ENERGIEOVERDRACHT VANUIT HET NIETS – Gesprek met Babaji

ENERGIEOVERDRACHT VANUIT HET NIETS

Jahn J. Kassl, 6 december 2023

Gesprek met Babaji


Voed je ziel met het zaad van de Schepper. Eenvoud, waarheid en liefde zijn de kostbare meststof voor de rijke oogst.


Energieoverdracht vanuit het niets

Van 0 naar 100

17 december 2022

JJK: De afgelopen 3 dagen was ik behoorlijk buiten mezelf. Ik voelde me erg zwak en zat ook vol twijfels. Op de een of andere manier had ik geen energie meer en ik wachtte humeurig tot deze toestand zou verbeteren. Toen, plotseling, terwijl ik achter de computer zat en berichten verwerkte, kreeg ik onverwacht een merkbare energiestoot – alsof iemand me oplaadde. Kort daarna was ik weer helemaal vol energie. Ik herinner me dat dit me voortdurend overkomt – energie komt ergens vandaan en laadt me volledig op, alsof ik van 0 naar 100 ga.

Dit is een fenomeen en nu vraag ik me af waar deze energie vandaan komt en kan iedereen deze energie ontvangen of er “toegang” toe krijgen? Het opwekken van voldoende levenskracht en energie is in deze tijd zeker een belangrijk punt!

BABAJI: Iedereen heeft onbeperkte energie tot zijn beschikking – slechts weinigen hebben er toegang toe. Jij, Jahn, wordt voortdurend opgeladen door je spirituele familie.

Dan, wanneer je het nodig hebt, gebeurt het. Dit is mogelijk voor iedereen wiens energiebanen en energiecentra open en vrij zijn voor deze overdracht. Omdat de meeste mensen last hebben van energetische verstopping, is zo’n energieoverdracht onmogelijk. Inactieve of beschadigde chakra’s, geblokkeerde of losgekoppelde energiebanen laten het licht niet circuleren. Het is altijd mogelijk, of het ook echt kan gebeuren ligt aan het individu.

JJK: Kan iemand die er in principe klaar voor is deze energieoverdracht bewust oproepen of ‘wordt het gegeven’?

Het wordt gegeven!

BABAJI: Het gebeurt zodra het energiesysteem van de persoon het toelaat. Het oproepen van deze energie is mogelijk voor mensen die aan de voorwaarden daarvoor voldoen. Als iemand aan de voorwaarden voldoet, is de behoefte om het op te roepen meestal verdwenen. Deze persoon weet dat alles op het juiste moment door GOD wordt gegeven.

JJK: Met andere woorden, het zuiveren van je energieën is de sleutel!

BABAJI: Aan de basis opgehelderd/gezuiverd zijn – ja!

Opgehelderd zijn bij de basis betekent het ego getemd hebben en aangekomen zijn in het vredesrijk. Degenen die gewend zijn om met zichzelf te werken, ontvangen het geschenk van energieoverdracht op een alwetende en zelfregulerende manier in de vorm van goddelijke genade.

Uitvoerenden zijn entiteiten van je spirituele familie en zijn wezens met een hoogvibrerende aanwezigheid van macht en licht. Het wordt gegeven aan degene die het kan ontvangen. Hier kan niet om gevraagd worden, het wordt gegeven aan degenen die het kunnen laten gebeuren.

Voed je ziel met het zaad van de Schepper. Eenvoud, waarheid en liefde zijn de kostbare meststof voor de rijke oogst.

BABAJI

Vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org