ESSENTIE VAN HET LEVEN – Boodschap van Sai Baba

ESSENTIE VAN HET LEVEN

Jahn J. Kassl, 7 september 2022

 

Boodschap van Sai Baba


Constant piekeren over de toekomst leidt tot hoofdpijn en verder tot helemaal niets.


Essentie van het leven

Zo machtig is God

“God kan oneindig veel meer voor ons doen dan wij Hem ooit kunnen vragen of zelfs maar kunnen bedenken. Zo machtig is de kracht waarmee hij in ons werkt.” (Bijbel, Ef 3:20-21)

Dit is de essentie van het leven: de kracht van God waarnemen en ZIJN macht door jou te laten werken!

Als je je hiervan bewust wordt, heb je alles en wordt alles vervuld. Maar wie de voorkeur geeft aan zijn ego door toe te geven aan zijn behoeftes en gewillig de verlangens van zijn ego volgt, bepaalt zijn eigen lot!

Ieder mens die zich onvoorwaardelijk aan God overgeeft, staat onder ZIJN bescherming, is veilig in ZIJN genade en vindt in ZIJN nabijheid alles wat hij voor het leven nodig heeft. God is de weg, is begin en einde en is desondanks begin noch einde – GOD IS.

Geliefde mens,

de aarde verandert haar aangezicht en ook de menselijke samenleving verandert radicaal. Te midden van deze gebeurtenissen, waarbij het oude verlaten wordt of verlaten moet worden, verliezen veel mensen hun oriëntatie en hun houvast in het leven.

Nooit eerder in de menselijke geschiedenis ben je zo uitgedaagd en heb je je zo snel moeten aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Het tempo van de veranderingen heeft een snelheid bereikt die sommige mensen te veel wordt.

Hier en nu begeleid ik je om je innerlijke afstemming op God te versterken tot je volledig in God opgaat.

Laat de buitenwereld zo lang links liggen totdat je van binnen met God verbonden bent.

Je belangrijkste taak is …

Dit is de belangrijkste taak voor alle mensen die zich zorgen maken over hun toekomst en die de toekomst van hun geliefden bedreigd zien. Ten eerste gaat het erom stevig in jezelf te staan en diep in je hart ankers te leggen. Dit kun je bereiken door van de hele dag één groot gebed te maken.

God in je leven uitnodigen en je op Hem te richten, betekent luisteren naar ZIJN stem in je en die te gehoorzamen.

God vragen in moeilijke situaties, naar God luisteren en God laten beslissen, dat is de weg.

God grijpt direct in je leven in als je je direct tot God wendt! God is je spiegel, is het licht waarin je jezelf kunt herkennen. Veel mensen pijnigen hun hersenen en maken zich zorgen over toekomstige ontwikkelingen. Vaak leidt dit tot een negatieve perceptie; een lage basistrilling en hopeloosheid manifesteren zich – een afgrond opent zich.

Als je te lang het standpunt van het menselijk ego inneemt, voel je vaak verdriet en zie je al snel geen uitweg meer. Het ego voelt zich snel bedreigd, terwijl je Zelf soeverein is en altijd het overzicht houdt.

Constant piekeren over de toekomst leidt tot hoofdpijn en verder tot helemaal niets.

God, de enige autoriteit

God zal de wonderen verrichten die je nodig hebt, God handelt of zal handelen door jou. Zodra je God erkent als de enige ware autoriteit in je leven, verandert alles. Gods liefde is onmetelijk en Gods liefde voor jou is onmetelijk.

Laat je in met God en je zult zien met welke macht en kracht God in je leven werkt en welke bescherming je leven op aarde geniet.

God is de weg! Wie zich laat leiden door de Geest van God ontbreekt het aan niets.

Geliefde mens,

waar ben je bang voor dat je je terugtrekt van God? Je bent geest, je bent oneindige scheppingskracht en je laat je door je ego adviseren en door deze tijd navigeren? Geen wonder dat angsten je constante metgezellen zijn en dat je gedachten altijd om hetzelfde draaien.

Je leven is slechts zo lang een herhaling totdat je je ware Meester hebt gevonden – en de ware Meester van alle mensen is GOD!

De komst van de Verlosser zul je niet in de buitenwereld waarnemen – want de Verlosser wordt in je geboren – en zijn heerschappij begint op het moment dat je ontwaakt.

GOD rust in je hart. Ontwaak HEM, zodat ook jij kunt ontwaken.

Ik ben midden onder jullie. Ik hou oneindig veel van je.

Sai Baba

Vertaling: Petra – voorwakkeremensen.org