveau van het scheppen van leven.

Dit gebeurt door de verdichting van mijn geest, door manifestatie-impulsen die ik loslaat en in bepaalde paden leid.

Als tweede en even belangrijke taak werk ik in de RAAD VAN DE AARDE voor het welzijn van de Aarde. Mij is als een bewustzijn van 12 de voogdij over de aarde toevertrouwd. Hier wordt besloten welke leercurve de mensheid de komende jaren zal nemen en welke uitdagingen beheerst moeten worden. We houden toezicht op wat er gebeurt en grijpen in waar het uit de hand zou lopen. Want één ding is zeker: de duistere entiteiten mogen bepaalde grenzen niet langer overschrijden.

JJK: Gaat het moeilijk worden voor de mensen?

H: Er is pijnlijk en pijnloos leren en het is zoals verwoord in vele boodschappen: iedereen kiest zijn eigen lot.

Als mens zijn we ware meesters van ons leven, ook al zijn we ons daar op aarde meestal niet eens van bewust.

Urnenbegrafenis – en dan?

JJK: Op zaterdag 22.10.2022 vindt de urnenbegrafenis plaats op jouw aardse landgoed. Welke betekenis heeft dat vanuit jouw huidige standpunt voor jou? Wat is er daarna?

H: Dit heeft de betekenis dat een aardse cirkel op het aardse vlak volledig sluit. Met dit gebaar onttrek ik ALLE energieën van de aardse Hannelore aan de aarde. Daarna blijf ik een herinnering voor iedereen die mij gekend heeft – een herinnering waarvan ik zelf volledig losgekoppeld ben. Het aards-stoffelijke gaat, de goddelijke geest blijft.

Dus voor de mensen die me voorbij deze herinnering waarnemen, verschijn ik als puur goddelijk bewustzijn – als pure vibratie van liefde, die we ALLEMAAL zijn en waarvan de kern nu in mij blootgelegd is.

De urnenbegrafenis is de laatste handeling voordat dit leven als Dr. Hannelore Beckh-Widmanstetter in de dossiers van de Akasha wordt geplaatst.

Ben je al in de hemel gesetteld?

JJK: Vandaag is het precies een maand geleden dat je het licht in ging. Ben je al in de hemel gesetteld?

H: Het is verbazingwekkend hoe snel de verandering van menselijke wezens naar goddelijke lichtwezens plaatsvindt, gemeten in aardse tijd – een oogwenk.

En zo beëindigen we vandaag ons vertrouwde samenzijn.

Weet je Jahn,

God verlangt zo naar ons! En als we na een aards avontuur terugkeren naar God, gaat deze sluisdeur van herinnering en geluk open. Het is onbeschrijfelijk met hoeveel liefde en verlangen er op ons gewacht wordt. Dat is het mooiste aan sterven.

Mijn liefde voor mijn dierbaren op aarde.
Hannelore

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org